vampirr 17.10.13, 23:11 Wpadlem dzis niespodziane do Sigi, bo musialem z nim cos pilnie obgadac. Byl akurat przy jedzonku. Spojrzalem i mowie: Sag mal, Sigi, wie schmeckt dir eigentlich die Nazi-Pizza? Oniemial. vpr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampirr Re:Ten sort? 18.10.13, 00:35 No, tak blada az nie byla... Dr. Oetker. Auf Stein gebacken. vpr ja.nusz napisał: > Odpowiedz Link
lepian4 Re:Ten sort? 18.10.13, 04:59 Spotkal glupek glupka i postanowili opowiadac sobie Witze. Odpowiedz Link
vampirr Re:Ten sort? 18.10.13, 17:53 No, niby 4 posty w watku, a WIDZEM jeno 3. Czyzby znowu lepila sie do mnie jaka gnida, w dodatku kompletnie niekumata??? vpr lepian4 napisał: > Spotkal glupek glupka i postanowili opowiadac sobie Witze. Odpowiedz Link
zawszekacperek Re:Ten sort? 18.10.13, 19:16 Chyba, że się jest bywalcem u Paschy. Tak jak Pan Baron. Jak chójnie zapłaci, to mu i wy-analiz-ją. Tym razem bez stosownego linka. Węszenie wokół dupy Pana Barona jest niemiłe i dla Pana Barona i dla Gutmenszów. Kacperek Odpowiedz Link
vampirr Re:Ten sort? 18.10.13, 19:39 Teraz ma byc 8, a WIDZEM jeno 4. Strasznie musi byc tu durnowato-glistowato... brrr... vpr vampirr napisał: > No, niby 4 posty w watku, a WIDZEM jeno 3. Czyzby znowu lepila sie do mnie jaka > gnida, w dodatku kompletnie niekumata??? > > vpr > > lepian4 napisał: > > > Spotkal glupek glupka i postanowili opowiadac sobie Witze. > > Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: guten Appetit 18.10.13, 19:23 Baron, jebło ciebie czy co? Chadzasz do czeladnej i obgadujesz sprawy ze służbą? Żałosne. Twoja sfera wypięła na ciebie ? Kacperek vampirr napisał: > Wpadlem dzis niespodziane do Sigi, bo musialem z nim cos pilnie obgadac. Byl ak > urat przy jedzonku. > Spojrzalem i mowie: Sag mal, Sigi, wie schmeckt dir eigentlich die Nazi-Pizza? > Oniemial. > > vpr Odpowiedz Link