ja.nusz 07.06.10, 18:46 Niech bestia zdycha. Jest taki film Chabrola po tym tytułem - po niemecku nazywa się "Das Biest muß sterben", po rusku "Пусть умрёт зверь". Chętnie popatrzę ja to bydlę usycha. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jessi_a Re: Chyba ichu miał rację 07.06.10, 19:16 a ja nie wiem, ktora to bestia ma zdechnac Odpowiedz Link
maria421 Re: Chyba ichu miał rację 07.06.10, 19:21 Tylko sadysta lubuje sie w patrzeniu na zdychanie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Chyba ichu miał rację 07.06.10, 19:23 Nie pozwolisz obejrzec mu autobiografii? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Chyba ichu miał rację 07.06.10, 19:29 maria421 napisała: > Tylko sadysta lubuje sie w patrzeniu na zdychanie. Marysiu nie bierz wyszystkiego tak dosłownie. Wczorajszego upalnego popołudnia słyszałem przez żywopłot jak facet powiedział do żony: "Liebling dreh dich um, ich möchte dich würzen" - jak myślisz co dał jej do ręki - solniczkę?.... Odpowiedz Link
donnerbalken żywopłot ma szczeliny... 08.06.10, 09:00 ja.nusz napisał: Cytat > > Wczorajszego upalnego popołudnia słyszałem przez żywopłot jak facet powiedział > do żony: "Liebling dreh dich um, ich möchte dich würzen" - > jak myślisz co dał jej do ręki - solniczkę?.... I co było dalej? żywopłot ma szczeliny, coś niecoś widziałeś! PS Ten wyc widziałem już dosyć dawno temu jako obrazek (cartoon) w BILD... Odpowiedz Link
donnerbalken ARTE 07.06.10, 19:44 ARTE "Das Biest muss sterben" Montag, 14. Juni 2010 um 20.15 Uhr Wiederholungen: 22.06.2010 um 00:20 =================================== Skoro Januszek mówi, że dobry film to oczywiści oglądamy... Może dowiemy się dlaczego Polakom nie dają wizy do USA... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Chyba ichu miał rację 07.06.10, 22:30 Tu też coś fajnego... Dla Januszka... Cytat Jakże cudownie musiały czuć się rodziny ofiar, kiedy najbardziej intymne chwile śmierci ich bliskich wystawione zostały na oczy gawiedzi. Odpowiedz Link