koelscher Re: Pozdrowienia dla cenzury 13.02.10, 20:01 A co Ci znowu wypierdzielila ? k-r Odpowiedz Link
lepian4 Re: Pozdrowienia dla cenzury 13.02.10, 20:47 Januszku, juz lepiej nie mozna zilustrowac ciebie Odpowiedz Link
ja.nusz [...] 13.02.10, 21:03 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
ja.nusz ...kamieni kupę i kawałek szkła 13.02.10, 21:19 Przynajmniej wiadomo, że było tam parę słów prwady o oberskurwielach tego forum. Ciach, ciach HCWD. Odpowiedz Link
lepian4 Re: ...kamieni kupę i kawałek szkła 13.02.10, 21:41 Dziwm nie te twoje swiete oburzenie. Gowno tez sie zwykle splukuje. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: ...kamieni kupę i kawałek szkła 13.02.10, 22:37 No to chyba nadajesz z ujścia Renu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: ...kamieni kupę i kawałek szkła 14.02.10, 13:13 Maszerowalismy w tym kierunku Ale gdy ujrzelismy tablice z napisem Mocba 15 km zawrocilismy. Gdy wrocilismy natrafilismy na twoj live Auftritt: Marie hast du schon beglückt, czekam na piosenke o mnie Odpowiedz Link
ja.nusz Re: ...kamieni kupę i kawałek szkła 14.02.10, 13:24 Macie dzisiaj jakieś święto rodzinne, że prezentujesz nam wyjątki z płytoteki a na deser tatusia. Teściowa też taka zdolna? Odpowiedz Link
lepian4 Re: ...kamieni kupę i kawałek szkła 14.02.10, 20:10 Nie wypieraj sie swych kogutow!!! Odpowiedz Link
lepian4 Re: ...kamieni kupę i kawałek szkła 14.02.10, 20:23 Posluchaj sobie lepiej Büttenrede für dich Odpowiedz Link
lepian4 Re: ...kamieni kupę i kawałek szkła 16.02.10, 03:48 Live Auftritt von januszek Odpowiedz Link
koelscher Re: ...kamieni kupę i kawałek szkła 13.02.10, 23:09 Chyba jednak CHCWD ? k-r ja.nusz napisał: > Przynajmniej wiadomo, że było tam parę słów prwady o oberskurwielach tego forum > . > Ciach, ciach HCWD. Odpowiedz Link
donnerbalken naiwniacy, cwaniacy 14.02.10, 09:00 ja.nusz napisał: Cytat > Przynajmniej wiadomo, że było tam parę słów prwady o oberskurwielach tego forum > . > Ciach, ciach HCWD. Kto się odważy zacytować jakieś fragmenciki z znanego dzieła literackiego "Hamburskie Reminiscencje", szczególnie o postawach moralnych i etycznych pewnych osobników, jest zatwardziałym, krnąbrnym i wyuzdanym antysemitą... Tak dopomóż...Tak dopomóż... W pierwszej linii frontu walczą tylko naiwniacy, cwaniacy oglądają przebieg walki z Hamburga nad Łabą.... I oczywiście zawsze byli po stronie zwycięskich batalionów... I budowali im Bramy Tryumfalne... Odpowiedz Link
kolonistka Propozycja .... 16.02.10, 12:23 a moze by to forum przemianowac na "Spór Polski w Niemczech"... Zagladam tu tak "cirkla" (jak mawiala moja entelygentna inaczej kolezanka z pracy) co 3 tygodnie - i nic sie nie zmienia Koledzy z uporem maniakow naparzaja sie dalej ... Odpowiedz Link
donnerbalken Nam trza świeżej krwi! 16.02.10, 12:46 kolonistka napisała: Cytat > a moze by to forum przemianowac na "Spór Polski w Niemczech"... > > Zagladam tu tak "cirkla" (jak mawiala moja entelygentna inaczej > kolezanka z pracy) co 3 tygodnie - i nic sie nie zmienia > Koledzy z uporem maniakow naparzaja sie dalej ... Nu właśnie! Inzucht! Nam trza świeżej krwi! W naszych niezłomnych szeregach... Napisz proszę coś z merytoryczną zawartością i własnego autorstwa... Proszę... Odpowiedz Link