rumba_negro 28.12.03, 15:20 Zawsze w niedzielę włączam o 15.00 pr.3 PR i słucham audycji muzycznej Marcina Kydryńskiego. Jest to muzyka ponadczasowa! Posłuchamy razem? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: Słuchamy razem ?... 28.12.03, 15:23 My sluchamy Turbonegro i The Hives. Posluchasz z nami? PS. Aha, a wychylisz postswiatecznego karniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba_negro Re: Słuchamy razem ?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.03, 17:21 :)) Pewnie wysączyliście wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Słuchamy razem ?... 28.12.03, 17:26 Imprezka sie rozkreca. PS. Mlody Kydrynski slucha mainstreamu - ja tego nie znosze. Poza tym jezdzilem latami do Kalisza i jakos go tam nie widzialem - wybitny znawca jazzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość znowu spam ;(((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 17:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba_negro Re: Słuchamy razem ?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.03, 17:33 Coniedzielna "Sjesta" w Trójce od 15.00 do 17.00, to nie tylko jazz, ale na pewno mainstream. PS. Ja to lubię...wiesz dlaczego.. PS2. Zdrówko! PS3. Tylko za kołnierz nie wylewajcie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Słuchamy razem ?... 28.12.03, 17:41 Hej, Rumbo! Kiedys trzeba wyjsc z tego mainstreamu. Tak jak z lewicowych pogladow. To jest sztuka - konserwatywna awangarda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba_negro Re: Słuchamy razem ?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.03, 17:49 A z czego czerpie inwencję "konserwatywna awangarda", jak nie ze standardów i evergreen'ów? Zobacz, jaka fala muzycznych remake'ów nas zalewa. PS. I bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Słuchamy razem ?... 28.12.03, 18:01 Ja akurat sie z tego nie ciesze. Wole szperac w sieci i odnajdywac "stare nowosci". To co dzieje sie teraz w muzyce przypomina mi w-ska sztuke - dzielem okrzyknieto plastikowa palme. Dzielem ktore MUSI miec swoje miejsce. Tak orzekli wielbiciele rajkowskiej i alcchajmera. Zgrosis. To samo dzieje sie w muzyce - wladaja nia recenzenci oplacani przez producentow. Koszmarna kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumba_negro Re: Słuchamy razem ?... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.03, 18:29 A propos "starych nowości" : słuchałam sobie wczoraj Stevie Winwood'a i Neila Dimonda - jak dawniej, robią wrażenie. A kto o nich pamięta? Plastikowa kultura minie szybko. A muzycy niech jak najwięcej czerpią ze "starych nowości" niżby mieli nas raczyć płycizną i tandetą... "Plwajmy na tę skorupę i zstąpmy do głębi":) (A.M.) PS. Bawcie się dobrze:) wybywam w świat na parę godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_negro Re: Słuchamy razem ?... 28.12.03, 18:33 Gość portalu: rumba_negro napisał(a): > A z czego czerpie inwencję "konserwatywna awangarda", > jak nie ze standardów i evergreen'ów? > Zobacz, jaka fala muzycznych remake'ów nas zalewa. > PS. I bardzo dobrze:) prawdziwy_standard :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_negro Re: Słuchamy razem ?... 28.12.03, 15:38 rumba_negro napisała: > Zawsze w niedzielę włączam o 15.00 pr.3 PR > i słucham audycji muzycznej Marcina Kydryńskiego. > Jest to muzyka ponadczasowa! > Posłuchamy razem? :) ja tu Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_negro Re: Słuchamy razem ?... 28.12.03, 15:46 no tak właczyla radio i wyszla na spacer boso... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Słuchamy razem ?... 28.12.03, 15:50 a moze bys sie tak odczepil/a od tych, którzy maja wiecej do powiedzenia od ciebie. Nie sluchasz radia, to idz na spacer...boso. Odpowiedz Link Zgłoś