Dodaj do ulubionych

Crazy driver TIR on Poland

04.06.06, 12:46
www.youtube.com/watch?v=oRYzSZxdp9Y&search=crazy%20tir
Obserwuj wątek
    • Gość: Kierowca Re: Crazy driver TIR on Poland IP: *.direct-adsl.nl 05.06.06, 15:56
      Ale debil...
      wyrwac chwasta zanim kogos zabije
      • Gość: gadzina Re: Crazy driver TIR on Poland IP: 82.160.255.* 05.06.06, 16:32
        Nikt o zdrowych zmysłach tak nie jedzie! Nie pozwala na to instynkt samozachowawczy facet albo był pijany albo naćpany!!!
        Hiper kretyn aby tylko nikogo nie zabił.
      • owca_86 a Ci za nim jeszcze lepsi idioci ...no comment 06.06.06, 17:48

• Gość: ula Re: Crazy driver TIR on Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 21:19
      Jeszcze większe zagrożenie stwarzali dla siebie Ci co nagrywali tego TIR-a!!!
      Co za idiotyzm.
      pozdr
      • mariusz-ef Re: Crazy driver TIR on Poland 05.06.06, 22:57
        kierowcy tirow porozumiewaja sie przez radio wiec na tym filmie ow szalony
        tirowiec specjalnego zagrozenia nie stwarza, gdyz wczesniej byl informowany o
        tym co sie dzieje za przyslowiowym zakretem

ludzie! bez paniki!
        • Gość: gadzina Re: Crazy driver TIR on Poland IP: 82.160.255.* 06.06.06, 09:11
          Idąc Twoim tokiem rozumowania TIRy są prawie zdalnie kierowane przez CB radio a kierowca jest tam zbędny....chłopie mylisz ch**a z parowozem!
          • mariusz-ef Re: Crazy driver TIR on Poland 06.06.06, 09:57
            zrozumiales gadzino co chciales
            ja nie mam zamiaru wysilac sie na dokladne tlumaczenie wszystkiego
            zawsze z gory zakladam ze pisze do ludzi rozumnych, z odrobina doswiadczenia
            (rowniez zyciowego) i czasami sie tak rzeczywiscie zdarza
            szkoda ze nie za czesto
            • zbig72 Re: Crazy driver TIR on Poland 06.06.06, 11:15
              człowieku czy ty myślisz co piszesz??? takiemu tirowcowi należałoby zabrać
              prawo jazdy dożywotnio - chba tylko taksówkarze jeżdżą gorzej niz niedospani,
              zmęczeni, nacpani i kompletnie bez wyobraźni "zawodowi" kierowcy...

pewnie robisz dokładnie to samo - jemu faktycznie nic się w razie wypadku nie
              stanie ale komuś kto się osobówką pod niego dostanie psu na budę się zda to
              całe CB czy inne gó.....
        • o-l-o Re: Crazy driver TIR on Poland 06.06.06, 11:23
          I ciebie mariuszku-ef też, gdybyś jechał tym białym autem zepchniętym przez
          sku..ela na pobocze, ostrzegli by wcześniej przez CB żebyś sobie mógł
          przyhamować. Głupota nie wybiera.
          • mariusz-ef Re: 06.06.06, 11:53
            ty oleczku juz dawno zaistniales na 4um jako przerazony-teoretyk-rider wiec nie
            oczekuje ze kiedykolwiek napiszesz cos z pozycji faceta

napisalem wyzej ze kierowca tira byl prawdopodobnie (nawet mam taka pewnosc)
            informowany przez innych kierowcow za pomoca cb-radia o warunkach na drodze, o
            tym czy cos/ktos jedzie z przeciwka i dlatego moim zdaniem nie stwarzal
            szczegolnego zagrozenia na szosie, co nie znaczy ze jechal zgodnie z przepisami
            ruchu drogowego

i gdybym obejrzal to watpliwe dzielo cale a nie tylko poczatek moze moglbym sie
            odniesc do tego jak tir skrzywdzil kierujacego bialym autem

wiem tez ze na szosie zdarzaja sie rozne sytuacje i nie raz ja zjezdzalem komus
            na pobocze oraz wiele razy ktos jadacy z przeciwka usuwal sie do prawej
            krawedzi jezdni po to by mi ulatwic wyprzedzanie (przejedz sie kiedys droga
            lublin
            • o-l-o Re: 06.06.06, 12:05
              To "dzieło" krąży po sieci od kilkunastu miesięcy. Nie jesteś najszybszy. I na
              koniec. Jedyne, co mnie przeraża, to głupota. Zarówno na drodze jak i na
              forum. Jeżeli twierdzisz, że kierowca tej ciężarówki nie stwarzał szczególnego
              zagrożenia na drodze to jesteś wyjątkowo głupim kierowcą, nie mniej niż Ci
              którzy kręcili ten film. Cała nadzieja w naturze, że wyeliminuje takich idiotów
              z dróg.
              • mariusz-ef Re: 06.06.06, 12:48
                napisze raz jeszcze i zrobie to powoli
                inni kierowcy, jadacy przed owym rajdowcem, informowali go (rajdowca), ze przed
                nim droga wolna, ze moze wyprzedzac
                wiec wyprzedzal (poniewaz droga przed nim, z przeciwka nic nie jechalo)

droga wolna znaczy ze nic przed nim nie jedzie, nawet, zalozmy, za zakretem

poszukaj wsrod znajomych osoby, ktora wozi w aucie cb-radio, zrobcie sobie
                jakas wycieczke na uczeszczana trase i posluchajcie kanalu 19
                nie mam przyjemnosci odpisywnia na posty osob ktorym brakuje wyobrazni by sobie
                cokolwiek wyobrazic

moim zdaniem kierowca ciezarowki nie stwarzal szczegolnego zagrozenia na
                drodze - lamal przepisy, tak, ale zagrozenia nie stwarzal
                jesli nic nie jedzie z przeciwka nie widze problemu by jechac przeciwnym pasem,
                nawet w zakrecie
                tak samo jak nie stwarza zagrozenia ktos jadacy "pod prad" na ulicy
                jednokierunkowej czy na rondzie, jesli z przeciwka nic nie jedzie
                nie jest to zgodne z przepisami, grozi za to mandat, a jak ktos sie bedzie
                upieral ze nie stwarzal zagrozenia i namdatu nie przyjmie to sad grodzki (i
                ukarze za stwarzanie zagrozenia, ale jesli sie wyslisz to moze zlapiesz, ze mi
                idzie o realne zagrozenie, a nie teoretyczne /znowu b.uogoniam/)

i na koniec
                nawet jesli dzielo krazy po sieci od kilkunastu miesiecy nie znaczy ze musze je
                obejrzec, zwlaszcza jesli zobaczylem "obiecujacy" ;-) poczatek
                mam nadzieje, ze zalapales co za pomoca bardzo prostych slow staram sie ci
                wytlumaczyc
                • o-l-o mariuszek kup ty se kosiarkę 06.06.06, 13:05
                  Jeżeli wymuszanie na innym kierowcy zjazdu na pobocze, przy lejącym jak z cebra
                  deszczu, nie jest stwarzaniem szczególnego zagrożenia to co nim jest? Nie
                  odpisuj, proszę, bo z kimś tak bezmyslnym dawno na tym forum nie miałem do
                  czynienia.
                  • mariusz-ef Re: 06.06.06, 13:13
                    olus pacanie ile razy mam napisac, ze nie ogladalem calego filmu i niemoge sie
                    odniesc do tego twojego spychania na pobocze?

jestes tak wielkim idiota czy za takiego chcesz uchodzic?
                    napisz szczerze
                    • Gość: prawdziwy tebe Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.06, 14:40

mariusz, nie warto palcow na klawiaturze strzepic. to bolszewickie marionetki,
                      ktore nie zrobia kupy, jak im urzedol nie powie jak, gdzie i o ktorej.
                      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: 06.06.06, 19:32
                        Więc niech nie strzępi, tylko niech z tego forum, którego tematem jest
                        bezpieczeństwo na drodze, lepiej sobie pójdzie, jeżeli daje dowód na to, ze nie
                        ma o bezpieczeństwie na drodze zielonego pojęcia i nawet nie ma ochoty
                        zrewidować swoich poglądów. Pozostaje tylko mieć nadzieję, że nie przyjdzie mu
                        do głowy zrobienie prawa jazdy na tira.

A pana, panie gościu prawdziwy tebe, swoje chamskie odzywki niech zachowa dla
                        siebie, bo na tym forum zazwyczaj obowiązują inne standardy, niż na polskich
                        drogach.
                    • o-l-o Mariuszek nakręć zwój w móżdżku i puść sobie film 06.06.06, 15:55
                      To może głupku obejrzyj cały film nim zabierzesz się za jakąkolwiek dyskusję i
                      wyzwiska. Szkoda, że nie zauważyłem wcześniej, bo bym z tobą kretynie wogóle
                      nie zaczynał "rozmowy".
                    • tomek854 Re: 06.06.06, 20:04
                      > olus pacanie ile razy mam napisac, ze nie ogladalem calego filmu i niemoge sie
                      > odniesc do tego twojego spychania na pobocze?

No. Typowo polskie. Całego filmu nie oglądał, ale _ma pewność_ że kierowca był informowany przez CB, więc nie było zagrozenia.

Obejrzyj cały film a potem wróc do dyskusji.
                • Gość: grat WARIAT Drogowy - złoty medal !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 13:38
                  mariusz-ef napisał:

>nie stwarzal szczegolnego zagrozenia na
                  drodze - lamal przepisy, tak, ale zagrozenia nie stwarzal
                  jesli nic nie jedzie z przeciwka nie widze problemu by jechac przeciwnym pasem,
                  nawet w zakrecie
                  tak samo jak nie stwarza zagrozenia ktos jadacy "pod prad" na ulicy
                  jednokierunkowej czy na rondzie, jesli z przeciwka nic nie jedzie..>

STOP WARIATOM DROGOWYM
                • pizza987 Re: 07.06.06, 08:28
                  mariusz-ef napisał:

> poszukaj wsrod znajomych osoby, ktora wozi w aucie cb-radio, zrobcie sobie
                  > jakas wycieczke na uczeszczana trase i posluchajcie kanalu 19
                  > nie mam przyjemnosci odpisywnia na posty osob ktorym brakuje wyobrazni by sobie
                  >
                  > cokolwiek wyobrazic
                  >
                  > moim zdaniem kierowca ciezarowki nie stwarzal szczegolnego zagrozenia na
                  > drodze - lamal przepisy, tak, ale zagrozenia nie stwarzal
                  > jesli nic nie jedzie z przeciwka nie widze problemu by jechac przeciwnym pasem,
                  >

1. Najpierw obejrzyj cały filmik zanim zaczniesz go komentować.
                  2. Chyba nigdy nie miałeś styczności z CB na trasie. Można usłyszeć że możesz wyprzedzić jednego, ale w takiej sytuacji to ch**e leciały na kolesia nam potęgę. Trochę się chłopaków nasłuchałem i mniej więcej spodziewam się co mogło się dziać w eterze. Wystarczy zazwyczaj mniej drastyczny wygłup żeby takiego geniusza zmieszali z błotem.
        • Gość: na zimno Przyznaj sie, jechales tym TIRem ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.06.06, 14:56
        • tomek854 Re: Crazy driver TIR on Poland 06.06.06, 19:59
          > kierowcy tirow porozumiewaja sie przez radio wiec na tym filmie ow szalony
          > tirowiec specjalnego zagrozenia nie stwarza, gdyz wczesniej byl informowany o
          > tym co sie dzieje za przyslowiowym zakretem

Tak tak, oczywisce. (przytakujcie, a ja polecę zadzwonić).

Szkoda że go nie poinformowali o tych osobówkach z przeciwka, które spychał do rowu...
    • mejson.e Kto jest bardziej głupi? 06.06.06, 22:32
      Obserwując jazdę "filmowców" zastanawiałem się czy nie bedzie innej pointy -
      wcisną się w za ciasną szczelinę i oberwą.
      Ganianie setką maluchem za zestawem podnoszącym fontanny wody, ocieranie się o
      pojazdy z przeciwka, ryzykowanie "zamknięciem" i wystawieniem na czołówkę
      ociekało samobójstwem.

Jest takie chłopskie powiedzenie:

"Czy głupi jest sam głupi, czy ten, co za głupim idzie?"...

Pozdrawiam,
      Mejson
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
    • Gość: sss Re: Crazy driver TIR on Poland IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.06, 16:43
      a jak to obejrzeć ??? gdzie kliknąć ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka