Dodaj do ulubionych

Ale hucpa!

17.07.13, 21:30

Rassismus aus Brüssel

Nie ma to jak wsrod polskich antysemitow!

Ciekawe, co na to powie Ojciec Lunatyk i dupcia kochana?
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Ale hucpa! 17.07.13, 21:40
      Nim mistrzowie zabiora glos, przytocze relacje swiadkow z takich zydokomunistycznych eksperymentow:

W kibucach negowano istnienie tradycyjnych ról płciowych. W praktyce odbywało się to przez maskowanie cech płciowych za pomocą luźnego ubrania, wykonywanie tradycyjnie męskich prac przez kobiety oraz unikanie np. stosowania makijażu. Ciąża i poród były traktowane jako jedyna, narzucona przez biologię, aktywność odróżniająca kobietę od mężczyzn. Jednak wychowanie dzieci ze względu na wspólnotę nie było postrzegane jako rola kobieca i w założeniu miało być realizowane przez wszystkich bez względu na płeć. Unikano indywidualizacji dzieci przez sformułowanie "mój syn" lub "moja córka". Kobiety były zachęcane do karmienia każdego dziecka w jego okresie niemowlęcym, nie tylko urodzonego przez siebie[1]. Z tego samego względu usiłowano przekierować uczucia indywidualne takie jak miłość między kobietą a mężczyzną czy miłość macierzyńska na uczucia wobec wspólnoty. Indywidualizm był traktowany jako defekt moralny. Tolerowane były sformalizowane związki małżeńskie, ale bez całej rytualnej otoczki tradycyjnie im towarzyszącej.
      • chief-denunciator Machanie nazikeulą... 18.07.13, 08:13
        Nu, bardzo duży i głęboki smutek mnie ogarnął, że następujące czynniki moralne się jeszcze nie wypowiedziały:

a. Pan Gutmensch

b. Pan Zbyfauch

c. Pan Januszek z Kaszubów

Pisząc na forach GW nigdy nie zapominaj o fakcie, że Pan Gutmesch ma w zanadrzu Nazikeule, i w razie braku dalszych argumentów natychmiast i błyskawicznie nią zamacha! W końcu to ich naczelna misja między Helmutami. Temu poświęcili swoje i swoich rodzin życie....

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQL_5rfF6FdZBLsJhFarW9flfQ52qA9hES_nXrmm8NFcrGxjdt9

Gutmenschen pouczają Niemców o ich historii

Ot, co...
        • chief-denunciator Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 08:51
          chief-denunciator napisała:

Gutmenschen pouczają Niemców o ich historii
          --------------------------------
          • zawszekacperek Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 20:06
            Nu przede wszystkim trza pisać o hojności Niemiaszków i Polskiej Kuchni w Gamburku.
            Ot, co!
            Trza między Gadupami, Lunatykami, Wizytorami i Arturkami propagować polskie menu naszego znajomego Gastronoma.
            Jako skromny bajtrag ten adresik:
            www.kuchnia-wodkabar.de/

Polecam Tobie (tym razem nie: Ci) ten lokal. Jest tam gut, gemutlich i ganc billig jak w Aldiku.smileZresztą sprawdź sam.
            www.kuchnia-wodkabar.de/index.php?/speisen/
            A gdy już podeżresz zdrowo
            i popijesz Luksusową.
            Za konsumpcję zapłać rybko :
            i ... spierdalaj stamtąd szybko.
            Bo inhaber jadłodajni jest nerwowy
            i ... wpierdolić Ci gotowy.smile

smilesmilesmile
            Kacperek
            • gadupa wie peinlich................ 18.07.13, 20:22
              Chyba sie nie przelogowalas na tego "podpierdalacza"
            • chief-denunciator Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 20:37
              zawszekacperek napisał: Jako skromny bajtrag ten adresik:
              =========================

Popieram całkowicie!

Bywam tam kilka razy w tygodniu od czasu gdy mamy 6-taśmową autobahn do Hamburga...

Z szefową rozmawiam tylko po rusku...

Bo mój ukraiński jeszcze nie jest taki płynny...

Ot, co...
              • gadupa Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 20:39
                Plynna jest tylko twoja sraczka na tym forumie. buahahahahahaha
            • chief-denunciator Re: Machanie nazikeulą... 18.07.13, 22:05
              zawszekacperek napisał: Polskiej Kuchni w Gambu

======================================

Ja nie wiem dlaczego, ale zawsze gdy mowa o Gamburgu, mam takie dziwne skojarzenia ze skrajnie prawicowym ugrupowaniem politycznym z przed kilku lat...

Nie mogę tego sobie wytłumaczyć...

Ot, co...

Postscriptum

A Ty Kasperku oczywiście wiesz, że na jednej nodze nie można stać!

Druga noga stoi w Gdyni... Ale 80 % portalu jest jeszcze ciągle w budowie...

Ale te 20 % robi wrażenie!
        • chief-denunciator Re: Machanie nazikeulą... Ciąg dalszy... 18.07.13, 22:17
          https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQL_5rfF6FdZBLsJhFarW9flfQ52qA9hES_nXrmm8NFcrGxjdt9

Na obrazku powyżej Pan Gutmensch i Lapian popijają gemütlich herbatkę w Kolonii nad Renem ...

Ot, co...
    • gadupa Towarzysze nie denerwujcie sie tyle. 18.07.13, 11:08
      O was mowa towarzysze!

Rozumiemy wasza nerwowows czerwoniaczki.

buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka