zbyfauch 07.08.17, 15:43 Nie widzieliście? Piwo kupiłem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Byłem tam 08.08.17, 18:06 Można ładnie pobawić się. Stajemy przed kamerą "miejską" w umówionym czasie i pozdrawiamy oglądającą nas rodzinę np. w Australii. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Byłem tam 08.08.17, 20:47 Tę zabawę wymyślono już ładnych parę lat temu, m.in. kiedy zainstalowano ławeczkę internetową w Gdańsku. Telefony komórkowe też już oczywiście były, więc się ludzie umawiali na "wizję". I robią tak do dzisiaj zapewne. Na przykład lookcam.com/kamerki/mNQeePQW/ciechocinek-fontanna-grzybek Odpowiedz Link
czuk1 Re: Byłem tam 08.08.17, 21:08 Na forum ROZTOCZE w 2005 toku byliśmy wczesnymi prekursorami podobnej zabawy. Było spotkanie forumowiczów w realu. Nie mogła przyjechać osoba zagraniczna. O określonej godzinie pozdrawialiśmy ją , machając rękoma... do kamery umieszczonej na Rynku. Spotkanie się udało. "Pozdrowiliśmy" ją również przy ognisku. W Zakopanem, na Krupówkach, krąg który objęty jest zasięgiem ulicznej kamery .... jest odmiennie wybrukowany. Odpowiedz Link
chris.w4 Byłem tu 23.08.17, 15:04 na starym mieście na Herrngasse, w tle gotycka 60-metrowa wieża ratusza, w Rothenburg ob der Tauber w Niemczech, marzec '16 Odpowiedz Link