edek40 14.07.14, 10:55 Dzis znowu suszyli przy tej szkole, co nie susza, gdy trwa rok szkolny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Wiwat, dzielna policja!!! 14.07.14, 11:03 edek40 napisał: > Dzis znowu suszyli przy tej szkole, co nie susza, gdy trwa rok szkolny... W wakacje ta szkoła zamknięta na głucho? Nawet na boisko dzieci przyjść pograć w nogę nie mogą? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Wiwat, dzielna policja!!! 14.07.14, 11:06 > W wakacje ta szkoła zamknięta na głucho? Nawet na boisko dzieci przyjść pograć > w nogę nie mogą? Ja jeszcze pamietak, jak bylem dzieckiem. Zadna ludzka sila nie wyciagnelaby mnie z wyrka przed 9.00, a z domu przed 10.00. Z reszta boisko zapewne jest zamkniete, z uwagi na to, ze jest nowe i dzieci moga zepsuc. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Wiwat, dzielna policja!!! 14.07.14, 11:12 edek40 napisał: > Ja jeszcze pamietak, jak bylem dzieckiem. Zadna ludzka sila nie wyciagnelaby mn > ie z wyrka przed 9.00, a z domu przed 10.00. A u nas na wsi dzieci się tak nie wylegiwały, także w czasie wakacji. Ledwo słońce wstało, to już się szło do lasu na jagody, żeby je potem sprzedać u leśniczego w punkcie skupu i zarobić sobie jakieś pieniądze na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Wiwat, dzielna policja!!! 14.07.14, 11:25 > A u nas na wsi dzieci się tak nie wylegiwały, także w czasie wakacji.\ U nas na wsi rowniez. Po pierwsze to miasto. Po drugie teraz z boiskiem wygrywa telewizja i internet. Na wsi rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: Wiwat, dzielna policja!!! 14.07.14, 11:24 jureek napisał: > W wakacje ta szkoła zamknięta na głucho? W w wakacje? No może nie. Ale w nocy raczej tak. Wczoraj W NOCY jechałem przez teren niedawno uznany za zabudowany, bo "PLECAMI" do niego przylega szkoła. Wyjście z niej jest na ulicę, która jest osią biegnącej równolegle do DK ulicówki. No więc przy tej szkole, w okolicach 23 widziałem patrol z suszarką. Pilnowali ograniczenia przy zabudowanym płocie (wysokim). Odpowiedz Link Zgłoś
dogberry Re: Wiwat, dzielna policja!!! 14.07.14, 23:58 W czasie gdy trwa rok szkolny wokół szkoły kręcą się dzieci więc przytłaczająca większość kierowców zwalnia, szaleją tylko piraci. Niestety piratów jest w społeczeństwie za mało i nie zapewniają dochodowości biznesu "BRD Sp. z O.O.". Co innego w wakacje albo przy zabudowanym płocie - tu biznes funkcjonuje prawidłowo, dochód zapewniają nawet rozsądni kierowcy. By żyło się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Wiwat, dzielna policja!!! 15.07.14, 09:04 Należy koniecznie wysłać petycję aby zaczęli suszyć także podczas roku szkolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Wiwat, dzielna policja!!! 15.07.14, 10:33 > Należy koniecznie wysłać petycję aby zaczęli suszyć także podczas roku szkolneg > o. Wysylaj. MOzesz do dowolnej komendy. "Metody" pracy wszedzie maja takie same. Odpowiedz Link Zgłoś