Dodaj do ulubionych

"It sounds totally macabre to me,"

02.07.12, 09:29
a dlaczego?

Orientuje się może kto?

Ot, co
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: "It sounds totally macabre to me," 02.07.12, 09:49
      "In der Karibik begann die Auswanderung zu scheitern, weil das Schiff nirgends eine Anlegeerlaubnis erhielt. Denn trotz zuvor erfolgter Zusage weigerte sich die kubanische Regierung, das Schiff den Hafen von Havanna am Pier anlaufen zu lassen; ebenso weigerte sich Kanada zu helfen.

Die Besatzung bat dann US-Präsident Franklin Roosevelt persönlich um Hilfe,

die jedoch verweigert wurde.
      "

Nie zapominajmy o tym...

Przypominajmy codziennie ...

Aby się nie powtórzyło...

Ot, co...
      • lepian4 Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel hängt. 02.07.12, 14:04
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3d/Gedenktafel_St._Louis_-_St._Pauli-Landungsbr%C3%BCcken_-_Br%C3%BCcke_3_%28Hamburg-St._Pauli%29.jpg/799px-Gedenktafel_St._Louis_-_St._Pauli-Landungsbr%C3%BCcken_-_Br%C3%BCcke_3_%28Hamburg-St._Pauli%29.jpg
        • zawszekacperek Re: Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel häng 02.07.12, 15:22
          W Gamburku na St. Pauli!
          Ot, coooo!
          Nie zawracaj dupy Chiefowi takimi łatwymi rebusami. smilesmilesmile
          Chief rozwiązuje problemy globalne a nie lokalne.
          Ot, co!

Kacperek
          lepian4 napisał:

> https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3d/Gedenktafel_St._L
> ouis_-_St._Pauli-Landungsbr%C3%BCcken_-_Br%C3%BCcke_3_%28Hamburg-St._Pauli%29.j
> pg/799px-Gedenktafel_St._Louis_-_St._Pauli-Landungsbr%C3%BCcken_-_Br%C3%BCcke_3
> _%28Hamburg-St._Pauli%29.jpg
          • lepian4 Re: Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel häng 02.07.12, 15:30
            Kacperku, slusznie sie oburzyles! Przejdzmy wiec do sedna sprawy: dlaczego w wyborczej nigdy o tym nie napisali? Przeciez jest to znacznie gorszy przypadek antysemityzmu, niz wysnione zlote zniwa!
            • zawszekacperek Re: Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel häng 02.07.12, 20:55
              GW zajmuje się zasadniczo antysemityzmem lądowym.
              Antysemityzm morski jest w gestii Admiralicji a konkretnie Pierwszego Lorda Admiralicji. Ty w zasadzie nie musisz tego wiedzieć ale Chief trzyma wszystko pod kontrolą, bo jak Ci (nie: Tobie) wiadomo Pierwszy Lord Admiralicji jego przyjacielem jest.
              Ot, co!

Kacperek
          • chief-denunciator Re: Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel häng 02.07.12, 16:05
            zawszekacperek napisał:
            Chief rozwiązuje problemy globalne a nie lokalne.
            =====================================

I mam nadzieję, że za moje zasługi dla ludzkości w końcu zostanę wzniesiony do stanu arystokratycznego.

I BILD będzie o mnie pisać...

Dotychczas pisze tylko o tym Księciu Hannoverańskim, który wszystkich po ryju pierze...

Ale on sam za to nic nie może, on to ma w genach, jego przodkowie od przeszło 500 lat jeździli w poprzek Europy i też każdego po mordzie lali...

Dlatego są arystokratami...

Ot, co...
            • lepian4 Re: Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel häng 02.07.12, 16:23
              Asieku, KW 30 i 31 spedze w Hannoverze. Moze wybierzemy sie do Aldika na piwo?
              • chief-denunciator Re: Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel häng 02.07.12, 16:57
                lepian4 napisał:

> Asieku, KW 30 i 31 spedze w Hannoverze. Moze wybierzemy sie do Aldika na piwo?

=========================================

Spotkałeś się już z Panem Mecenasem, i co to spotkanie dało?

Jak spotkania Trójcy Przenajświętszej z Grekami...

Kompletnie nic...

Ot, co...
                • lepian4 Re: Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel häng 03.07.12, 12:01
                  W zasadzie masz racje: duzo jest tych Aldikow w Hannoverze.
                  Skoro nie chcesz mnie ugoscic w swych stronach, wspomne tylko, ze u mnie przebiega linia demarkacyjna ALDI-ka. W naszej lesniczowce jest Süd, a w najblizszym miescie juz Nord.

Skoro nie chcesz sie ze mna spotkac, to powiedz, co mozna zrobic w Hannoverze przez dwa tygodnie? Zabytkow zbytnio nie macie. VW, to nie merc, jak mawia nasza dupa kochana, wiec sprawa sie tez dodatkowo komplikuje...
            • zawszekacperek Re: Drei Mal kannst du raten, wo diese Tafel häng 02.07.12, 21:03
              Chief wrote:
              I BILD będzie o mnie pisać...
              Ty , Chief, nie podniecaj się laurkami (in spe) w BILDZIE.
              Ty się ciesz na kadisz, który zmówi za Ciebie Rodzina Lunatyków i Gadupełe.
              Próbkę już mieliśmy... smile

Kacperek
              • chief-denunciator Toż to absolutny szczyt extazy! 03.07.12, 08:52
                zawszekacperek napisał:
                Ty , Chief, nie podniecaj się laurkami (in spe) w BILDZIE.
                =====================================

Jak ja zazdroszczę tej popularności Panu Baronowi!

Być raz Pępkiem Wszechświata!

Toż to absolutny szczyt extazy!

Jak mi to dupę ściska z żałości...

Ot, co...
                • chief-denunciator Welcome back na Diasporze! 03.07.12, 09:15
                  Maryja pisze, jak następuje:

Ja na Twoim miejscu zaczela bym sie w tym momencie bac, ze Twoja kariera na tym forum dobiega konca i ze bedziesz musial sobie poszukac innego miejsca do gloszenia Twoich fantazji na temat Twojej osoby.

Welcome back na Diasporze!

Sraczka! Sraczka! Sraczka!

Ot, co...
                  • gadupa Twoich fantazji na temat Twojej osoby. 03.07.12, 12:03
                    buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Co fakt to fakt. hehehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka