habudzik 15.04.09, 23:20 co więc powinienem przeczytać bo nie chce mi się czytać wszystkiego . Jakieś propozycje dla mnie macie ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: Czas jakiś mnie nie było 15.04.09, 23:42 Mozesz sobie odpuscic czytanie starych watkow.. Wszystkie sa ta to samo kopyto.. wredne panstwo ssie i gniecie biednego kierowce a znaki sa dure :P Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Czas jakiś mnie nie było 15.04.09, 23:47 Acha , czyli przez prawie miesiąc nieobecności nic nie straciłem . Rozumiem . Dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czas jakiś mnie nie było 15.04.09, 23:49 No moze poza tym, ze Mejson.e zamontowal sobie kamerke w aucie i raczy nas co ciekawszymi kawalkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 09:32 > No moze poza tym, ze Mejson.e zamontowal sobie kamerke w aucie i > raczy nas co ciekawszymi kawalkami :) Ale ta kamerka nie potwierdza chorego obrazu kreowanego przez niektorych. Nie wiem wiec, co znajdujesz w tych filmach ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 09:56 Edek, nie chcesz mi chyba powiedziec, ze ciekawa jest tylko krew na drogach i kawalki cial wystajace z rozbitych wrakow? Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 14:04 > Edek, nie chcesz mi chyba powiedziec, ze ciekawa jest tylko krew na > drogach i kawalki cial wystajace z rozbitych wrakow? Nie kolego, ale Ty i Tobie podobni uwazacie, ze ruch drogowy w Polsce jest niereformowalny i karygodnie chamski. Otoz mejson koncentruje sie na pokazywaniu, ze tak zle nie jest, z czym ja sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 14:11 > Nie kolego, ale Ty i Tobie podobni uwazacie, ze ruch drogowy w > Polsce jest niereformowalny i karygodnie chamski. Nic nigdy takiego nie napisalem wiec powinienes sie zapoznac z definicja slowa "pomowienie" Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 14:44 > Nic nigdy takiego nie napisalem wiec powinienes sie zapoznac z > definicja slowa "pomowienie" Co do slowa na pewno nie. Czy mam rowniez zapoznac sie z definicja slow "pomowienie publiczne" :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 14:48 To juz zostawiam Tobie.. wybierz sobie sam... Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 17:23 edek40 napisał: > > Edek, nie chcesz mi chyba powiedziec, ze ciekawa jest tylko krew na > > drogach i kawalki cial wystajace z rozbitych wrakow? > > Nie kolego, ale Ty i Tobie podobni uwazacie, ze ruch drogowy w Polsce jest > niereformowalny i karygodnie chamski. Nie wiem jak inni ale ja uważam że ruch w Polsce jest jednym z najniebezpieczniejszych w Europie a to za sprawą absolutnego nieprzestrzegania podstawowych choćby zasad . W Polsce nic nie rządzi na drodze poza miejscami gdzie ustawione są radary lub ich atrapy . Tam rządzą właśnie one . Otoz mejson koncentruje sie na > pokazywaniu, ze tak zle nie jest, z czym ja sie zgadzam. Bzdura total . Pamiętasz film Mejsona ktory pokazywał jak wciskamy się na grubość lakieru jeden przed drugiego albo jak potrafimy korek ominąć .... chodnikiem ???? I bardzo dobrze że ma tyle samozaparcia i takie filmy wstawia . Gdybym umiał też bym to robił . Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 10:31 edek40 napisał: > > No moze poza tym, ze Mejson.e zamontowal sobie kamerke w aucie i > > raczy nas co ciekawszymi kawalkami :) > > Ale ta kamerka nie potwierdza chorego obrazu kreowanego przez niektorych. Ostatnich filmów nie widziałem ale te poprzednie niejako przy okazji pokazywały że jednak obraz jest chory . Odpowiedz Link Zgłoś
rekrut1 Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 09:53 No wiesz habudzik, ja Ciebie kompletnie nie rozumię. "Cała Polska czyta...." a Tobie się nie chce? "Jakieś propozycje dla mnie macie ????" Ostatnio na topie jest pan Zygzak czy jakoś tam. Pozdr. Pazdzioch Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Czas jakiś mnie nie było 16.04.09, 10:30 rekrut1 napisał: > No wiesz habudzik, ja Ciebie kompletnie nie rozumię. "Cała Polska > czyta...." a Tobie się nie chce? > "Jakieś propozycje dla mnie macie ????" > Ostatnio na topie jest pan Zygzak czy jakoś tam. Nie jakoś tam tylko Zygzak McQueen . Odpowiedz Link Zgłoś
mejson.e Zygzak 17.04.09, 19:46 habudzik napisał: > Nie jakoś tam tylko Zygzak McQueen . :)))))))))))))) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
habudzik Re: Zygzak 17.04.09, 23:57 No tak , Zygzak . Niektórzy takiego używają . Nie wiem dlaczego ale sie domyślam że bardziej po amerycku brzmi . Odpowiedz Link Zgłoś