Gość: diabełek IP: 87.204.210.* 11.08.09, 11:01 Kto był? Co powiecie na temat menu i dań tam serwowanych? Czy to prawda, że są niskokaloryczne, a w menu są podane wartości kaloryczne potraw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me Re: restauracja LANSE IP: *.netline-sj.pl 12.08.09, 10:40 Ostatnio znajoma rozpływała się w zachwytach nad Lanse, że fajny klimat, że super jedzenie, że dowożą lunch do biura. Ale o kaloryczności dań nic nie wspominała, chuda jest i nie zwraca na takie rzeczy uwagi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: restauracja LANSE 16.08.09, 21:29 Zajrzalam raz. Odstreczyl mnie wystroj. Szpetnie az boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: restauracja LANSE IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 12:14 odradzam.deska serów i deska wędlin to jakaś żenada.Wywalone na deskę szynki drobiowe z indyka i zwykłe byle jakie skrawki serów nie robią dobrego wrażenia. Odradzam PS Obsługa bardzo miła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WŁAŚCICIELKA Re: restauracja LANSE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 19:40 Witam, Ciekawa jestem jakie deski wędlin i serów ma Pani na myśli? W menu nie mamy tego typu przekąsek. Proszę zatem nie oczerniać lokalu bezpodstawnie. Może pomyliła nas Pani z pobliskim Szwejkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: restauracja LANSE IP: *.devs.futuro.pl 15.10.09, 15:12 dają bardzo przyzwoite zestawy lunchowe. do dań głównych z karty nie mam zastrzeżeń, więcej niż dobre. deserów, niestety, nigdy nie miałam okazji spróbować. m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: restauracja LANSE IP: *.stansat.pl 27.10.09, 18:18 Jedzenie maja dobre, co do kalorycznosci to roznie z tym bywa. jedyne co mi sie tak srednio podoba to wystroj. Poza tym maja dobre opinie: www.poliszcity.pl/warszawa/view.php?what=60 Odpowiedz Link Zgłoś