Dodaj do ulubionych

Kierowcy z jakiego ......

04.08.04, 09:08
Kierowcy z jakiego regionu pl najbardziej was irytuja
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Kierowcy z jakiego ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 09:53
      środkowy Taszkient
      • Gość: KA Re: Kierowcy z jakiego ...... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 04.08.04, 10:14
        Gość portalu: olo napisał(a):

> środkowy Taszkient
        Potwierdzam i dodam że jeszcze Wchodni Timor a już wprost wkur... jest
        zachowanie kierowców z wyspy Fatu Huku na Markizach
        KA
        • Gość: olo Re: Kierowcy z jakiego ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:47
          Myslałem, że pociągniemy światowo ten głupkowato zaczynający się wątek, ale się
          nie udało, wichura nie poniał aluzji.
          • wichura Re: Kierowcy z jakiego ...... 04.08.04, 13:01
            Przepraszam, choć już biegłem do mapki i szukałem, szukałem, szukałem...
            Wątek wcale nie głupi - moje spostrzeżenie dotyczące chamowa z Ciechanowa jak
            najbardziej prawdziwe (i potwierdzone przez kilku znajomych). Pozdro.
            • Gość: olo Re: Kierowcy z jakiego ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 16:21
              Stary, dlatego ten wątek uznałem za głupkowaty. Bo gdyby zaczął jeszcze
              wyróżniać oprócz K tych z KOL a potem tych z literą po cyferce to bym zgłupiał.
    • wichura Re: Kierowcy z jakiego ...... 04.08.04, 10:28
      Jak jadę "siódemką" nad morze, to z ciechanowskiego. Zapalają światła o 2-3
      godziny później niż wszyscy (tzn. dopiero jak nic już nie widać).
      Na "krakowskiej" plagą są kilkunastoletnie szroty z Radomia.
      A po Warszawie życie uprzykrzają WPI... z kratką (oraz "czteroliterowi" z
      interioru).
      To tyle,
      pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Kierowcy z jakiego ...... IP: *.c151.petrotel.pl 06.08.04, 00:11
        Dodam jeszcze obywateli kategorii C (stateczne, otyłe matrony koło
        czterdziechy, a nawet pięćdzięsiony, stare dziadki etc.) w niebieskich kaszlach
        na czarnych tablicach (a jakże) jadących 50km/h po drogach mających znaczenie w
        ruchu międzymiastowym, po których da się spox jechać prawie 100. I do łba mu
        nie przyjdzie, żeby przyspieszyć albo zjechać trochę na twarde pobocze, na
        którym notabene zmieściłoby się pewnie całe jego autko. Ale nie. On musi twardo
        podążać do celu. Ehh takim ludziom normalnie powinno się odbierać prawo jazdy.
        • Gość: olo Re: Kierowcy z jakiego ...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.04, 06:44
          Pojedź do Czech, potem do Austri a ochłoniesz. Będziesz miał sporo czasu na
          przemyślenia, kiedy pojedziesz przez długą 6 km austriacką wioskę równo
          50/godz. Masz pretensje, że ktoś nie wykazuje dobrej woli? Bo to się właśnie
          nazywa dobra wola, a nie obowiązek. To raczej Ty nie powinieneś otrzymać prawa
          jazdy, jeżeli tak pojmujesz prawo
          • mejson.e5 Czeski wątek 08.08.04, 12:44
            Gość portalu: olo napisał(a):

"Pojedź do Czech, potem do Austri a ochłoniesz. Będziesz miał sporo czasu na
            przemyślenia, kiedy pojedziesz przez długą 6 km austriacką wioskę równo 50/godz."

Racja - świat się nie zawali, jeśli przez jakiś czas trzeba będzie jechać wolniej.

I racja co do tego, że sam wątek jest głupawy.
            Nie wszyscy subtelną aluzję poniat' smogut... ;-)

Pozdrawiam,
            Mejson
        • wichura Re: Kierowcy z jakiego ...... 06.08.04, 09:48
          Cóż, każdy ma takie auto, na jakie go stać (no, może poza kupującymi na 10-
          letni kredyt). Bezpieczna prędkość to według mnie prędkość zapewniająca
          kontrolę nad pojazdem i pewność prowadzenia dla kierowcy. Ja bałbym się
          kaszlakiem jechać 30 kmh, choć do strachliwych nie należę (rzadko schodzę
          poniżej 90 kmh w mieście, a jak mam pierwszeństwo to nawet z TIR-em
          się "przepycham"). Zwróć uwagę, jak maluch reaguje na koleiny, a będziesz miał
          odpowiedź, dlaczego starsi ludzie (nb. uczyli się jeździć w zupełnie innych
          warunkach) jadą blisko osi jezdni.
          Pozdrawiam
        • vatseq Re: Kierowcy z jakiego ...... 10.08.04, 14:07
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Dodam jeszcze obywateli kategorii C (stateczne, otyłe matrony koło
          > czterdziechy, a nawet pięćdzięsiony, stare dziadki etc.) w niebieskich kaszlach

Też będziesz miał (jeśli się wcześniej nie zabijesz na drodze) pięćdziesiąchę
          albo i więcej!!!

>
          > na czarnych tablicach

też mam czarne blachy - nie zmieniam aut jak rękawiczki!

>
          > ruchu międzymiastowym, po których da się

ale łamiąc przepisy!!!

spox jechać prawie 100. I do łba mu

> nie przyjdzie, żeby przyspieszyć albo zjechać trochę na twarde pobocze,

na którym są rowerzyści, sprzedawcy jabłek, grzybów, jagód i Bóg wie co tam
          jeszcze w zależności od sezonu!

> Ale nie. On musi twardo
          >
          > podążać do celu. Ehh takim ludziom normalnie powinno się odbierać prawo jazdy.

Ja odbierałbym natychmiast takim, którzy zmuszają innych do uciekania na
          pobocze, bo ONI MUSZĄ wyprzedzać na trzeciego, czwartegi lub piątego!! Z W-wy
          jesteś czy co??

vatseq

PS Ta ostatnia uwaga wskazuje, kto mnie najbardziej irytuje na naszych drogach:
          warszawianie przenoszący swój wielkomiejski AGRESYWNY sposób jazdy na wszystkie
          drogi "prowincji"

• galwani Re: Kierowcy z jakiego ...... 10.08.04, 16:26
            od warszawy to ty sie odstosunkuj.... duzo tu kierowcow i ustawianie wszsytkich
            w rownej linii jest głupie...

wogole topic jest kompletnie beznadziejny.....
            • jorn Re: Kierowcy z jakiego ...... 18.08.04, 13:32
              Dodatkowo w Warszawie zarejestrowanych jest cała masa pojazdów wzietych w
              leasing lub na kredyt oraz należących do firm o zasięgu ogólnopolskim
              posiadających siedziby w naszym mieście, których kierowcy z Warszawą często nie
              mają nic wspólnego. Dodałbym jeszcze, że wbrew przekonaniu niektórych
              (aczkolwiek nie wiem, czy jest to właśnie taki przypadek) nie wszystkie
              rejestracje zaczynające się od litery W są warszawskie.

Pozdrawiam
              • Gość: gość Re: Kierowcy z jakiego ...... IP: *.class146.petrotel.pl 23.08.04, 01:16
                1. Za mną był sznur samochodów którzy też mieli dość
                2. Na poboczu nic nie było
                3. Jak ktoś jest taki stary niech jeździ rowerem, ciężko nim jest wjechać komuś
                w grzyby
                4. NIE jestem z Wawy, tylko z miasta dresiarskiego nr. 2
                5. Za młody jestem na praffko
                6. Tam można 90, poza tym wy też zawsze jeździcie cały czas zgodnie z przepisami?
                7. Co do czarnych tablic — co ja wam poradzę, że aqrat takie mieli? Im powiedz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka