lepian4 17.07.13, 21:30 Rassismus aus Brüssel Nie ma to jak wsrod polskich antysemitow! Ciekawe, co na to powie Ojciec Lunatyk i dupcia kochana? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Ale hucpa! 17.07.13, 21:40 Nim mistrzowie zabiora glos, przytocze relacje swiadkow z takich zydokomunistycznych eksperymentow: W kibucach negowano istnienie tradycyjnych ról płciowych. W praktyce odbywało się to przez maskowanie cech płciowych za pomocą luźnego ubrania, wykonywanie tradycyjnie męskich prac przez kobiety oraz unikanie np. stosowania makijażu. Ciąża i poród były traktowane jako jedyna, narzucona przez biologię, aktywność odróżniająca kobietę od mężczyzn. Jednak wychowanie dzieci ze względu na wspólnotę nie było postrzegane jako rola kobieca i w założeniu miało być realizowane przez wszystkich bez względu na płeć. Unikano indywidualizacji dzieci przez sformułowanie "mój syn" lub "moja córka". Kobiety były zachęcane do karmienia każdego dziecka w jego okresie niemowlęcym, nie tylko urodzonego przez siebie[1]. Z tego samego względu usiłowano przekierować uczucia indywidualne takie jak miłość między kobietą a mężczyzną czy miłość macierzyńska na uczucia wobec wspólnoty. Indywidualizm był traktowany jako defekt moralny. Tolerowane były sformalizowane związki małżeńskie, ale bez całej rytualnej otoczki tradycyjnie im towarzyszącej. Odpowiedz Link
chief-denunciator Machanie nazikeulą... 18.07.13, 08:13 Nu, bardzo duży i głęboki smutek mnie ogarnął, że następujące czynniki moralne się jeszcze nie wypowiedziały: a. Pan Gutmensch b. Pan Zbyfauch c. Pan Januszek z Kaszubów Pisząc na forach GW nigdy nie zapominaj o fakcie, że Pan Gutmesch ma w zanadrzu Nazikeule, i w razie braku dalszych argumentów natychmiast i błyskawicznie nią zamacha! W końcu to ich naczelna misja między Helmutami. Temu poświęcili swoje i swoich rodzin życie.... Gutmenschen pouczają Niemców o ich historii Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 08:51 chief-denunciator napisała: Gutmenschen pouczają Niemców o ich historii -------------------------------- Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 20:06 Nu przede wszystkim trza pisać o hojności Niemiaszków i Polskiej Kuchni w Gamburku. Ot, co! Trza między Gadupami, Lunatykami, Wizytorami i Arturkami propagować polskie menu naszego znajomego Gastronoma. Jako skromny bajtrag ten adresik: www.kuchnia-wodkabar.de/ Polecam Tobie (tym razem nie: Ci) ten lokal. Jest tam gut, gemutlich i ganc billig jak w Aldiku.Zresztą sprawdź sam. www.kuchnia-wodkabar.de/index.php?/speisen/ A gdy już podeżresz zdrowo i popijesz Luksusową. Za konsumpcję zapłać rybko : i ... spierdalaj stamtąd szybko. Bo inhaber jadłodajni jest nerwowy i ... wpierdolić Ci gotowy. Kacperek Odpowiedz Link
gadupa wie peinlich................ 18.07.13, 20:22 Chyba sie nie przelogowalas na tego "podpierdalacza" Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 20:37 zawszekacperek napisał: Jako skromny bajtrag ten adresik: ========================= Popieram całkowicie! Bywam tam kilka razy w tygodniu od czasu gdy mamy 6-taśmową autobahn do Hamburga... Z szefową rozmawiam tylko po rusku... Bo mój ukraiński jeszcze nie jest taki płynny... Ot, co... Odpowiedz Link
gadupa Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 20:39 Plynna jest tylko twoja sraczka na tym forumie. buahahahahahaha Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 22:05 zawszekacperek napisał: Polskiej Kuchni w Gambu ====================================== Ja nie wiem dlaczego, ale zawsze gdy mowa o Gamburgu, mam takie dziwne skojarzenia ze skrajnie prawicowym ugrupowaniem politycznym z przed kilku lat... Nie mogę tego sobie wytłumaczyć... Ot, co... Postscriptum A Ty Kasperku oczywiście wiesz, że na jednej nodze nie można stać! Druga noga stoi w Gdyni... Ale 80 % portalu jest jeszcze ciągle w budowie... Ale te 20 % robi wrażenie! Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Machanie nazikeulą... Ciąg dalszy... 18.07.13, 22:17 Na obrazku powyżej Pan Gutmensch i Lapian popijają gemütlich herbatkę w Kolonii nad Renem ... Ot, co... Odpowiedz Link
gadupa Towarzysze nie denerwujcie sie tyle. 18.07.13, 11:08 O was mowa towarzysze! Rozumiemy wasza nerwowows czerwoniaczki. buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link