Gość: SEX IP: *.tnt35.chi5.da.uu.net 21.07.01, 18:23 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.07.01, 12:23 Co mamy Ci brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt15.chi1.da.uu.net 22.07.01, 19:03 Gość portalu: crimen napisał(a): > Co mamy Ci brakuje? TAK.A TOBIE NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 16:57 Ja mam duzy biust, czekam na propozycje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt61.chi5.da.uu.net 22.07.01, 18:04 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Ja mam duzy biust, czekam na propozycje... SKAD JESTES? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 21:37 Proponuję go podwiesić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 23:06 Oh, dzieki za rade ale tylko zartowalam, spodobalo mi sie po prostu to imie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.dialinx.net 23.07.01, 03:39 Sluchaj SEX. Nie dla psa kielbasa...Ja mam duzy biust i waska talie, ale na takiego cwioka jak Ty nigdy bym nie spojrzala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt30.chi5.da.uu.net 23.07.01, 06:11 Gość portalu: Eliza napisał(a): > Sluchaj SEX. Nie dla psa kielbasa...Ja mam duzy biust i waska talie, ale na > takiego cwioka jak Ty nigdy bym nie spojrzala. TWOJA STRATA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_b_ Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM; do Elizy IP: 217.8.178.* 23.07.01, 10:37 Dlaczego wyzywasz faceta od "ćwoków"? Przecież nic złego nie powiedział, a poza tym nie znasz go. Czy masz jakiś kompleks, np.: małego biustu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: DO b_b_. pozdrowienia i dzieki.Ja nie mam zlych intencji. IP: *.tnt14.chi1.da.uu.net 23.07.01, 14:30 Gość portalu: b_b_ napisał(a): > Dlaczego wyzywasz faceta od "ćwoków"? Przecież nic złego nie powiedział, a poza > > tym nie znasz go. Czy masz jakiś kompleks, np.: małego biustu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_b_ Re: DO SEX IP: 217.8.178.* 23.07.01, 14:43 Nie podejrzewałam Cię o nie, jak sam się domyślasz po mojej odpowiedzi do jednej z pań. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BE Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.strefa51.pl 24.07.01, 04:45 Z biustami jest jak z malymi pociagami - sa dla dzieci, a bawia sie nimi dorosli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 24.07.01, 08:57 Gość portalu: BE napisał(a): > Z biustami jest jak z malymi pociagami - sa dla dzieci, a bawia sie nimi > dorosli :) TAK TO PRAWDA ALE CZYZ TO NIE JEST PIEKNE? A TERAZ PANOWIE DAJCIE SZANSE KOBIETOM Z DUZYM BIUSTEM KTORE WIEM ZE CHETNIE BY SIE POCHWALILY SWYMI ATRYBUTAMI ALE MYSLE ZE WIEKSZOSC Z NICH MOZE MIEC KOMPLEKSY NA TYM TLE(ZUPELNIE NIEPOTRZEBNIE) LUB NIE WIEDZ CO MAJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 212.244.106.* 24.07.01, 17:00 kompleksy? Jakie kompleksy? Jestem szczupła (rozm.38) a biust mam 75 DD. I jestem z niego dumna- rewelacyjnie wygladam w dekoltach i obcisłych bluzkach. I nigdy w życiu nie chciałabym aby moje piersi były mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 01:49 A kto by nie chciał poznać?! SEX nie jesteś sam. Co do Elizy - szkoda gadać. A co do małych pociągów. Taki entuzjasta to świata za swoimi zabawkami nie widzi. I nie zamieni na inne. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś