Dodaj do ulubionych

życzenia dla p. Wojtka

21.12.10, 15:44
chciałem wysłać życzenia świąteczno-noworoczne na adres ze strony listy@jaruzelski.eu, ale nie przyjmuje. Zna ktoś aktualny adres?
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: życzenia dla p. Wojtka 21.12.10, 15:51
      Jak już znajdziesz właściwy adres, to przekaż te trzy słowa ode mnie: "chuj ci w dupę".
      • gaarsch zrób to sam, 21.12.10, 16:53
        ja dyskutuję na nieco innym poziomie.
        • ja.nusz Re: zrób to sam, 21.12.10, 18:12
          Ja oceniam Jaruzela jako komunistycznego polityka, który w moich oczach nie zasłużył na najmniejszą dozę szacunku.
          Jeżeli go z jakichkolwiek powodów lubisz, to twoja sprawa - dla mnie pozostanie on obertrepem, przed którym drżała cała armia a naród przez niego (i jemu podobnych) głodował i nie miał czym dupy podetrzeć. A najbardziej wkurwia mnie ta jego bajeczka o "mniejszym źle", które dla Polski wybrał - ot obłudny komuch.

• lepian4 Re: zrób to sam, 21.12.10, 20:12
            I kto to mowi?
            • folksdojczer4kategorji Januszek ma rację!!! 22.12.10, 08:43
              lepian4 napisał:

> I kto to mowi?
              ----------------------------
          • koelscher Re: zrób to sam, 21.12.10, 22:14
            Ludzie sie zmieniaja...
            Kiedy krotko przed "stanem wojennym" pytalem niejakiego Adasia M., co sadzi o mozliwosciach dialogu z wladza, zachnal sie i odpowiedzial mi kontra-pytaniem: Slyszales kiedyc o tym, aby krowa prowadzila dialog z rzeznikiem ?
            smile

k-r

ja.nusz napisał:

> Ja oceniam Jaruzela jako komunistycznego polityka, który w moich oczach nie zas
            > łużył na najmniejszą dozę szacunku.
            > Jeżeli go z jakichkolwiek powodów lubisz, to twoja sprawa - dla mnie pozostanie
            > on obertrepem, przed którym drżała cała armia a naród przez niego (i jemu podo
            > bnych) głodował i nie miał czym dupy podetrzeć. A najbardziej wkurwia mnie ta j
            > ego bajeczka o "mniejszym źle", które dla Polski wybrał - ot obłudny komuch.
            >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka