Dodaj do ulubionych

Wolność religii zagrożona

27.12.11, 15:04
w Izraelu...

Segregacja kobiet w utraortodoksyjnych częściach Izraela nie jest nowym zjawiskiem. Krytycy oskarżają rząd o ignorowanie problemu. Niewielu spodziewa się poważnych kroków w tej sprawie, ponieważ dwie ultraortodoksyjne partie są kluczowymi koalicjantami partii premiera Natanyahu - pisze Al-Jazeer

Skoro religia tak nakazuje, to trza się do świętych przepisów stosować...

W Niemczech dostosowano Konstytucję do potrzeb religijnych mniejszości narodowych...

(Ubój zwierząt...)

Ot co...
Obserwuj wątek
    • lunatix Tu sa dla wazniejsze sprawy 27.12.11, 15:13
      Dla was, nieudacznikow.

www.gmx.net/themen/nachrichten/panorama/308kwpa-auch-tiere-trauern-um-kim
    • pierwszy-donosiciel Re: Wolność religii zagrożona 27.12.11, 15:19
      Nareszcie zrozumiałem do czego służą te wielkie czarne kapelusze...

Przedstawiają swoje prawa w podobnie zdecydowany sposób jak nasz ukochany Januszek z Hamburga...

Gott ist mit uns!

Ot co...
    • ja.nusz Re: Wolność religii zagrożona 27.12.11, 15:35
      Izraelski rząd ignoruje problem spowodowany przez pierdolniętych ultraortodyksyjnych a niemiecki rząd ignoruje problemy stwarzane przez pierdolniętych assiekowców - nie mogę zdecydować się do końca co jest gorsze.

pierwszy-donosiciel napisała

> W Niemczech dostosowano Konstytucję do potrzeb religijnych mniejszości n
      > arodowych...
      >
      > (Ubój zwierząt...)

Jeżeli potrafi linkować setki jakichś debilnych artykułów, to może przytoczy te pragrafy z niemieckij konstytucji dotyczące uboju zwierząt.
      • pierwszy-donosiciel Re: Wolność religii zagrożona 27.12.11, 15:48
        ja.nusz napisał:
        Izraelski rząd ignoruje problem spowodowany przez pierdolniętych ultraortodyksyjnych a niemiecki rząd ignoruje problemy stwarzane przez pierdolniętych assiekowców - nie mogę zdecydować się do końca co jest gorsze.

Pierdolnięty assiekowiec już dawno przeszedł na judaizm ultraortodyksyjny i jest nietykalny!

A nasz kochany Januszek jest tylko chrzczonym niedawno zwykłym katolikiem...

Kto tu ma większe prawa w tym naszym demokratycznym państwie?

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel Re: Wolność religii zagrożona 27.12.11, 15:37
      Żądam natychmiastowego azylu politycznego i religijnego (jak swego czasu dla francuskich hugonotów ) dla utraortodoksyjnych żydów, którym w Izraelu zabrania się żyć zgodnie z przepisami religijnymi.

Skandal o jakim świat nie słyszał!

Jak długo niemieckie MSZ ma jeszcze zamiar czekać?

Ot co...
      • gadupa hehe Ale nam sue tu egzemplarz trafil. heheh 27.12.11, 15:45
        Masz ty nayebane w glowie.

buahahahahahahahaha
        • pierwszy-donosiciel Re: hehe Ale nam sue tu egzemplarz trafil. heheh 27.12.11, 19:00
          gadupa napisała:

> Masz ty nayebane w glowie.
          >
          > buahahahahahahahaha
          ===============================

Добро пожаловать в Германию

Ot co...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka