Dodaj do ulubionych

POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM

IP: *.tnt35.chi5.da.uu.net 21.07.01, 18:23
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 22.07.01, 12:23
      Co mamy Ci brakuje?
      • Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt15.chi1.da.uu.net 22.07.01, 19:03
        Gość portalu: crimen napisał(a):

> Co mamy Ci brakuje?

TAK.A TOBIE NIE?
    • Gość: Zosia Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 16:57
      Ja mam duzy biust, czekam na propozycje...
      • Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt61.chi5.da.uu.net 22.07.01, 18:04
        Gość portalu: Zosia napisał(a):

> Ja mam duzy biust, czekam na propozycje...

SKAD JESTES?
      • Gość: Jaś Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 21:37
        Proponuję go podwiesić.
        • Gość: Zosia Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 23:06
          Oh, dzieki za rade ale tylko zartowalam, spodobalo mi sie po prostu to imie...
          • Gość: Eliza Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.dialinx.net 23.07.01, 03:39
            Sluchaj SEX. Nie dla psa kielbasa...Ja mam duzy biust i waska talie, ale na
            takiego cwioka jak Ty nigdy bym nie spojrzala.
            • Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt30.chi5.da.uu.net 23.07.01, 06:11
              Gość portalu: Eliza napisał(a):

> Sluchaj SEX. Nie dla psa kielbasa...Ja mam duzy biust i waska talie, ale na
              > takiego cwioka jak Ty nigdy bym nie spojrzala.

TWOJA STRATA
              • Gość: b_b_ Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM; do Elizy IP: 217.8.178.* 23.07.01, 10:37
                Dlaczego wyzywasz faceta od "ćwoków"? Przecież nic złego nie powiedział, a poza
                tym nie znasz go. Czy masz jakiś kompleks, np.: małego biustu?
                • Gość: sex Re: DO b_b_. pozdrowienia i dzieki.Ja nie mam zlych intencji. IP: *.tnt14.chi1.da.uu.net 23.07.01, 14:30
                  Gość portalu: b_b_ napisał(a):

> Dlaczego wyzywasz faceta od "ćwoków"? Przecież nic złego nie powiedział, a poza
                  >
                  > tym nie znasz go. Czy masz jakiś kompleks, np.: małego biustu?

• Gość: b_b_ Re: DO SEX IP: 217.8.178.* 23.07.01, 14:43
                    Nie podejrzewałam Cię o nie, jak sam się domyślasz po mojej odpowiedzi do
                    jednej z pań. Pozdrowienia!
            • Gość: BE Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.strefa51.pl 24.07.01, 04:45
              Z biustami jest jak z malymi pociagami - sa dla dzieci, a bawia sie nimi
              dorosli :)
              • Gość: SEX Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.tnt87.chi5.da.uu.net 24.07.01, 08:57
                Gość portalu: BE napisał(a):

> Z biustami jest jak z malymi pociagami - sa dla dzieci, a bawia sie nimi
                > dorosli :)

TAK TO PRAWDA ALE CZYZ TO NIE JEST PIEKNE? A TERAZ PANOWIE DAJCIE SZANSE KOBIETOM
                Z DUZYM BIUSTEM KTORE WIEM ZE CHETNIE BY SIE POCHWALILY SWYMI ATRYBUTAMI ALE
                MYSLE ZE WIEKSZOSC Z NICH MOZE MIEC KOMPLEKSY NA TYM TLE(ZUPELNIE NIEPOTRZEBNIE)
                LUB NIE WIEDZ CO MAJA.
                • Gość: Baby Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: 212.244.106.* 24.07.01, 17:00
                  kompleksy? Jakie kompleksy? Jestem szczupła (rozm.38) a biust mam 75 DD.
                  I jestem z niego dumna- rewelacyjnie wygladam w dekoltach i obcisłych bluzkach.
                  I nigdy w życiu nie chciałabym aby moje piersi były mniejsze.
                  • Gość: Janek Re: POZNAM KOBIETE Z DUZYM BIUSTEM IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 01:49
                    A kto by nie chciał poznać?! SEX nie jesteś sam. Co do Elizy - szkoda gadać.
                    A co do małych pociągów. Taki entuzjasta to świata za swoimi zabawkami nie
                    widzi. I nie zamieni na inne.
                    Pozdrowienia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka