gaarsch 21.12.10, 15:44 chciałem wysłać życzenia świąteczno-noworoczne na adres ze strony listy@jaruzelski.eu, ale nie przyjmuje. Zna ktoś aktualny adres? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja.nusz Re: życzenia dla p. Wojtka 21.12.10, 15:51 Jak już znajdziesz właściwy adres, to przekaż te trzy słowa ode mnie: "chuj ci w dupę". Odpowiedz Link
ja.nusz Re: zrób to sam, 21.12.10, 18:12 Ja oceniam Jaruzela jako komunistycznego polityka, który w moich oczach nie zasłużył na najmniejszą dozę szacunku. Jeżeli go z jakichkolwiek powodów lubisz, to twoja sprawa - dla mnie pozostanie on obertrepem, przed którym drżała cała armia a naród przez niego (i jemu podobnych) głodował i nie miał czym dupy podetrzeć. A najbardziej wkurwia mnie ta jego bajeczka o "mniejszym źle", które dla Polski wybrał - ot obłudny komuch. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Januszek ma rację!!! 22.12.10, 08:43 lepian4 napisał: > I kto to mowi? ---------------------------- Odpowiedz Link
koelscher Re: zrób to sam, 21.12.10, 22:14 Ludzie sie zmieniaja... Kiedy krotko przed "stanem wojennym" pytalem niejakiego Adasia M., co sadzi o mozliwosciach dialogu z wladza, zachnal sie i odpowiedzial mi kontra-pytaniem: Slyszales kiedyc o tym, aby krowa prowadzila dialog z rzeznikiem ? k-r ja.nusz napisał: > Ja oceniam Jaruzela jako komunistycznego polityka, który w moich oczach nie zas > łużył na najmniejszą dozę szacunku. > Jeżeli go z jakichkolwiek powodów lubisz, to twoja sprawa - dla mnie pozostanie > on obertrepem, przed którym drżała cała armia a naród przez niego (i jemu podo > bnych) głodował i nie miał czym dupy podetrzeć. A najbardziej wkurwia mnie ta j > ego bajeczka o "mniejszym źle", które dla Polski wybrał - ot obłudny komuch. > Odpowiedz Link