Gość: alu IP: *.aster.pl 27.08.05, 22:17 gdzie w wawie mozna doskonalic technike jazdy jak sie juz ma prawko?? chodzi mi zarowno o parkowanie, jak i jazde w trudnych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefek Burczymucha Re: doskonalenie techniki jazdy IP: *.chello.pl 27.08.05, 23:50 Polecam al. Jerozolimskie w godzinach szczytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alu Re: doskonalenie techniki jazdy IP: *.aster.pl 28.08.05, 00:01 Al. Krakowska jest lepsza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek Burczymucha Re: doskonalenie techniki jazdy IP: *.chello.pl 28.08.05, 09:01 Rzeczywiście, szczególnie przy kościele w Raszynie w stronę Warszawy - festiwal chamstwa i cwaniactwa buraków wbijających się z kończącego się pasa przed korek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko ja Re: doskonalenie techniki jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:42 a ja w przeciwieństwie do tych prostackich wypowiedzi napisze,żebyś poszukał/a jakies szkoły np szkoła auto skody czy opla- profesjonalny plac, instruktor... napewno to lepsze niz jak ci wyzej uczący sie między `zdrowymi` ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek Burczymucha [...] IP: *.chello.pl 28.08.05, 12:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś