zbyfauch 07.09.10, 22:24 Veronkę, mimo tego mało inteligentnego timbru głosu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krapheika Re: A ja lubię 07.09.10, 23:43 Masz na mysli ta od Frania? ja jej nie lubie,strasznie irytuje mnie jej glos i jest sztuczna, a juz w tych raklamach dla Kika to zupelna porazka.Na czyms trzeba zarabiac jak kara do zaplacenia one jakies wszystkie takie nienaturalne sa, nie wiem w czym rzecz Odpowiedz Link
ja.nusz Re: A ja lubię 08.09.10, 11:22 krapheika napisała: nie wiem w czym rzecz A ja wiem - Votzenneid - niezbyt ładne słówko, ale jakże trafne. Można też pisać przez F. Odpowiedz Link
lepian4 Re: A ja lubię 08.09.10, 11:35 Jak dobrze, ze mamy ciebie. Wszystko staje sie jasne! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: A ja lubię 08.09.10, 11:37 Jeżeli udało mi się nawet ciebie oświecić, to jet to w rzeczy samej nieprawdopodobne osiągnięcie. Odpowiedz Link
krapheika Re: A ja lubię 08.09.10, 13:47 Twoj poziom wlasnie dotknal jadra ziemi umarlbys jakbys sie nie pochwalil jak dobrze niemiecki znasz ze slownictwa wnioskuje, ze pracujesz w branzy zwiazanej z czerwonymi lampami. No i jak zwykle wypowiedziales sie na temat gratulacje (smiech) Odpowiedz Link
jureek Re: A ja lubię 08.09.10, 13:59 krapheika napisała: > ze slownictwa wnioskuje, ze pracujesz w branzy zwia > zanej z czerwonymi lampami. Szufladkowanie masz we krwi, jak widzę. No to sprawdzimy, jak trafnie szufladkujesz. Jak myślisz, jaki jest mój zawód wyuczony, a jaki wykonywany? Jura Odpowiedz Link
krapheika Re: A ja lubię 08.09.10, 20:17 Tys sie czepnal tego szufladkowania jak rzep psiego ogona odpowiadam tylko bardzo uprzejmie na bardzo nieuprzejmy wyraz jakiego ten pan uzyl.Nie musi cii sie to podobac. Szczerze powiedziawszy nie interesuje mnie Twoj zawod ani wyuczony ani wykonywany. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A ja lubię 08.09.10, 19:38 krapheika napisała: > Masz na mysli ta od Frania? Kimkolwiek jesteś, tak, tę mam na myśli. Skłamałbym nie powiedziawszy, że tym bardziej im dzikszą antypatię wzbudza u innych kobiet. Można się spierać, czy zarabianie pieniędzy w charakterze słodkiej idiotki jest godne damy, nie zmienia to jednak faktu, że Veronka jest cwana, wyrobiła się z wiekiem i po prostu śliczna. Fakt, nad głosem mogłaby popracować. Ale przecież "Osgood". Odpowiedz Link
krapheika Re: A ja lubię 08.09.10, 20:15 Co do wygladu nie moge zaprzeczyc, jest ladna.Podoba mi sie z grzywka. Cwana tym bardziej, choc troche bokiem jej to wyszlo, ale ten glos.................... No i ta sztucznosc bijaca z jej reklam, jakby ja conajmniej zmuszano. Nawet ciekawe ciuchy projektuje. Odpowiedz Link
koelscher Re: A ja lubię 09.09.10, 19:44 Pare razy niezle przypierdolila Ali Sch. Argumentami, ktorych ta wielka intelektualistka (i oczywiscie "bojowniczka o prawa") nie byla w stanie skontrowac... Chociaz za to trzeba ja lubic! k-r zbyfauch napisał: > krapheika napisała: > > Masz na mysli ta od Frania? > > Kimkolwiek jesteś, tak, tę mam na myśli. > Skłamałbym nie powiedziawszy, że tym bardziej im dzikszą antypatię wzbudza u in > nych kobiet. > Można się spierać, czy zarabianie pieniędzy w charakterze słodkiej idiotki jest > godne damy, nie zmienia to jednak faktu, że Veronka jest cwana, wyrobiła się z > wiekiem i po prostu śliczna. > Fakt, nad głosem mogłaby popracować. Ale przecież "Osgood". Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A ja lubię 09.09.10, 20:52 koelscher napisał: > Pare razy niezle przypierdolila Ali Sch. (...) A to mi umknęło. Masz jakąś linkę na podorędziu? No i kurde, powiedz, że zrozumiałeś mojego "Osgooda", bo się załamię i pójdę na xsiędza albo do Straży Miejskej. Odpowiedz Link
koelscher Re: A ja lubię 09.09.10, 20:57 Zajrzyj chocby tu: www.youtube.com/watch?v=5ABaokPAtDIk-r PS Dlaczego wlasciwie akurat ja musze potwierdzac, ze zrozumialem? zbyfauch napisał: > koelscher napisał: > > Pare razy niezle przypierdolila Ali Sch. (...) > > A to mi umknęło. Masz jakąś linkę na podorędziu? > > No i kurde, powiedz, że zrozumiałeś mojego "Osgooda", bo się załamię i pójdę na > xsiędza albo do Straży Miejskej. > Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A ja lubię 09.09.10, 21:26 koelscher napisał: > Dlaczego wlasciwie akurat ja musze potwierdzac, ze zrozumialem? Bo inni nie chcą, a w większości nie mogą (że się tak dyplomatycznie wyrażę, nie wymieniając ksywek). Odpowiedz Link
zielona_mina Re: A ja lubię 09.09.10, 20:54 Taka cwana i taka romantyczna... Poslubila nieudacznika! buahahaha! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: A ja lubię 09.09.10, 21:04 Coś musi być w tym nieudaczniku, jeżeli jeszcze mu nie wystawiła walizek. -- Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A ja lubię 09.09.10, 21:27 zielona_mina napisała > Taka cwana i taka romantyczna... Zazdrosnaś? Odpowiedz Link
zielona_mina Re: A ja lubię 09.09.10, 21:39 Twoja Weronka nie posiada nic, o co moglabym byc (ewentualnie) zazdrosna. Wg mnie jest taki samym moralnym zerem jak jej Franjo . Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A ja lubię 09.09.10, 21:44 zielona_mina napisała: > Wg mnie jest taki samym moralnym zerem jak jej Franjo . Pambuk, a skądś wygrzebała tę stęchłą kulkę naftaliny o nazwie "moralność"? Po kim jak po kim, ale po Tobie nie spodziewałbym się. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: A ja lubię 09.09.10, 21:53 Po prostu nie znasz mnie. Mimo to wepchnales mniedo jednej ze swoich "szuflad"... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: A ja lubię 09.09.10, 22:07 zielona_mina napisała: > Po prostu nie znasz mnie. No nie znam. Niemniej "moralność" jest pojęciem tak zdewaluowanym, znaczy w ogóle wypranym z jakiegokolwiek znaczenia, i poza tym wydawało mi się, że wszyscy o tym wiedzą. Powyższe oczywiście ogólnie. Bo dla mnie sentymentalizm moralności jest czynnikiem groźnie wymiotnym. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: A ja lubię 09.09.10, 22:36 Kiedyś byliśmy dosyć liczną grupą na urlopie narciarskim. Wśród instruktorek była taka jedna, którórej żeden z obecnych facetów nie wypędziłby spod pierzyny. Po kilku dniach wszystkie towarzyszące nam damy stwierdziły zgodnie, że kobita ma koński ryj... -- Odpowiedz Link
zielona_mina Re: A ja lubię 09.09.10, 22:57 :o widzisz Zbysiu, wszyscy zazdroscimy Ci wyrafinowanego gustu Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: A ja lubię 09.09.10, 23:49 Hmmm.... koński ryj. Interesujące. A nie powiedziały owe damy, że nieszczęsna ma ... świński zad? Kacperek Odpowiedz Link
zielona_mina Re: A ja lubię 09.09.10, 22:51 Rozumiem, ze bardziej cenisz sobie "bezkregowce", sa bardziej podatne na Twoje demagogie. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: A ja lubię 10.09.10, 07:42 E tam od razu demagogia - ot po prostu samo życie. Ja np. uważam, że Antonio Banderas ma odstające uszy i krzywy nos. -- Odpowiedz Link
gadupa Zbysiu hehe 09.09.10, 12:25 A co by ona z Toba miala zrobic. Poroochac sie troche z toba zebys fjuta do konca zycia nie myl? Chlopczyku za krutki jestes na takie kalibry, ona ma tak wzmocnione cycki i wiecej tego w pi--- Odpowiedz Link
zielona_mina Kazdy facet ma prawo... 09.09.10, 22:07 aby godnie przezywac swoj kryzys wieku sredniego. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Kazdy facet ma prawo... 10.09.10, 11:38 zielona_mina napisała: > aby godnie przezywac swoj kryzys wieku sredniego. Ten właśnie godnie odchodzi. Kryzys znaczy, nie wiek. Odpowiedz Link