folksdojczer4kategorji 02.10.10, 18:41 (1) Nu i wreszcie Europa ma Mesjasza, na którego ludzkość czekała od tysiącleci.. (2) Ja jestem zdecydowanie za... (Uwielbiam mocne akordy!) Ot co... PS Jeszcze ktoś może jest za? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszekacperek Re: Ja jestem zdecydowanie za... 02.10.10, 20:04 Nu zobacz Herr f4k-ji zrobi Kacperek Ci matematykę i Ty wszystko fersztejst: Solidarność - 21 postulatów Palikot - 14 postulatów Bohr - 2 postulaty Einstein - 2 postulaty Ten Bohr i tamten Einstein to jakieś wielkie głupki muszą być. Tylko summa summarum 4 postulaty. Hehehehehehehe Buahahahahahaha! Kacperek P.S. Od kogo trzeba się zdecydowanie zdystansować? folksdojczer4kategorji napisała: > (1) Nu i wreszcie Europa ma M > esjasza, na którego ludzkość czekała od tysiącleci.. > > (2) Ja j > estem zdecydowanie za... (Uwielbiam mocne akordy!) > > Ot co... > > PS > > Jeszcze ktoś może jest za? > Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Ja jestem zdecydowanie za... 03.10.10, 07:12 Tego zapomniałeś... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Ja jestem zdecydowanie za... 03.10.10, 09:57 Nu wiesz, trochę naciągasz. Ten u mnie w szufladce jest z tym: pl.wikipedia.org/wiki/Tezy_kwietniowe Nu ale obacwaj chcieli robić za Sotera. Należy się im za to Lob und Dank. Oder? Kacperek Odpowiedz Link
zawszekacperek Wo ist... 03.10.10, 10:02 Gaarsch? Über allen Gipfeln Ist Ruh, In allen Wipfeln Spürest du Kaum einen Hauch; Hehehehehehe... Buahahabuahaha... Kacperek Odpowiedz Link