pavel-plonsk 03.06.09, 18:24 Mam pytanie czy ktoś może orientuje się jak mógłbym łatwo i szybko dojechać autobusem z Płońska do warszawy na wolumen ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: PKS warszawa 03.06.09, 18:35 Wysiądziesz z autobusu pod Halą Marymoncką, zejdziesz do metra i pojedziesz do stacji Wawrzyszew. Odpowiedz Link Zgłoś
pavel-plonsk Re: PKS warszawa 03.06.09, 18:52 sibeliuss napisał: > Wysiądziesz z autobusu pod Halą Marymoncką, zejdziesz do metra i pojedziesz do > stacji Wawrzyszew. Ok dzięki. A potem jak będę wracał to mniej więcej jak i gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pavel-plonsk Re: PKS warszawa 03.06.09, 18:57 a i jeszcze teraz tak sie zacząłem zastanawiać czy nie szybciej bym miał tam dojść pieszo z tego co na mapie w necie patrzyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pavel-plonsk Re: PKS warszawa 03.06.09, 19:13 sory że tak pisze kilkanaście razy podrząd ale właśnie zobaczyłem mógłbym wysiąść przy szpitalu bielańskim a potem sobie dojść na wolumen, tylko że nie wiem czy potem jak chciałbym wrócic to czy stamtąd jest też autobus powrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: PKS warszawa IP: *.171.93.2.static.crowley.pl 04.06.09, 08:14 PKS nie ma przystanków co kilkadziesiąt metrów, zatrzymuje się przy Hali Marymont, a potem na Dworcu Zachodnim. Boisz się metra, czy co, że chcesz lecieć na piechotę? Metrem dojedziesz na Wolumen w kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
pavel-plonsk Re: PKS warszawa 04.06.09, 08:34 Nie boje sie metra tylko sie troche boje ze sie zgubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jim Re: PKS warszawa IP: *.171.93.2.static.crowley.pl 04.06.09, 09:09 Koniec języka za przewodnika, plan miasta w kieszeni i nigdzie nie zginiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: PKS warszawa 04.06.09, 09:51 W metrze raczej trudno się zgubić, nie jest to rozbudowana sieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel_z_bloku Re: PKS warszawa IP: *.chello.pl 04.06.09, 09:55 Rany,człowieku,z Metra Wawrzyszew wychodzisz wprost na Wolumen! Boisz się że się zgubisz,a chciałeś z buta od Marymonckiej do Wolumenu lecieć.Przez Wrzeciono?To tak jak przez Trójkąt Bermudzki...,kości przyjezdnych walają się tam po trawnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: PKS warszawa 04.06.09, 10:37 pavel-plonsk napisał: > sibeliuss napisał: > > > Wysiądziesz z autobusu pod Halą Marymoncką, zejdziesz do metra i pojedziesz do stacji Wawrzyszew. > > Ok dzięki. > A potem jak będę wracał to mniej więcej jak i gdzie ? Dokładnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś