happy_time 23.09.07, 13:44 Znacie jakiś krem brązujący (ewentualnie samoopalacz), który nie zapycha porów? Do tej pory używałam Dove, ale strasznie mi się cera po nim popsuła. Najlepiej, żeby był niedrogi, max 50 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farelkaa Re: Krem brązujący, który nie zapycha 23.09.07, 16:20 Ja wlasnie z dove jestem bardzo zadowolona :) uzywam tego do calego ciala, nie kupowalam specjalnie do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Krem brązujący, który nie zapycha 23.09.07, 19:03 Ja na początku też byłam zadowolona, ale mam cere trądzikową i ten krem nie jest do niej najlepszy :/ Słyszałam o jakimś kremie brązującym Clarins do cery trądzikowej, ale niestety nie pamietam nazwy. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Krem brązujący, który nie zapycha 23.09.07, 20:40 Clarins Eau Lactee, przez net płaciłam za niego 70zł, w Sephorze kosztuje chyba 130.. Ale zakup się opłaca bo używam go od pół roku co 2-3 dni i zużyłam niecałą połowę butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Krem brązujący, który nie zapycha 23.09.07, 21:09 Dzieki to chyba o ten mi chodzilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Krem brązujący, który nie zapycha 23.09.07, 21:21 A możesz napisać gdzie go dokładnie kupiłaś. Na allegro był tylko ten allegro.pl/item248135242_clarins_eau_lactee_auto_bronzante_samoopalacz.html Może też znajdę za 70 zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Krem brązujący, który nie zapycha 23.09.07, 23:01 kupiłam na strawberrynet.com Odpowiedz Link Zgłoś