Gość: akodo IP: *.chello.pl 01.03.07, 00:34 fishki.net/comment.php?id=18217 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kodem_pl Wiesc gminna niesie, ze... 02.03.07, 02:12 Kierowca przezyl:-D Pasazer niestety nie mial tyle szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecio Re: wypadek BMW IP: *.aster.pl 05.03.07, 21:34 Patrząc na zdjęcia chyba to BMW było pospawane z dwóch, jak niektóre nasze złomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wypadek BMW IP: *.telia.com 05.03.07, 22:51 A co to za glupi wniosek? Na jakiej podstawie? Ja tu widze calkowicie skasowana strefe zgniotu, tak jak powinno byc w dobrej konstrukcji. Samochod jest caly. A poza tym, w Rosji jak ktos jezdzi takim samochodem to stac go na kupienie nowego + pelne dodatkowe wyposazenie + jeszcze cos ekstra. takie samochode spawane "nie chodza". Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Re: wypadek BMW 05.03.07, 23:45 Gość portalu: ja napisał(a): "w Rosji jak ktos jezdzi takim samochodem to stac go na kupienie nowego + pelne dodatkowe wyposazenie + jeszcze cos ekstra.takie samochode spawane "nie chodza"." Też sądzę, że to nie był spawany powypadkowiec, tylko oryginał. Gwoli ścisłości - to się stało w Gruzji, nie Rosji ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś