zbyfauch Ja Wam wszystkim dobrze życzę, 19.04.14, 20:23 niemniej im starszy jestem, tym bardziej pierdolę wszystkie święta. Wybaczcie. :) Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Ja Wam wszystkim dobrze życzę, 19.04.14, 22:44 Jak to pierdole? Chodzisz w tym czasie do pracy? Nadrabiasz zaleglosci w domu? No czy cos w tym stylu? Z mojej strony moge powiedziec, ze nie pielegnuje rodzinnych tradycji swiatecznych. Brak baranka, jajeczka i ciasteczka. :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Ja Wam wszystkim dobrze życzę, 20.04.14, 07:25 Dlaczego mam pracować, kiedy nie muszę? Po prostu mam dzień wolny, nawet cztery, w pobożnych Niemczech. Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Ja Wam wszystkim dobrze życzę, 20.04.14, 14:50 Moglabym rownie dobrze zapytac...dlaczego masz nie pracowac? Tylko dlatego, ze ktos Ci mowi, ze masz sobie zrobic wolne? :) Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Ja Wam wszystkim dobrze życzę, 20.04.14, 22:22 zielona_mina napisała: > Moglabym rownie dobrze zapytac...dlaczego masz nie pracowac? Tylko dlatego, ze > ktos Ci mowi, ze masz sobie zrobic wolne? Co za pytanie? Ja mogę nie pracować z każdej okazji, wolne ist immer gut. :) Odpowiedz Link