jureek 04.09.09, 16:38 www.rp.pl/artykul/358382_Zatrzymac_Irvinga__.html Wywiad się jeszcze nie ukazał, nie wiadomo, co w nim będzie, a już protesty oficjalnych przedstawicieli rządu. Te protesty są kontraproduktywne. Jura Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug David Irving 04.09.09, 17:27 jureek napisał: Cytat > www.rp.pl/artykul/358382_Zatrzymac_Irvinga__.html > Wywiad się jeszcze nie ukazał, nie wiadomo, co w nim będzie, a już protesty > oficjalnych przedstawicieli rządu. > Te protesty są kontraproduktywne. > Jura > Who the fuck is David Irving ? Odpowiedz Link
jureek Re: Debil - David Irving 04.09.09, 17:43 To taki debil, który ubzdurał sobie, że Hitler biedaczek nic nie wiedział o holocauście. W każdym bądź razie, jeśli ktoś jest debilem, to jeszcze nie powód, żeby go za ten debilizm zamykać, ani też nie jest to powód do jakichś oficjalnych protestów na szczeblu rządowym. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Super Debil - David Irving 04.09.09, 17:58 jureek napisał: Cytat > To taki debil, który ubzdurał sobie, że Hitler biedaczek nic nie wiedział o > holocauście. W każdym bądź razie, jeśli ktoś jest debilem, to jeszcze nie powód > , > żeby go za ten debilizm zamykać, ani też nie jest to powód do jakichś > oficjalnych protestów na szczeblu rządowym. > Jura > A dlaczego ludzie trzęsą portkami i wolą na temat debila się lepiej nie wypowiadać? Ja na ten przykład powiesiłem nad monitorem warkocz czosnku... Odpowiedz Link
jureek Re: Super Debil - David Irving 04.09.09, 18:06 Trzęsidupa zawsze będzie trząsł portkami i przerzucał na innych wine za swoje tchórzostwo. U mnie żaden czosnek nad monitorem nie wisi. Pozostaje jeszcze pytanie, czy debil wart jest w ogóle uwagi. Ja uwazam, że nie i dlatego za kotraproduktywne uważam izraelskie reakcje. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Super Debil - David Irving 04.09.09, 18:22 jureek napisał: Cytat U mnie żaden czosnek nad monitorem nie wisi. A u mnie czerwona krew kapie z czosnku... Odpowiedz Link
thunder-mug o debilu dyskutują... 04.09.09, 18:37 Na antysemickim forum o debilu dyskutują... Odpowiedz Link
jureek Re: o debilu dyskutują... 04.09.09, 18:44 No widzisz, sam znalazłeś argument przeczący Twojej tezie, że ludzie nie dyskutują, bo trzęsą portkami. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Re: o debilu dyskutują... 04.09.09, 19:00 jureek napisał: Cytat > No widzisz, sam znalazłeś argument przeczący Twojej tezie, że ludzie nie > dyskutują, bo trzęsą portkami. > Jura > A bo na tamtejszym forum wierzą w czosnek... I nie podlegają niemiaszkowej jurysdykcji... Odpowiedz Link
jessi_a Re: Przesadzili 04.09.09, 19:22 Nadgorliwosc byla i jest gorsza od faszyzmu czy innego tam nazizmu. Odpowiedz Link
thunder-mug Nadgorliwosc 04.09.09, 19:27 jessi_a napisała: Cytat > Nadgorliwosc byla i jest gorsza od faszyzmu czy innego tam nazizmu. > To znaczy się, że bronisz super debila? Odpowiedz Link
thunder-mug Ze względów prawnych... 04.09.09, 19:50 Ze względów prawnych oświadczam, że ja tego szmatławca nie czytam... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ze względów prawnych... 04.09.09, 20:37 A ja chetnie bym poczytal, ale nie znam hiszpanskiego. Odpowiedz Link
thunder-mug nowy rok szkolny w VHS-ach 05.09.09, 07:07 lepian4 napisał: Cytat > A ja chetnie bym poczytal, ale nie znam hiszpanskiego. A wielka szkoda! Fajny język... Niebawem rozpoczyna się nowy rok szkolny w VHS-ach Odpowiedz Link
lepian4 Re: nowy rok szkolny w VHS-ach 05.09.09, 07:09 A ja bym tak chcial od Bundesagentury specjalne zaproszenie na taki kurs. Ale ciagle mi wmawiaja, ze najpierwe musze rzucic prace. Nic z tego nie rozumiem Odpowiedz Link
thunder-mug www.muslimegegenrechts.de 05.09.09, 08:24 lepian4 napisał: Cytat > A ja bym tak chcial od Bundesagentury specjalne zaproszenie na taki > kurs. Ale ciagle mi wmawiaja, ze najpierwe musze rzucic prace. Nic z > tego nie rozumiem W zastępstwie proponuję inny kurs... Dawniej Niemiaszki palili (...), a teraz palą Turków... (Ten trik z winki, winki Ałszwyc Keule, przybysze z południowo-wschodniej Anatolii, wreszcie pojęli...) (Tego szmatławca "Focus" też nie czytam...Organ naczelny NPD...) Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Przesadzili z tymi bombardowaniami... 05.09.09, 07:35 żądam natychmiastowej wypłaty reparacji wojennych dla Hindukuszu... Odpowiedz Link
thunder-mug Rozumie to ktoś? 05.09.09, 12:05 thunder-mug napisała: Cytat > żądam natychmiastowej wypłaty reparacji > wojennych dla Hindukuszu... Gitler już dawno kaput, a Niemiaszki dalej bombardują... Rozumie to ktoś? Oni to widocznie w genach mają! Odpowiedz Link
thunder-mug A temat był niezmiernie frapujący... 05.09.09, 16:19 Jureczek chciał podyskutować o takim połamanym Angolu, ale nie było chętnych ku temu.... Jestem niepocieszony, że nasz zacny Januszek nie podzielił się z nami ze swoim nieograniczonym funduszem wiedzy historycznej... A temat był niezmiernie frapujący... Ale mamy na forum nowicjusza, kundla brunatnego, który zarzuci nas nowymi, świeżymi tematami... I wtedy ruszy znowu ożywiona dyskusja... Odpowiedz Link
lepian4 Re: A temat był niezmiernie frapujący... 06.09.09, 10:28 Witaj w klubie. Ja tez z naszym sumieniem narodowym chcialem podyskutowac o Piratenpartei. Cholera boje sie! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Przesadzili 06.09.09, 10:30 Wywiad sie juz ukazal. Prosze o Up- To- Date- Link. Odpowiedz Link