ja.nusz 02.07.10, 10:02 Tu kilka udogodnień dla korzystających z tzw. "Pauschalreisen": www.youtube.com/watch?v=ICk6YybnUT0 I jeszcze trochę prawd: www.youtube.com/watch?v=uouPlgwHgEA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Ferie idą.... 02.07.10, 13:21 Tubę obejrzę w domu, niemniej do samego tytułu się przypierdolę. Ferie to zimowe, wakacje! ;P Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ferie idą.... 02.07.10, 13:52 Przypierdoliles sie jak gowno statku, ktore uradowane krzyczy: Hurra plyniemy! Odpowiedz Link
koelscher Re: Ferie idą.... 02.07.10, 17:20 A tu kilka moich ulubionych: kajaki.onet.pl/_i/rzeki/wda.jpg www.best-yacht-charter.com/upload/bilder/Region/Revier/Subrevier/Ort/Hafen/Korfu.jpg www.redfishfactory.com/ferienhaus/scharendijkebeach.jpg i.ytimg.com/vi/1fpZgaU7yg8/0.jpg Juz niedlugo... k-r ja.nusz napisał: > > Tu kilka udogodnień dla korzystających z tzw. "Pauschalreisen": > > www.youtube.com/watch?v=ICk6YybnUT0 > I jeszcze trochę prawd: > > www.youtube.com/watch?v=uouPlgwHgEA Odpowiedz Link
koelscher Re: Ferie idą.... 02.07.10, 19:16 Jestes Pan, Panie ja.nuszu, prawdziwy ignorat krajobrazowy, ze siem tak wyrazem !!! Gdzie Brda, a gdzie Czarna Rzeka(Wda) ???!!! Na Korfu zasie nie kajakiem, jeno cessnom, pdobnie jak nad Baltyk wschodni nieco. Do Niderlandow - infinitkom... k-r > > I tak kajakiem prosto z Brdy aż na Korfu? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ferie idą.... 03.07.10, 08:39 koelscher napisał: > Jestes Pan, Panie ja.nuszu, prawdziwy ignorat krajobrazowy, ze siem tak wyrazem > !!! Gdzie Brda, a gdzie Czarna Rzeka(Wda) ???!!! > Na Korfu zasie nie kajakiem, jeno cessnom, pdobnie jak nad Baltyk wschodni > nieco. Do Niderlandow - infinitkom... > > k-r Wda, Brada prawie jeden pies - obie uchodzą do Wisły z lewej strony (nie aż tak daleko od siebie) i obie są uwielbiane przez kajakarzy - ze względu na krajobrazy.... Odpowiedz Link
koelscher Re: Ferie idą.... 03.07.10, 10:19 "Jeden pies" dla ignorantow tylko! Co do kajakow zasie - coz, kölscher zaliczyl jakies 10 000 km... k-r ja.nusz napisał: > > koelscher napisał: > > > Jestes Pan, Panie ja.nuszu, prawdziwy ignorat krajobrazowy, ze siem tak w > yrazem > > !!! Gdzie Brda, a gdzie Czarna Rzeka(Wda) ???!!! > > Na Korfu zasie nie kajakiem, jeno cessnom, pdobnie jak nad Baltyk wschodn > i > > nieco. Do Niderlandow - infinitkom... > > > > k-r > > Wda, Brada prawie jeden pies - obie uchodzą do Wisły z lewej strony (nie aż tak > daleko od siebie) i obie są uwielbiane przez kajakarzy - ze względu na > krajobrazy.... > Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ferie idą.... 03.07.10, 10:32 Nie obrażaj Brdy, bo cię jej miłośnicy ignorantem nazwą - i w wtedy? PS. Jak widać trzoda chlewna potrafi zasrać nawet taki niewinny wątek - a mają dwie prywatne latryny. Temu ślepianowi, to chyba przy sobocie teściowa nie chce dać dupy - dlatego taki nerwowy ciul. Odpowiedz Link
koelscher Re: Ferie idą.... 03.07.10, 11:02 A gdzie to niby Brde obrazil zem byl ?! k-r Odpowiedz Link
jessi_a Re: Ferie idą.... 03.07.10, 11:07 a ja to juz chyba nie dalabym rady wioslowac. A jeszcze taki upal. Mozg mi sie rozplywa. Odpowiedz Link
koelscher Re: Ferie idą.... 03.07.10, 11:17 Przenies sie do dolnych kondygnacji; ja tak robie i nie mam problemu. k-r Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ferie idą.... 03.07.10, 11:22 koelscher napisał: > Przenies sie do dolnych kondygnacji; ja tak robie i nie mam problemu. > > k-r Masz galerników? PS. Brda już się nie gniewa Odpowiedz Link
koelscher Re: Ferie idą.... 03.07.10, 11:58 Galernikow nie, ale niezle (i spore) piwniczki... k-r ja.nusz napisał: > > koelscher napisał: > > > Przenies sie do dolnych kondygnacji; ja tak robie i nie mam problemu. > > > > k-r > > Masz galerników? > > PS. > Brda już się nie gniewa Odpowiedz Link
jessi_a Re: Ferie idą.... 03.07.10, 15:14 pier...le, nie bede teraz prania uskuteczniac. Na upal lubie bardzo schlodzona wodke. Odpowiedz Link
trzeci-konkwistador mam zmrożoną! 03.07.10, 19:03 u mnie była burza i jest całkiem przyjemnie. Odpowiedz Link
donnerbalken mimikry 03.07.10, 11:22 jessi_a napisała: . Mozg mi sie rozplywa. ======================================================== Nu, To na tym forum nie podpadniesz... mimikry... Ot co... Odpowiedz Link