nazimno 17.10.15, 12:14 m.youtube.com/watch?v=x1Guz2r4Oao Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiges_wiz Re: Parada uzdolnionych...talentow 17.10.15, 22:09 Przy okazji ten motocyklista jechał 100 km/h. 100 m pokonał w 2.9 sekundy. Mierzyłem ta 2 "setkę" po wyprzedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Parada uzdolnionych...talentow 18.10.15, 00:23 wyprzedzający idiota. wyprzedzanie to nie prawo, to odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Parada uzdolnionych...talentow 18.10.15, 10:09 ZNACZY - TEN NA MOTO ? Odpowiedz Link Zgłoś
rapid130 Re: Parada uzdolnionych...talentow 18.10.15, 11:43 I paru pokrzywdzonych bez umiejętności antycypowania, czyli 0:14, 0:42, 5:30 (zawodowiec, a też zachował się jak sierota). 2:26: Łomatko huto, szkolny błąd. 7:50: Czy "bimba" nie powinna zadzwonić anonsując "Ruszam"? Zagadką dla mnie jest 4:11. Co czerwony "bolid" wytrąciło z równowagi. Spadek ciśnienia w tylnej oponie? Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Parada uzdolnionych...talentow 18.10.15, 11:51 Ogolnie - podobnie jak u edka40 - moje zdolnosci do przewidywania zachowan idiotow - maja swoje granice. Liczba dup wolowych rosnie. Im wyzsze represje - tym ich wiecej. Moze paralizuje ich strach... Odpowiedz Link Zgłoś
rapid130 Re: Parada uzdolnionych...talentow 18.10.15, 12:11 Zgoda, ale przyznasz, że akurat te trzy kolizje były swobodnie do uniknięcia. Zwłaszcza tirowiec rozwalił mnie naiwnością. Miał ponad 4 sekundy czasu na wyhamowanie przed melepetą, która diabli wiedzą, co zrobi. Nieeee, no żal było tracić energię. Czyli powinienem mojego niezdecydowanego też trzasnąć w tył. Byłaby oglądalność... :D Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Parada uzdolnionych...talentow 18.10.15, 12:31 Oprocz uzdolnionych sa tez, niestety, tzw. BEZMOZGI. I to mnie doprowadza do wq... chyba najbardziej. Jak ktos taki moze jezdzic i miec PJ. Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Parada uzdolnionych...talentow 19.10.15, 09:51 > Zgoda, ale przyznasz, że akurat te trzy kolizje były swobodnie do uniknięcia. Wszystkie kolizje sa do unikniecia. Jezeli chodzi o najazd TIRa (5:30), to ja sie gosciowi troche nie dziwie. Tu debilizm zostal pobity powielokroc. Pezot najpierw sie nieomal zatrzymal (o Jezu!!!), teoretycznie mial czas na ogarniecie sie, skoro juz prawie nie jechal, jednak zdecydowal sie ruszyc pod TIRa. Na miejscu kierowcy duzego uznalbym, ze juz mogl ochlonac, a jego wjazd pod ciezarowke jest o tyle przemyslany, ze gosc da gaz w podloge. Mial kupe czasu na analize swojego bledu i jego poprawe przez zjazd. Wyglada jednak na to, ze nad kierowca pezota kontrole przejal pezot!!! Choc nie mam pojecia kto glupszy. Tacy powinni miec odebrane PJ i skierowani na przeszkolenie z badaniami psychomotorycznymi na czele. Kierowca duzego na widok takiej dupy powinien zatrzymac sie, moze podjac decyzje o zmianie trasy, aby tylko uniknac kretyna, ale zrobil to, co zrobil. Ocenil zagubionego wedle sredniej, a powinien wedle.... nowych standardow. Nie umi, nie zna sie, nie lubi, to won z drog!!! Szczegolnie tych szybszych. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Parada uzdolnionych...talentow 19.10.15, 09:34 33 kompilacja zagapien, zbyt szybkiej, nieprzemyślanej bezrefleksyjnej bezodstepowej jazdy. Wiele z tych zdarzeń w różnych kompilacjach są do siebie łudząco podobne. Odpowiedz Link Zgłoś