the-great-inuk 29.11.16, 12:10 Bydło Faszystowskie, Antysemita, Szmata Rasistowska! (Copyright: Zbyfauch) Byłem Wam winien informacji! Fajnie się złożyło, że mamy cały tekst wreszcie w języku ojczystym. I trafi w ojczyźnie pod strzechy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Re: Geert Wilders 29 listopad 2016 29.11.16, 13:13 Wyrok wysokiego Sądu: ==================================== Die Urteilsverkündung ist für den 9. Dezember angesetzt worden und die Richter betonten, dass sie eine schnelle Urteilsfindung wollen. ==================================== Nu to czekamy na sprawiedliwość... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Geert Wilders 29 listopad 2016 29.11.16, 13:32 the-great-inuk napisała: > Byłem Wam winien informacji! ==========================> Nu, i dobra! Każdy ma prawo właściwe wnioski z tego wyciągnąć, każdy ma prawo do własnego pomyślunku. Trza się informować z różnych źródeł. Ja się informuję w Nowym Yorku. (East Bank po naszemu) Ja się informuję w Moskwie. DER SPIEGEL to tylko słaba kopia TRYBUNY LUDU Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Geert Wilders 29 listopad 2016 29.11.16, 14:13 maria421 napisała: > Piekna mowe wyglosil. ========================= Podobną mowę wygłosił swego czasu Georgi Dimitrow. Od tego czasu takie mowy propagandowe w sądzie są w Niemczech zakazane. Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Geert Wilders 29 listopad 2016 29.11.16, 14:23 the-great-inuk napisała: > maria421 napisała: > > > Piekna mowe wyglosil. > ========================= > > Podobną mowę wygłosił swego czasu Georgi Dimitrow. > Od tego czasu takie mowy propagandowe w sądzie są w Niemczech zakazane. > ######################## Wyobraź sobie takie mowy znanych podżegaczy wojennych z PEGIDY lub AfD !!! Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Geert Wilders 29 listopad 2016 29.11.16, 14:49 the-great-inuk napisała: > > Podobną mowę wygłosił swego czasu Georgi Dimitrow. > > Od tego czasu takie mowy propagandowe w sądzie są w Niemczech zakazane. > > > ######################## > > Wyobraź sobie takie mowy znanych podżegaczy wojennych z PEGIDY lub AfD !!! > ######################## Faszystowski sąd niemiecki uniewinnił Georgi Dimitrowa! Możesz sobie wyobrazić, aby holenderski sąd poszedł śladami faszystowskiego sądu niemieckiego? Postscriptum Świadkiem oskarżenia w procesie przeciw Georgi Dimitrowowi był niejaki obdarzony elokwentną retoryką Hermann Göring... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Geert Wilders 29 listopad 2016 29.11.16, 15:51 Zamówiłem dwa tygodnie temu w ebay. Dystrybutorem jest angielska firma w Niemczech. Przesyłkę opłaciłem jako paczkę DHL z pokwitowaniem i odbiorem w ich agencji. Przesyłka jakoś się spóźniała. Od 10 dni dyskutowaliśmy poprzez ebay ze sprzedawcą o przyczynach opóźnienia. Aż mi nerwy puściły. Dzisiaj dostałem zwrot opłaty. Nasuwa się przypuszczenie, że jakiś pracownik owej firmy usiłował na własny rachunek cenzurować moją lekturę. W obliczu aktualnych wydarzeń nie można wykluczyć, czy w przesyłce była zamówiona książka, czy ładunek wybuchowy lub biały proszek/anthrax po naszemu! W razie czego niemiecki sąd by orzekł, ofiara przesyłki i tak już była w podeszłym wieku. Prędzej, czy później i tak by zmarł... Zamachowcę ułaskawiamy... Odpowiedz Link