Dodaj do ulubionych

"Madonna należy do sekty i finansuje Żydów"

IP: 212.244.73.* 14.08.09, 09:14
Czyżby to ten pan Zygmunt Wrzodak, który doprowadził do upadku Zakłady
Mechaniczne Ursus, które dawały pracę jednej z dzielnic Warszawy? Jeśli tak,
to jaką czelność ma ta śmietnikowa kreatura do wypowiadania się w imieniu ludzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.08.09, 09:16
      Ludzie zwariowaliście do końca!!!!!! Komitet Pro Polonia (banda
      oszołomów) szuka dziury w całym. wiadomo, że na koncert pójdą Ci
      którzy chcą. nik nikogo do niczego nie zmusza!!!! A to z kim i gdzie
      Madonna utrzymuje kontakty jest mało istotne. Ciekawe z kim wy
      pajace z komitetu spotykacie się na codzień!!!!!!!!??????
      • 2paco jak można ich nazywać środowiskami patriotycznymi? 14.08.09, 10:08
        tyle mają z tym terminem wspólnego co psie odchody z francją elegancją
        • pavle O nie! Lech Kaczyński też!!! 14.08.09, 10:15

www.wprost.pl/ar/129637/Lech-Kaczynski-w-Izraelu/
          Prezydent Lech Kaczyński przybył w poniedziałek wieczorem do Tel-Awiwu.
          Podczas czterodniowej wizyty w Izraelu prezydent weźmie udział w obchodach 60.
          rocznicy powstania państwa izraelskiego.

Na wtorek zaplanowano rozmowy Lecha Kaczyńskiego w Jerozolimie - przed południem
          z prezydentem Peresem i premierem Ehudem Olmertem, a po południu z
          minister edukacji Juli Tamir.
          • pavle sprzeciwiam się nazywaniu ich patriotami. 14.08.09, 10:19
            Marian Brudzyński, główny organizator akcji:
            "...a także prześwietlić portal Allegro.pl (sponsor koncertu), który nie wiadomo
            jaki robi użytek ze swojej bazy wielu milionów zarejestrowanych klientów."

Co za menda... Tatuś był w UB, czy pan we własnej osobie, że
            takie metody działania mu zostały? Do muzeum PRLu z nim!
            • Gość: najkaczyńsciejszy to wszystko promocja koncertu starszej pani IP: *.jjs-isp.pl 14.08.09, 10:24
              a wszyscy łykają jak młode pelikany. Co to będzie?
              • 2paco Re: to wszystko promocja koncertu starszej pani 14.08.09, 10:31
                w kraju tych oszołomów LN nie musi nic robić, żeby ich aktywizować, jakby to
                była promocja to byłoby fajnie ;)
                • Gość: torro Ile jeszcze zydowskiej krwi ma sie przelac by anty IP: *.chello.pl 14.08.09, 11:01
                  semitom zatkac geby
                  • 2paco Re: Ile jeszcze zydowskiej krwi ma sie przelac by 14.08.09, 11:02
                    pewnie by chcieli, żeby cała, a i tak na celownik wzięliby gejów lub cyklistów...
                    • maruda.r Wysyp wsiowych filozofów 14.08.09, 16:21

"- Wyczytałem w internecie, że gros dochodów Madonny idzie na Centrum Mistyki
                      Żydowskiej. To by wyjaśniało wszystko - podsumował mecenas Barański."

Raczej nic nie wyjaśnia.

• Gość: witus Tych polskojezycznych endeckich smieci IP: *.60-188.cust.bluewin.ch 15.08.09, 02:03
                        mozna tylko w jeden sposob sie pozbyc. Cham boi sie (to chama cecha immanentna)
                        bata. Tylko batem chamow mozna do porzadku doprowadzic.
                  • Gość: torro krew Chrystusa nie wystarczyla, krew Holokaustu ni IP: *.chello.pl 14.08.09, 11:03
                    nie wystarczyla!
                    co jeszcze chca ci nacjonalisci
                  • viscon Re: Ile jeszcze zydowskiej krwi ma sie przelac by 16.08.09, 00:13
                    choćby Żydzi wyginęli do ostatniego, te kreatury z Wrzodakiem na
                    czele nie spoczną.
                    z każdego goja, który nie z nimi, zrobią Żyda i będa odwalać tę samą
                    szopką na okrągło.
            • rysiopysio Re: sprzeciwiam się nazywaniu ich patriotami. 14.08.09, 15:23
              pavle napisał:

> Marian Brudzyński, główny organizator akcji:
              > "...a także prześwietlić portal Allegro.pl (sponsor koncertu), który nie wiadom
              > o
              > jaki robi użytek ze swojej bazy wielu milionów zarejestrowanych klientów."
              >
              > Co za menda... Tatuś był w UB, czy pan we własnej osobie, że
              > takie metody działania mu zostały? Do muzeum PRLu z nim!

Moheroiny się nałykał i bełkoce w kółko to samo. Nawiedzony ocujały z nienawiści
              podgrzybek.
        • Gość: TM Re: jak można ich nazywać środowiskami patriotycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 12:31
          prawdopodobnie chodziło o nacjonalizm, nazywany też skrajnym patriotyzmem... a
          dla autora patriotyzm to patriotyzm :P
        • Gość: TM Re: jak można ich nazywać środowiskami patriotycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.09, 12:36
          Pewnie chodziło o środowiska nacjonalistyczne, czyli skrajnie patriotyczne,
          czyli patriotyczne, bo patriotyzm to patriotyzm, no nie? - Ot taki skrót myślowy :P
      • michalw111 Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 14.08.09, 15:55
        Czcigodny komitet "Pro Polonia" zapomniał o jednej ważnej sprawie.
        Jak wiadomo ze źródeł godnych zaufania (z kościołów, w których na
        obrazach jest to pokazane), Żydzi porywają dzieci katolickie, by z
        nich upuścic krew na macę. I Madonna niewątpliwie porywa dzieci, by
        niecni Judeje spożytkowali ich niewinną krew!!! I o tym właśnie
        komitet "Pro Polonia" powinien głośno wołać. Szczęść im Boże w ich
        działalności, skierowanej na wyjawienie PRAWDY !!!
        • Gość: mietasfura Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.dip.t-dialin.net 14.08.09, 21:17
          idiota!!!
        • mirawayne Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 16.08.09, 03:00
          michalw111 mam pytanie: czy duzo jest jeszcze w Polsce takich wariatów jak ty?
          zapomniales lekarstwo? czy masz kaca? jeśli jedno i drugie to ci wybaczam takie
          nienormalne mysli, bo co wypisujesz to nawet i kosciol zaprzestał te bajery w co
          ty jeszcze wierzysz.Nie masz pojęcia o czym mówisz, lepiej dla twojego zdrowia
          zebys się trochę zapoznał z tym co znaczy Koszer i w tym jest ze mięso musi byc
          spożyte bez krwi bo z spożycia krwi rodza się bakterie które dzialaja zle
          rowniez na mózg, czego dowodem jest twoja bazgranina.
      • Gość: ziutek Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.chello.pl 15.08.09, 04:20
        dokładnie tak antyreklame już jej zrobili
    • Gość: PiotrasW "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: 193.201.167.* 14.08.09, 09:18
      Banda oszolomow nic wiecej
      nalezy ignorowac, nei wiem tylko po co gazeta o tym pisze.
      Gdyby media ich zignorowaly ich szczekanie nie mialoby znaczenia
    • Gość: b0b "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.acn.waw.pl 14.08.09, 09:19
      Czy Pro polonia ma swoja siedzibe w szpitalu na Sobieskiego w
      Warszawie?
    • Gość: kajet hahahahahhahaha IP: 188.33.105.* 14.08.09, 09:23
      nie no, głodne kawałki są specjalnością tego całego komitetu. Ale chwilami
      przyprawiają mnie o spazmy ze śmiechu, tak jakby chcieli sparodiować samych
      siebie. Spisek z celowo wybraną na koncert godziną apelu jasnogórskiego
      (21.00) czy też wręczaniem jakiejś księgi jakiemuś premierowi w nasze Święto
      Narodowe 15.VIII.2007 - MISTRZ!
      • Gość: Forest Re: hahahahahhahaha IP: *.marquard.pl 14.08.09, 09:34
        Godzina rozpoczęcia koncertu też nie jest przypadkowa. O 21 zaczyna się Apel
        Jasnogórski i dożynkowe spotkanie w Częstochowie środowisk rolniczych - mówił -
        od razu mi weselej
        • Gość: Ania Re: hahahahahhahaha IP: *.171.93.102.static.crowley.pl 14.08.09, 09:48
          Hahaha , no ja tez prawie padłam ze smiechu .
          Na pewno Madonna wie ze jest jakieś dożynkowe spotkanie w
          Częstochowie środowisk rolniczych
          Złośliwa ta Madonna
    • Gość: v "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.aster.pl 14.08.09, 09:25
      Pan Barański "et consortes" są chorzy na głowę.

To dopiero by wyjaśniało wszystko.
    • ergo12 myślę że należy blizej przyjrzeć się tym 14.08.09, 09:25
      Katotalibom,ich koneksje,a prowodyra tego z pisu należy poddac
      badaniom psychitrycznym.Andrzej Gerlicz.
    • sirseb wrzodak 14.08.09, 09:30
      :D
      • ducks_arse Re: wrzodak 14.08.09, 13:12
        sirseb napisała:

> :D
        Wrzodzik jest specjalistą od niszczenia postkomunistycznych zakładów
        pracy takich jak ZM URSUS. Teraz nikt już nie zaśpiewa: Hej wy
        konie, rumaki stalowe, Hej na pola prowadźcie że nas!!!
    • Gość: Żal Jezus Chrystus też był Żydem z tego co mi wiadomo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:34
      Panie Wrzodak
      • robert666666_6 Re: Jezus Chrystus też był Żydem z tego co mi wia 14.08.09, 12:09
        ale tylko po matce :-) :-) :-)
        Bo Ojciec jak wiadomo wszystkim jest Polakiem.
    • sirseb skad sie biora tacy ludzie? 14.08.09, 09:36
      matko, az strach bierze!
      motyw z godzina 21 jest klasa! :D
      pzdr
      • Gość: zoo Re: skad sie biora tacy ludzie? IP: *.net.upc.cz 14.08.09, 09:50
        Zapomnieli dodac, ze wybor miejsca koncertu to tez prowokacje. Na Bemowie
        znajduje sie szereg fortow dawnej Twierdzy Warszawa. Organizowanie koncertu w
        takim miejscu beszczesci pamiec wszystkich poleglych w walkach o wolnosc Warszawy.

• swiety_76 Re: skad sie biora tacy ludzie? 15.08.09, 20:28
          > Zapomnieli dodac, ze wybor miejsca koncertu to tez prowokacje

Wybór kraju w którym odbywa się koncert to czysta prowokacja.

Jak pomiot szatana może dawać koncert na ziemi tej ziemi skalanej
          krwią powstańców/bojowników/męczenników, przenajświętszej polskiej
          ziemi. Toż to profanacja.
      • Gość: taxi Skąd?To środowisko PISd wszelakich IP: *.ip.netia.com.pl 14.08.09, 13:56
        Oszołom.Wrzodak to idealny oszołom.
    • Gość: rozerek "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: 83.143.140.* 14.08.09, 09:40
      Co za oszolomstwo
    • Gość: dorn Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.pools.arcor-ip.net 14.08.09, 09:47
      jednak to prawda ze stuprocentowi katolicy maja cos pod deklem.
    • Gość: greg "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.pg.com 14.08.09, 09:50
      Kiedy wreszcieten CIEMNOGRÓD bedzie normalnym państwem, ilu jeszcze oszołomów
      bedzie twierdziło że nikt ich nie przekona że "białe jest białe a czarne jest
      czarne". Debilizm panów Wrzodaka i Brudzińskiego chyba sięgnął chmur.
    • Gość: miecio "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.chello.pl 14.08.09, 09:50
      A wczoraj to podobno była na wenus, spiskował z marsjanami by
      zatakować toruń. Mają też porwać wrzodaka- podpłyną kanalizacją do
      kibla i wyjdą umywalką.

Ludzie skąd tacy debile się biorą, jestem za kontrolą urodzin i
      przymusową sterylizacją!!!!!!!
    • Gość: Przemek "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: 192.193.245.* 14.08.09, 09:53
      Ciekawe co jeszcze wymysli slynny juz komitet Pro Glupata (Pro
      Ciemnota)?
      Proponuje nie zajmowac sie komitetem Pro Glupota jesli tylko mowia
      glupoty... nikt przeciez i tak im nie wmowi, ze biale jest biale, a
      czarne jest czarne
    • Gość: Katolik "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: 212.160.172.* 14.08.09, 09:54
      Gdzie oni maja mózgi?? Jeśli ich wiara jest tak ogromna jak mówią, to co robią
      w Warszawie powinni być w Częstochowie!!!!
      • cillian1 Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 14.08.09, 09:56
        chyba czas na sprawę sądową. Madonna ma tyle kasy że ich udupi do końca
        życia!!!! Ech, jak tacy imbecyle są w/przy kościele, to ja się cieszę, że ja do
        niego nie należę. To nawet mi pochlebia!
        • Gość: caido Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:01
          O nie, jakby Madonna pozwała tych palantów to wówczas byłoby to prześladowanie
          katolików i ograniczanie wolności słowa.
          • cillian1 Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 14.08.09, 10:06
            no co ty, to nie katolicy, to fanatycy. Dziwne, że nie słuchają się Kk, kiedy
            trzeba :))))) Ale być politykiem pisiarni to dumnie brzmi, ale tylko brzmi! :(
            • Gość: caido Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:14
              katolicy, fanatycy a to nie to samo?
              • cillian1 Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 14.08.09, 10:37
                na szczęście dla Polski, tych drugich, jest znacznie mniej :)))
                • Gość: caido Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:40
                  Kto nie jest fanatykiem nie jest katolikiem, co najwyżej mówi, że nim jest. KK
                  nie relatywizuje, KK dzieli świat na dobro i zło, białe i czarne, więc ma
                  wszelkie cechy organizacji fanatyków. Ci co próbują to "zmiękczać" i
                  "reformować" tak naprawdę przestają spełniać kryteria przynależności do KK.
              • Gość: mss Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.radom.pilicka.pl 14.08.09, 10:53
                nie katolik a fanatyk to nie to samo. Fanatyk to ktoś komu się wiara
                rzuciła na głowę a nie na "serce". Katolik to ktoś kto
                szanuje "kochaj bliżniego jak siebie samego"a fanatyk kocha tylko
                siebie. Zauważ, że szczekacze nazywają się patriotami czyli
                miłującymi i oddanymi własnemu krajowi. Czy rzeczywiście nawet
                najlepsza piosenkarka w jaki kolwiek sposób jednym występem może
                zaszkodzić krajowi. Nie zaszkodziła krajowi gwiazdeczka, ktora
                wyfałszowała hymn to i ten występ Polska nie zachwieje.
        • pavle Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 14.08.09, 10:43
          > Madonna ma tyle kasy że ich udupi do końca
          > życia!!!!

Ma tyle kasy, bo głupia nie jest i nie będzie pajacom darmowej
          reklamy robiła. Wystarczy, że robi to GW. A oni się tylko
          cieszą, bo coś o nich napisali...
          • cillian1 Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 14.08.09, 12:05
            tu masz rację, niepotrzebna ta reklama oszołomów ;)
        • rysiopysio Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 14.08.09, 15:28
          cillian1 napisał:

> chyba czas na sprawę sądową. Madonna ma tyle kasy że ich udupi do końca
          > życia!!!! Ech, jak tacy imbecyle są w/przy kościele, to ja się cieszę, że ja do
          > niego nie należę. To nawet mi pochlebia!

Nie sądzę aby zniżyła się do poziomu tych durni. Tak jak Ty ja i wielu innych ma
          ich w dupie.
    • Gość: W "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.aster.pl 14.08.09, 09:55
      Obowiązkowe cykliczne badania psychiatryczne dla wszystkich polityków i
      urzędasów!!! Czemu z naszych podatków mają być finansowani wariaci?
    • Gość: 3xm Przeiceż matka Jezusa była Żydówką? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:57
      Więc o co chodzi?
    • Gość: ff buahah idioci, prad wylacza, wode i gaz tez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:59
      i takie parowy za nasze podatki zyja...
    • Gość: benedykt16 nie ma się czym przejmować IP: 194.181.92.* 14.08.09, 10:02
      Czym wy się przejmujecie? Toż to ostatnie podrygi religijnego oszołomstwa w
      Polsce. Frekwencja na mszach spada, ludzie coraz niechętniej zapisują dzieci
      na lekcje religii, zaufania do kościoła spada. Nie dziwota, że tak hałasują,
      ale to drgawki przedśmiertne.
      • pavle Re: nie ma się czym przejmować 14.08.09, 10:44
        > ludzie coraz niechętniej zapisują dzieci
        > na lekcje religii,

Miło posłuchać jak mówisz, ale nie masz racji. Z lekcji religii
        w dalszym ciągu trzeba dzieci WYPISYWAĆ.
        • Gość: benedykt16 Re: nie ma się czym przejmować IP: 194.181.92.* 14.08.09, 11:18
          Skutek ten sam: po prostu ludziska wypisują na coraz większą skalę (ze względu
          na pewien konformizm, który w szkole nieraz się przydaje, zjawisko to nie jest
          jeszcze masowe i tak wyraźne, jak niknąca frekwencja na mszach, ale istnieje).
    • greges58 "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" 14.08.09, 10:03
      Proszę o odpowiedź...
      Czy tak wygląda " Polski " Greenpoint i Jackowo ???
      Jeśli to prawda, ja wysiadam...

Takich wariatów, jeszcze nie widziałem !

Grzesiek.
    • Gość: zed "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: 62.233.167.* 14.08.09, 10:04
      ze tez ten kraj zawsze musi byc podobnymi kretynami pokarany. Za co ?
    • Gość: he he he "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.chello.pl 14.08.09, 10:07
      jak coś sie stanie na tym wystepie to będzie wina żydowskiej ekstremy
      terrorystycznej
    • Gość: ola Prosze o nie łączenie tych oszołomów z KK! IP: 91.210.237.* 14.08.09, 10:20
      Jestem wierząca i idę na koncert. Czyli że co? Przeszłam na satanizm?:) Ręce i
      nogi opadają jak się czyta takie rzeczy....szkoda tylko, że przez pryzmat
      takich ludzi jest oceniany cały kościół:(
    • Gość: gość "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: 217.153.205.* 14.08.09, 10:21
      Nie utożsamiajcie tych skrajnych oszołomów z Kosciołem jako takim. Zawsze za tzw obrone wiary brali sie ci co mają najwięcej brudu za paznokciami.
      Głośno było o wypowiedzi pewnego księdza Jezuity, który powiedział, że nie widzi problemu w tym, iz Madonna koncertuje 15-08. Jak ktoś jest wierzący to zawsze moze pójść rano na mszę a wieczorem na koncert.
      Pro Polonia i środowiska post LPR wykorzystują Madonnę aby zaistnieć w mediach. Państwo dziennikarze - naprawde nia macie o czym pisać?
      • Gość: caido Re: "Madonna należy do sekty i finansuje Żydów" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 10:36
        Wybacz, ale jeśli jakaś instytucja morduje i przyczynia się do mordowania
        dziesiątek milionów ludzi w przeciągu 2 tysięcy lat, nie licząc innych cierpień
        zadawanych ludziom (z których ograniczanie wolności słowa jest jednym z bardziej
        łagodnych) i ciągle zrzuca wszystko na "błędy i wypaczenia" jednostek, które
        "nie są prawdziwym kościołem" to jest to hipokryzja. Hiler i Stalin też
        popełniali błędy i wypaczenia i jakoś świat nie płacze po nich (z wyjątkiem
        garstki palantów), ani nie dał im "kolejnej szansy", przeciwnie.
        Nie można być katolikiem i kontestować KRK, więc takie teksty "jestem
        katolikiem/katoliczką, ale nie zgadzam się z nauką i polityką KK są żałosne". Po
        wojnie też się okazało, że żaden Niemiec nie był nazistą, a w niemieckiej armii
        służyli sami kucharze i radiotelegrafiści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka