kozak-na-koniu 13.01.07, 09:04 www.poznan.policja.gov.pl/?c=543 Ech, ci fachowcy od marketingu, czego to nie wymyślą, by zwiększyć sprzedaż polis... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sum_tzw_olimpijczyk Re: Nowa "akcja"? 13.01.07, 09:23 I zaraz pojawi się tu masa "przypadkowych" osób które będą linkować do wspaniałego forum tej akcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akodo Re: Nowa "akcja"? IP: *.chello.pl 13.01.07, 13:27 wcale nie nowa to po pierwsze a po drugie nie oceniaj słuszności takiej akcji patrząc tylko na swoje potrzeby - wiele osób chętnie korzystało z tej formy zabezpieczenia samochodu. Dlaczego nie sprzedawać czegoś co inni chcą kupić bo tego potrzebują? Odpowiedz Link Zgłoś
mobile5 Re: Nowa "akcja"? 13.01.07, 13:46 Gość portalu: akodo napisał(a): > Dlaczego nie sprzedawać czegoś co inni chcą kupić bo tego potrzebują? Bardziej to wygląda na tworzenie potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
kozak-na-koniu Re: Nowa "akcja"? 13.01.07, 15:32 Fakt, ta "akcja" szlaja się od miasta do miasta już od mniej więcej roku. Ciekawe w tym wszystkim jest tylko to, że objęci są nią wyłącznie ci właściciele pojazdów, którzy wykupią dodatkowy "pakiet" AC oraz to, że tak chętnie uczestniczy w tym policja (dlaczego policjant ma zwracać jakąś szczególną uwagę na pojazdy oznaczone w ten sposób a na inne - to już mniejszą? Jakaś dyskryminacja? Dzielenie na "lepszych" i "gorszych"?) Myślę, że mogłoby to stać się kolejnym "ciekawym tematem". Czy nie jest to wspaniała wskazówka dla złodzieja w stylu: "właściciele słodko śpią, masz więc całą noc, by tłuc szyby, kraść radia, koła, paliwo itd.". Poza tym, jakoś nie chce mi się wierzyć, by fachowiec nie potrafił w razie potrzeby takiej naklejki usunąć... Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra 1. Właściciel samochody nie ponosi żadnych kosztów 14.01.07, 12:46 2. Nie wykupuje żadnego daodatkowego pakietu ubezpieczeń 3. W woj. kuj-pom, gdzie akcja cieszyła się ogromnym powodzeniem, nie zginęło ani jedno auto w ten sposób oznakowane 4. Sam mam taka nalepkę od 3 lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
kozak-na-koniu Re: 1. Właściciel samochody nie ponosi żadnych ko 14.01.07, 19:26 W takim razie, ja też poproszę o ten "pakiet", żeby dostać zniżkę OC ale nalepki wyrzucę, bo czasem muszę jeździć w nocy i nie mam ochoty być szykanowanym przez patrole policji. Jeśli jednak samochód mi ukradną - wystąpię ze sprawą cywilną przeciw policji o odszkodowanie.:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomysł Hologram = oślepiasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:08 Te możliwości techniczne zrodziły u mnie pomysł wykonania odblaskowego hologramu w postaci paska np 2x8 cm z napisem "OŚLEPIASZ !". Przyklejany mógłby być z przodu z boku na wysokości oczu i z tyłu na wysokości lusterek bocznych. Kolor powinien być odrażający. Tak mi się zdaje, że Ci co oślepiają albo nie wiedzą albo robią to celowo? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kozak-na-koniu Re: Hologram = oślepiasz 15.01.07, 09:46 Pomysł chyba niezły, ale tylko pod warunkiem umieszczenia na nim wyraźnie i z daleka widocznego logo sponsora, bo przecież policja i tak ma dość innych spraw na głowie (odwożenie pijanych urzędasów, skakanie po wieśmaki, poprawianie wyników sprzedaży prywatnym firmom z obopólną korzyścią oczywiście itd.) i sama nie może się zajmować takimi duperelami... Odpowiedz Link Zgłoś