Dodaj do ulubionych

PKS warszawa

03.06.09, 18:24
Mam pytanie czy ktoś może orientuje się jak mógłbym łatwo i szybko dojechać
autobusem z Płońska do warszawy na wolumen ?
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: PKS warszawa 03.06.09, 18:35
      Wysiądziesz z autobusu pod Halą Marymoncką, zejdziesz do metra i pojedziesz do
      stacji Wawrzyszew.
      • pavel-plonsk Re: PKS warszawa 03.06.09, 18:52
        sibeliuss napisał:

> Wysiądziesz z autobusu pod Halą Marymoncką, zejdziesz do metra i pojedziesz do
        > stacji Wawrzyszew.

Ok dzięki.
        A potem jak będę wracał to mniej więcej jak i gdzie ?
        • pavel-plonsk Re: PKS warszawa 03.06.09, 18:57
          a i jeszcze teraz tak sie zacząłem zastanawiać czy nie szybciej bym miał tam
          dojść pieszo z tego co na mapie w necie patrzyłem.
          • pavel-plonsk Re: PKS warszawa 03.06.09, 19:13
            sory że tak pisze kilkanaście razy podrząd ale właśnie zobaczyłem mógłbym
            wysiąść przy szpitalu bielańskim a potem sobie dojść na wolumen, tylko że nie
            wiem czy potem jak chciałbym wrócic to czy stamtąd jest też autobus powrotny.
            • Gość: jim Re: PKS warszawa IP: *.171.93.2.static.crowley.pl 04.06.09, 08:14
              PKS nie ma przystanków co kilkadziesiąt metrów, zatrzymuje się przy
              Hali Marymont, a potem na Dworcu Zachodnim. Boisz się metra, czy co,
              że chcesz lecieć na piechotę? Metrem dojedziesz na Wolumen w kilka
              minut.
              • pavel-plonsk Re: PKS warszawa 04.06.09, 08:34
                Nie boje sie metra tylko sie troche boje ze sie zgubie...
                • Gość: jim Re: PKS warszawa IP: *.171.93.2.static.crowley.pl 04.06.09, 09:09
                  Koniec języka za przewodnika, plan miasta w kieszeni i nigdzie nie
                  zginiesz:)
                • horpyna4 Re: PKS warszawa 04.06.09, 09:51
                  W metrze raczej trudno się zgubić, nie jest to rozbudowana sieć...
                • Gość: menel_z_bloku Re: PKS warszawa IP: *.chello.pl 04.06.09, 09:55
                  Rany,człowieku,z Metra Wawrzyszew wychodzisz wprost na Wolumen!
                  Boisz się że się zgubisz,a chciałeś z buta od Marymonckiej do Wolumenu
                  lecieć.Przez Wrzeciono?To tak jak przez Trójkąt Bermudzki...,kości przyjezdnych
                  walają się tam po trawnikach.
        • sibeliuss Re: PKS warszawa 04.06.09, 10:37
          pavel-plonsk napisał:

> sibeliuss napisał:
          >
          > > Wysiądziesz z autobusu pod Halą Marymoncką, zejdziesz do metra i
          pojedziesz do stacji Wawrzyszew.
          >
          > Ok dzięki.
          > A potem jak będę wracał to mniej więcej jak i gdzie ?

Dokładnie tak samo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka