jessi_a 16.02.10, 16:33 Powiedzcie mi czy w watku Dekadenz nie ma min? Nie mama czasu teraz sledzic i golic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Hilfe!!! 16.02.10, 16:47 Poza dwoma wpisami, mojego autorstwa, nie ma tam nic ciekawego. Jeśli o mnie chodzi możesz cały skasować. Odpowiedz Link
donnerbalken żandarmeria internetowa ... 17.02.10, 08:31 zbyfauch napisał: Cytat > Poza dwoma wpisami, mojego autorstwa, nie ma tam nic ciekawego. > Jeśli o mnie chodzi możesz cały skasować. żandarmeria internetowa nie żadnych Bedenken, kochana Jessia! Tylko żandarmerii internetowej jest trochę peinlich because of buty lizać u pani Czosnekowej. I żandarmeria internetowa wolałaby swego wpisu nie widzieć Bardzo fajnych Internetproviderów macie! Wasz Internetprovider wie co dobre dla was! Odpowiedz Link
zbyfauch Re: żandarmeria internetowa ... 17.02.10, 08:36 Weź pajacu wyguglaj sobie najpierw, co to jest "intranet". Odpowiedz Link
donnerbalken Sprostowanie: 17.02.10, 08:52 zbyfauch napisał: Cytat > Weź pajacu wyguglaj sobie najpierw, co to jest "intranet". Sprostowanie: Było błędnie napisane: żandarmeria internetowa ... Powinno poprawnie być: żandarmeria intranetowa ... Za wprowadzenie zacnych czytelników i czytelniczki w błąd, przepraszamy... Odpowiedz Link
donnerbalken A jak jest z YouTube? 17.02.10, 08:59 donnerbalken napisała: Cytat > zbyfauch napisał: > > Cytat > > Weź pajacu wyguglaj sobie najpierw, co to jest "intranet". > > > Sprostowanie: > > Było błędnie napisane: żandarmeria internetowa ... > > Powinno poprawnie być: żandarmeria intranetowa ... > > Za wprowadzenie zacnych czytelników i czytelniczki w błąd, przepraszamy... > A jak jest z YouTube? Jako dobry katolik, w Piątki nie jadam mięsa, muszą się z tego spowiadać? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A jak jest z YouTube? 17.02.10, 09:07 Tuba, imageshack i parę innych, tudzież różne animacje są blokowane. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A jak jest z YouTube? 17.02.10, 09:10 "alle Internetseiten, die offensichtlich nicht zur Unterstützung unserer Arbeits- und Geschäftsprozesse benötigt werden." To jest sieć firmowa, chochole. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A jak jest z YouTube? 17.02.10, 09:25 To w Najjaśniejszej używa się gadu-gadu w charakterze platformy do komunikacji z klientem. Autentyk podobno. Jak o tym przeczytałem, mało nie spadłem z krzesła. Odpowiedz Link
lepian4 Re: A jak jest z YouTube? 17.02.10, 09:28 Ja tak mam i bardzo to sobie cenie. Przynajmniej palatnty nie wydzwaniaja co piec minut, by sie przypomniec Odpowiedz Link
annajustyna Re: A jak jest z YouTube? 17.02.10, 11:30 ba, urzad sie czasem do petenta przez NK zglasza... Odpowiedz Link