habudzik 03.11.08, 09:57 Wczoraj złapali na cmentarzy w Wyjkowyjach pijanego kierowce . Miał 3 promile . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: Na cmentarzu 03.11.08, 18:25 dodajmy jeszcze ze on po tym cmentarzu jezdzil autem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Po cmentarzu mozna jedzic autem, gdy ma sie 3 pr. 10.11.08, 09:54 Na trzezwo byloby to dziwne. Taka gmina. Odpowiedz Link Zgłoś
haburek Re: Na cmentarzu 11.11.08, 16:26 Siedzi trol na cmentarzu trzyma nogi w kałamarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Na cmentarzu 11.11.08, 16:34 ... a tu Tobie coś jebbbb .... spierd...j gó...arzu Odpowiedz Link Zgłoś
haburek Re: Na cmentarzu 11.11.08, 17:58 He he he Jak będzie mi się chciało trolu :-> Ja nie jestem niewolnikiem :-> Ja nie muszę tu być :-> Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Na cmentarzu 11.11.08, 22:01 haburek napisał: > He he he > Jak będzie mi się chciało trolu :-> > Ja nie jestem niewolnikiem :-> > Ja nie muszę tu być :-> Ja tez nie ale bardzo mi się podoba moje zajęcie - segregowanie śmieci . Odpowiedz Link Zgłoś
haburek Re: Na cmentarzu 01.12.08, 01:36 Myślisz się. Jesteś niewolnikiem. Ty musisz tu być. Nie masz wyjścia. Jak tu się za miesiąc pojawię to znowu tu będziesz. Bo taki twój pieprzony los. Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Na cmentarzu 01.12.08, 07:27 haburek napisał: > Myślisz się. > Jesteś niewolnikiem. > Ty musisz tu być. > Nie masz wyjścia. > Jak tu się za miesiąc pojawię to znowu tu będziesz. Masz racje . Taki sobie zawód wybrałem - segreguje śmieci . Odpowiedz Link Zgłoś