cza_ha 15.12.03, 12:51 ? -- Kto nie zMieciem tego zmieciem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cza_ha Re: Warszafko ? Ahoj ! 15.12.03, 14:27 Czemu nie dręczysz mnie i nie powtarzasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Warszafko ? Ahoj ! 18.12.03, 09:55 Czemu świerzych wyzwisk nie przynosisz mi ? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Warszafko ? Ahoj ! 18.12.03, 11:40 cza_ha napisał: > Czemu świerzych wyzwisk nie przynosisz mi ? > ► na wyzwiska trzeba sobie zasluzyc. Pociag do Gdanska odjezdza z peronu 4. Milej podrozy zyczy Warstafka. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Warszafko ? Ahoj ! 18.12.03, 11:44 cza_ha napisał: > Czemu świerzych wyzwisk nie przynosisz mi ? ►cha cha cza_ha! wiesz, w Warszafdce mamy raczej "swieZe" wyzwiska, prosto z górnej pólki. U Was sa "swieRZe"? > Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Warszafko ? Ahoj ! 19.12.03, 09:22 A po co mnie do Gdańska ? Pociąg to Ja mam do piwa i do kłótliwych panienek. Jak już co. -- Kto nie zMieciem tego zmieciem Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Warszafko ? Ahoj ! 19.12.03, 09:26 Tak świerzy, jak Warszafka pahnąca. Ha, ha , ha. Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Warszafko ? Ahoj ! 18.01.04, 12:27 Chociaż zapach spoconych facetów z pewnych klubów powoduje że szczytuję bez ostrzeżenia! Odpowiedz Link Zgłoś
cza_ha Re: Warszafko ? Ahoj ! echo 19.01.04, 19:38 Forum _echa To Uśmierconego duch _echa po nocach wyję dla echa Marna to dlań pociecha że się do cna wyszprecha. Jak Jolka dla Kwacha I garnkowi blacha - Jego endemiczny kwach, Warszafki opoka i gmach. Więc nie żałuj uśmiechu po byłym tu _echu. Ładniej to niż ha ha Na co ma ochotę Cza_ha /RT/ Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Warszafko ? Ahoj ! echo 19.01.04, 20:25 Myślicie: powtarza się. A przecież to wy się powtarzacie. Myślicie: bełkocze. A przecież to wy bełkoczecie. Myślicie: to kretyn. Spójrzcie na siebie. (C) baj cza-ha. Al rigchts reserwed. Odpowiedz Link Zgłoś
powstanie-warszawskie Re: Warszafko ? Ahoj ! echo 19.01.04, 21:47 won przebierancy! To nie jest Sloggiego Srebrna Obraczka. Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Warszafko ? Ahoj ! echo 19.01.04, 22:33 Guwno wiesz! My jesteśmy wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Warszafko ? Ahoj ! 26.01.04, 21:54 Morze nie mam nic do napisania ale za to moja głowa jest pełna moich postów. Odpowiedz Link Zgłoś