Dodaj do ulubionych

Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK?

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 21:42
Z czym Wam się kojarzy Słupsk? Kto wie ile ma mieszkańców?
Obserwuj wątek
    • Gość: michal Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.zigzag.pl 07.08.01, 21:46
      jadlem slodkie wiktualy z "Pomorzanki".
    • Gość: rafi Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 21:52
      ma około105 000 mieszkańcow,mam tam fajnego kumpla ,kiedyś razem mieszkaliśmy w
      akademiku,z jego opowiesci wynioslem :
      1nienawiść do koszalinka
      2stolice Kobylnice
      3Real ikorek w miescie w dniu jego otwarcia
      4kiedyś tramwaje potem trolejbusy teraz tylko autobusy
      5Słupia
      6Arizona -program i tanie wino,wiem ze to jakies 25 km od Slupska ale mi sie
      kojarzy
      7fabryka autobusow
      8Mnóstwo fabryk butów-kiedyś alka
      9 bbb ładna kasjerka w kasie na dworcu PKP(TO już sam kiedyś sprawdzałem)
      • Gość: Grzegorz Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 07.08.01, 23:15
        ... mnie się niestety kojarzy tylko z "domkami w Słupsku"... a z czym powinien ?
        Grzegorz
        • Gość: palker Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 07.08.01, 23:31
          Ubiegłeś mnie :-)
          • Gość: beata Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.acn.waw.pl 07.08.01, 23:33
            mnie też:))
            • Gość: max Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 00:47
              i mnie również :)))
    • Gość: Warschau Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.nm.matrix.pl 08.08.01, 09:22
      Mam dość miłe wspomnienia ze Słupska...Całkiem ciekawe miasto...Ale skojerzenie
      to: "juma" na którą niektóży Słupczanie wyjeżdżają do Niemiec...
      • Gość: michal Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.zigzag.pl 08.08.01, 17:44
        pod Slupskiem jest montownia ciezarowek MAz i Kamaz
        • Gość: Słupsk Re: Z czym Wam sie kojarzy SŁUPSK? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 22:10
          Wszystko fajnie, ale my nie nazywamy sie Słupczanie, a Słupszczanie. :-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka