wysrany_mozg Re: na koncu znak zapytania zamiast wykrzyknika! 02.04.09, 14:47 Poziomem idiotyzmu w powyzszej wypowiedzi udowodniles, ze idealnie kwalifikujesz sie do mojego fan clubu! Gratuluje z calego serca! Odpowiedz Link
shabbat.shalom Ja poszukuję pilnie Jurka. 02.04.09, 15:06 Ja poszukuję pilnie Jurka. Tu organizują faszystowskie pogromy na niejakiego ducha winnego Salomona Morela i nikt nie staje w obronie tego nieskazitelnego pana. W przeszłości to Jurek przejmował z urzędu obronę takich nieskazitelnych panów. Gdzie się Jurek podział? www.ipn.gov.pl/portal.php?serwis=pl&dzial=2&id=812 A co sądzi pan Minister Spraw Wewnętrznych Republiki Federalnej Niemiec o panu Salomonie Morelu? Jestem pewien,że Unschuldig!!! On inaczej nie może, bo go pani Czosnekowa wywali z pracy... Czosnek to po angielsku “garlic” Auf Deutsch habe ich vergessen...Sicher ist Sicher... I będzie następny Hartz IV Empfänger.... Odpowiedz Link
jureek Re: 06.04.09, 12:55 shabbat.shalom napisała: > > Ja poszukuję pilnie Jurka. > > Tu organizują faszystowskie pogromy na niejakiego ducha winnego Salomona Morela > i nikt nie staje w obronie tego nieskazitelnego pana. > > W przeszłości to Jurek przejmował z urzędu obronę takich nieskazitelnych panów. Pokaż kłamco bezczelny, gdzie broniłem Morela? Wręcz przeciwnie, sam pisałem, że to ten zbrodniarz powinien odpowiedzieć za swoje czyny. Obrzydliwe natomiat jest to, że Ty posługując się przykładem Morela próbujesz relatywizować zbrodnie Holocaustu. Nawet 1000 Moreli nie usprawiedliwia na zimno zaplanowanej zagłady całego narodu. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: 06.04.09, 13:08 Pokaż kłamco bezczelny, gdzie koles posługując się przykładem Morela próbowal relatywizować zbrodnie Holocaustu. Odpowiedz Link
jureek Re: 06.04.09, 13:26 lepian4 napisał: > Pokaż kłamco bezczelny, gdzie koles posługując się przykładem Morela > próbowal relatywizować zbrodnie Holocaustu. A co? Może Szalom zakładał specjalne wątki o Morelu, czy wklejał IPN-owski link w wątkach o neofaszystach. Po co je tam wklejał? Kontekst, brunatny koleżko, kontekst. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: 06.04.09, 13:38 Ja juz nie jestem brunatnym kolezka. Oczywiscie masz racje. To byly takie atawistyczne odruchy bylego faszysty. S.M. byl bohaterem i gowno faszystow obchodzi jego los w Izraelu. A ci, ktorym S.M dupe skopal, sa sami sobie winni. Po co wybrali Adolfa za kanclerza? Przeciez kazdy glupek wie. ze kto mieczem wojuje, od miecza ginie! Odpowiedz Link
shabbat.shalom Pokaż kłamco bezczelny... 06.04.09, 13:26 jureek napisał: Pokaż kłamco bezczelny... ----------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: nie zmieniaj tematu... 06.04.09, 13:27 ... tylko pokaż, gdzie bronię Morela. Jura Odpowiedz Link
shabbat.shalom Nu! Morel pozostanie bez obrony.. . 06.04.09, 13:38 jureek napisał: ... tylko pokaż, gdzie bronię Morela. ------------------------------------------ Odpowiedz Link
lepian4 Re: To ja sobie tez watek zaloze! A co! 03.04.09, 03:40 Bardzo fajny watek. Nareszcie cos bez politycznych aluzji! Odpowiedz Link
zbyfauch Cytat z innego forum :) 03.04.09, 08:57 ".. masońskiej , niedostepnej dla tych wysoko ,z naszego punktu zycia wysoko ustawionych polityków , bankierów , prezesów korporacji , stanowi kler Watykanu i rabini. To Oni robią z nich głUpków w róznych tajnych i konspiracyjnych związkach , podczas zjazdów , przed róznymi demonami szatana , i bóstw złozonych ze zwierząt. Obnażają ich do naga , by poczuli swoje prawdziwe jestestwo ,że są nadal marionetkami i nic nie znaczą bez garnituru , układów i poparcia jakie uzyskują przez im nie znane układy. --------------------------------------- To własnie Oni Brzezinski , Buschowie , Brown , Sarkozy .Rotchildowie , Wortburgowie Retinger itp.realizowali plan Nowego Porządku Świata za zgodą kleru , który NIGDY NIE WYPOWIADAŁ SIĘ NEGATYWNIE , o tym chazarsko-żydowskim spisku mającym za cel dominację nad światem. --------------- Izrael jest w tak samo pożądanym interesem dla Watykanu , jak i dla chazarskich żydów. ------------------------ .....jednak to prawda - TE WOJNY NIE SĄ WOJNAMI LUDZI - to cały czas wojna między bogami i narzucenia swej dominacji siłą . TO SĄ CAŁY CZAS WYPRAWY KRZYZOWCÓW i plany KRÓLESTWA DOSKONALE PEDALSKIEGO , bez MIŁOŚCI GRZESZNEJ. " Odpowiedz Link
shabbat.shalom Pferd und Reiter... bitte! 03.04.09, 09:34 zbyfauch napisał: Cytat z innego forum -----------------------------------> a. Wydaje mi się nieco antysemicki... b. Należy do dobrej kindersztuby podawać autora cytatu Pferd und Reiter... bitte! Odpowiedz Link
zbyfauch Autor - Termopiórorepirator :) 03.04.09, 09:44 forum.wprost.pl/glowne/?w=202533 Odpowiedz Link
shabbat.shalom Re: Autor - Termopiórorepirator :) 03.04.09, 09:55 Pięknie dziękuję.. No dobra... Wprost, to chyba nie Axel Springer... To mnie już nieco uspokoiło.. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: To ja sobie tez watek zaloze! A co! 04.04.09, 10:40 Autor: Termopiórorepirator Data: 2009-04-04 08:43 Polska dziewictwo straciła już przed wiekami - od tysiącleci u jej bram czaji się niemiecki porządek , ruski rozpiż.dzi.aj , chazarski geniusz , klerykalny pedofil , międzynarodowy alfons sutener ,spiskowy zydowski bankier ,a teraz zżera nas POlszewicka kiła ,po wychowaniu jednego pokolenia chipsożerców marzących o wolnym dostepie w kazdym kiosku dopalaczy [produkowanych zreszta w tych samych firmach famaceutycznych co Ranigast - czyli h..uj wie gdzie - w tym przypadku Pl wywiad jest bezradny , PONIEWAZ CHRONI NAS TYLKO W PRZYPADKU DOSTEPU DO OBCEGO TOWARU , WZBOGACAJĄCEGO TURKA , LUB AFGANA} Odpowiedz Link
shabbat.shalom Polska dziewictwo straciła już przed wiekami ... 04.04.09, 11:03 zbyfauch cytuje Termopiórorepiratora: Polska dziewictwo straciła już przed wiekami ... >-----------------------------------------------------> Bardzo kwiecisty styl... W latach 70 często słuchałem “Radio Tirana...” Aby się tym kwiecistym stylem napawać... Ale czasy się niestety zmieniają. Od wczoraj Tirana jest w NATO i “Radio Tirana...” stało się nudne... Niestety... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Polska dziewictwo straciła już przed wiekami 04.04.09, 11:24 Szczególnie kwieciście opisuje facio Cudowny Obraz Jasnogórski. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: To ja sobie tez watek zaloze! A co! 11.04.09, 10:22 Pamietajcie ,że żydy są kurożercami Autor: Termopiórorepirator Data 2009-04-11 09:57 .. czyli unikanie zmoczenia ,a pokarm to białko much , dzdzownic ,i ziarna , no i najwazniejsze - NIE TARZAJĄ SIE W BŁOCIE jak świnie. ================================== takie reguły przekazuje bóg , czyli głowny bankier świata. Odpowiedz Link