nazimno 21.10.11, 13:20 rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,10509871,Wypadek_autokaru_z_licealistami__30_osob_rannych.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
45rtg Re: Zawodowcy... 21.10.11, 15:08 aviation-safety.net/database/record.php?id=19770327-0 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: ...przedawnilo sie... 22.10.11, 00:19 aviation-safety.net/database/dblist.php?Year=2011 tak lepiej? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Moze cos teraz o lekarzach, co? 24.10.11, 09:26 (ze sie znajdzie, nie mam najmniejszych watpliwosci) PS Gdy chodzi o polityke, to wystarczy otworzyc gazete...(jakakolwiek) Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Moze cos teraz o lekarzach, co? 24.10.11, 09:41 Ale właściwie to o co Ci chodzi? Że w każdej grupie zawodowej są osoby nieodpowiedzialne i takie, które powinny zająć się innym fachem? www.tinyurl.pl?tBShxR3a Mimo wszystko kierowcy tirów powodują mniej wypadków niż kierowcy osobówek. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Wlasnie o to chodzi. Na TIRowcow padlo, poniewaz 24.10.11, 10:00 na drogach sa wyjatkowo upierdliwi. Zauwaz, ze mnie nie chdzilo glownie o wypadki. Mnie chodzilo o "mental" i niektore zachowania. A tomusie i pacanki poczuly sie ciezko obrazone. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Wlasnie o to chodzi. Na TIRowcow padlo, ponie 24.10.11, 10:25 nazimno napisał: > na drogach sa wyjatkowo upierdliwi. aviation-safety.net/database/record.php?id=20051208-0 Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Czy to cokolwiek "zmienia"? 24.10.11, 10:31 Problem polega na tym, ze "zawodowcy" zawodza. I zamiast zastanowic sie, co konkretnego zmienic, aby wylapywac nie nadajacych sie do wykonywania zawodu na tyle wczesnie, aby nie spowodowali tragedii, daje sie na wszelki wypadek uprawnienia na kredyt, bo tak jest latwiej i wygodniej. No i kasuje sie niezly szmal za szkolenie. A zawodowcy pokazuja, co potrafia. A potrafia, potrafia... Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno I jeszcze jedno. 24.10.11, 10:35 Zauwaz, ze: "Follow-up / safety actions:" --------------------------------- wyliczaja enumeratywnie, co ma byc zrobione. Masz jakiekolwiek tego typu analizy po wypadkach drogowych? NIE MASZ. Tak na prawde NIKOGO TO NIE OBCHODZI. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: I jeszcze jedno. 25.10.11, 13:58 Ciebie nie obchodzi. Podałem linka do wyników dochodzenia w sprawie tira pchającego clio gdzie było wspomniane co się robi w związku z tym, że nie był to jedyny wypadek tego rodzaju. Ale ty to masz w dupie, bo Ci nie pasuje do profilu trollingu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Wlasnie o to chodzi. Na TIRowcow padlo, ponie 24.10.11, 20:51 Widać masz pecha do tirowców. Lub ja mam szczęście, bo dla mnie jakoś szczególnie upierdliwi nie są. Dzisiaj z ciekawości sprawdziłem przez jak długo się wyprzedzają. I okazało się że potrafią się wyrobić na odcinku 400 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Wlasnie o to chodzi. Na TIRowcow padlo, ponie 24.10.11, 21:36 Lepiej być upierdliwym tirowcem niż durnym osobówkarzem, których na drogach jest bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
kozak-na-koniu Re: Zawodowcy... 22.10.11, 08:43 www.youtube.com/watch?v=gPXpb4lIs4U&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Zawodowcy... 24.10.11, 21:15 Ile % wypdaków drogowych spowodowanych jest przez zawodowców? W innych zawodach zawodowcy wypadków nie powodują? Co chcesz przekazać zakładając ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Zawodowcy... 25.10.11, 03:08 Już kiedyś podawałem te statystyki, nie chce mi się szukać. Kierowcy powodują znacznie mniej wypadków w porównaniu do kierowców aut osobowych, trochę gorzej statystyka wygląda jeśli chodzi o ofiary ale przy takich a nie innych masach pojazdów nic w tym dziwnego. Jednakże o ile dobrze pamiętam wciąż wypadają lepiej niż kierowcy osobowek. Błędy popełniają wykonujący wszystkie zawody. Co na zimno chce przekazać? Że on jest fantastyczny, perfekcyjny i bezbłędny a obrany przez niego aktualny obiekt trollowania to banda kretynów. Z zewnątrz na to patrząc - po prostu leczy kompleksy jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Kompleksy to z ciebie wylaza... 25.10.11, 10:06 Swoich kolegow okresliles sam mianem kretynow, a gdzie, sam wiesz. Ja uzywalem slow: duren lub idiota, sa adekwatne. Nigdzie nie chwalilem sie kategoria posiadanego prawa jazdy, w przeciwienstwie do ciebie... ..pisaniem do prasy branzowej. (jakby to bylo dowodem jakejs kastowej wyzszosci) To wlasnie ty chcesz udowodnic, do jakiej to wspanialej grupy zawodowej nalezysz. Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Kompleksy to z ciebie wylaza... 25.10.11, 13:53 Tobie to widać imponuje że ktoś pisze do jakiejś gazety. Ja tylko podałem ten przykład żeby wykazać, że w odróżnieniu od Ciebie się znam. Kretynami nazywam kretynów, bo lubię nazywac rzeczy po imieniu. Ciebie np. nazywam chamem, który szczeka nie mając pojęcia o sprawie. Oczywiście nie jesteś w stanie zrozumieć, że to, ze w danej grupie jest paru kretynów (jak w każdej odpowiednio dużej) nie zmienia w żaden sposób faktu, że ogólnie dana grupa bandą kretynów nie jest. Do grupy zawodowej po której z taka lubością jeździsz nie należę, i pisałem o tym wielokrotnie, ale Ty jak zwykle nie potrafisz przyswoic czytanych informacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Co do szczekania. 25.10.11, 14:06 Mozesz sobie to nazywac jak chcesz. Gdy boli, to nazywasz to szczekaniem lub chamstwem, poniewaz dopiero wtedy przyswajasz, gdy boli. Mnie twoje pouczenia lataja obok. Lepiej walnac cos prosto z mostu, niz pier...c cos bez mozgu o PIsie tak jak ty to robisz. Mnie ulizane teksty nie kreca. A tym bardziej grafomanskie blogi. Gdy chodzi zas o merytoryke, to musisz jeszcze troche pozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Co do szczekania. 25.10.11, 14:45 Mnie to wcale nie boli ;-) Szczekaj sobie ile chcesz :-) Już po naszej dyskusji tutaj nikt z czytelników nie ma wątpliwości kto tu szczeka, a kto wie o czym mówi, dlatego więcej już dyskusji nie będzie ;-) Skompromitowałeś się, wylądowałes na forumowym marginesie, Twoje opinie będą ignorowane przez rozsądną większość, a że sama dyskusja jest nudna, nowych już nie będę zaczynał ;-) Jesli chcesz, możesz się obwołać zwycięzcą tej dyskusji i pojeździć jeszcze trochę po mnie. Możesz się też obwołać Królem Wielkiej Brytanii i mnie z niej wydalić, albo Papieżem i mnie ekskomunikować, też mi to nie zrobi róznicy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno No i jeszcze te grafomanskie emotkiony. 25.10.11, 15:57 Caly tomus854. Nie dosc, ze grafomanstwo, to jeszcze do tego infantylizm. No i do tego te "fantazje" o krolestwie i ekskomunice. Zupelnie jak zurnalista z kolorowych brukowcow. (zamknieto na szczescie jeden z nich) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno A co do tego: 25.10.11, 14:12 "Tobie to widać imponuje że ktoś pisze do jakiejś gazety" to jest to twoja jeszcze jedna spekulacja, ktora ma charakter prywatnego urojenia. I wynika ona z tego, ze to ty tak wlasnie sadzisz, poniewaz wlasnie na to sie powolywales. Ja tego nigdzie nie robilem. Grafomanstwo ma swoje prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: A co do tego: 25.10.11, 14:48 Ja się na to powoływałem z jednego względu: w odróznieniu od Wyborczej, w gazetach branżowych zwykle piszą ludzie, którzy mają o danej branży pojęcie. ;-) Naiwnie myślałem, że obiektywna ocena czyjejś wiedzy do Ciebie trafi, powinienem nie być taki naiwny po pierdołach jakie sadzisz o pchającym Clio tirze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Rzeczywiscie: "maja pojecie". 25.10.11, 15:53 Co do twojej naiwnosci: polega ona na czyms zupelnie innym, niz ci sie wydaje. Nie powoluj sie na "wiedze", poniewaz bedzie to naduzycie. Odpowiedz Link Zgłoś
pacanek_ten_prawdziwy Re: Rzeczywiscie: "maja pojecie". 25.10.11, 18:19 He he "scisniety umysle " To jest wiedza po naprezeniu sie : "PS --- "lub" uzyto, poniewaz istnieja nastepujace mozliwosci: 0 0 nie jestes ignorantem ani durniem ( nieprawdziwe) 0 1 nie jestes ignorantem jednak jestes durniem (calkiem mozliwy przypadek) 1 0 jestes ignorantem, ale nie jestes durniem (tez mozliwe) 1 1 jestes ignorantem i durniem jednoczesnie (najbardziej prawdopodobne) He he i zrobilo "plum " i splynelo Odpowiedz Link Zgłoś
pacanek_ten_prawdziwy Re: Twoj przypadek:11 25.10.11, 19:34 He he masz racje to moj i twoj przypadek ten 11, bo przeciez my jestesmy kierowcami samochodow osoobowych i jak sam napisales : 1. Durnie w samochodach osobowych sa durniami "na wlasny rachunek", co nie zmienia faktu, ze potrafia niejednego wyprowadzic z rownowagi swoimi idiotycznymi manewrami. Odpowiedz Link Zgłoś
pacanek_ten_prawdziwy Re: Twoj przypadek:11 26.10.11, 18:54 osz kurna , za zaniemowil !!!! Odpowiedz Link Zgłoś