polka.pn 06.07.11, 11:32 Witam!CZy ktos z Was zna sensowna platforme e-learningowa scisle zwiazana z niemieckim??? Jesli chodzi o angielski polecam BLC4u.com -moze cosik podobnego w wersji deutsch:):)):??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1-cyberseba Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 06.07.11, 16:02 Parę testów z niemieckiego jest tam Niemiecki Odpowiedz Link Zgłoś
polka.pn Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 06.07.11, 19:26 No dzieki serdecne ,aczkolwiek to jeszce nie to o co mi idzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 06.07.11, 19:54 a co to jest "platforma e-learningowa"? Chcesz sie uczyc niemca, czy szukasz tylko platformy? Co wy takie jezykowo wyszukane? Nie idzie normalnie po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 06.07.11, 21:48 www.schubert-verlag.de/aufgaben/uebungen_a1/a1_kap1_sichvorstellen1.htm moze o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
polka.pn Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 06.07.11, 22:11 Haasi robisz sceny:):):),przecie napisalam dosc opisowo ,nawet podalam przyklad o co leci.... Prochottko - no jest pozno i moze dlatego nie wiele kumam z tego co zobaczylam na owej stronce.Jeno trza dodac ,ze ja buraczysko jestem lokrutne bowiem zupelnie nie wiem jak z owej stronki korzystac??? Prochottko a moze bys mnie prez jakis czas(az zakumam)potrzymala wirtualnie za reke badz oko:):):)???? Niezaleznie co postanowisz dziekuje za odpowiedz:):)): Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 06.07.11, 22:40 polka.pn napisała: bowiem zupelnie nie wiem jak z owej stronki korzystac??? po lewej stronie sa ozaczenia A1, A2 itd czyli poziomy znajomosci j. niemieckiego zaczynasz od A1 po prawej stronie sa cwiczenia klikasz na pole z "ptaszkiem" otwiera sie pole tekstowe i wybierasz poprawna odpowiedz na koniec klikach w pole lösung i wyskakuja odpowiedzi cwiczenia podzielone sa tematycznie Odpowiedz Link Zgłoś
polka.pn Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 06.07.11, 23:12 No ok ,sprobuje jutro cos wysmyczyc:)Poki co dziekuje:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
haasi Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 07.07.11, 19:34 wysmyczaj. I tak nic nie skminujesz e-learningowo. Za nogie trzaby ciebie prowadzac. Ot, sieroctwo zabuzanskie. Odpowiedz Link Zgłoś
polka.pn Re: Platforma e-learningowa(niemiecki)??? 08.07.11, 10:22 Hass alez Ty mnie nie lubisz!!!:):))Ale udzwigne to:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel a piece of cake... 10.07.11, 18:41 Ja znalazł Ci właściwy kurs e-lerningowy... Martwi mnie jedynie to: Babbel turns learning a new language into a piece of cake. No appointments, no teachers, no troubles - just fun! Po kursie będziesz ważyła 150 kg.... Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
polka.pn Re: a piece of cake... 10.07.11, 20:05 Hej Pierwszy:):):)-dziekuje ..., na pewno skorzystam ,a o wage nie boj , po prostu bede wiecej cwiczyc:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy-donosiciel Najlepiej uczyć się niemieckiego w Niemczech... 11.07.11, 19:42 polka.pn napisała: > Hej Pierwszy:):):)-dziekuje ..., na pewno skorzystam ,a o wage nie boj , po pr > ostu bede wiecej cwiczyc:):):):) ==================================== Ja wyszukał następny kurs dla Ciebie. Najlepiej uczyć się niemieckiego w Niemczech... A tu możesz nawet kurs wygrać... Ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
polka.pn Re: Najlepiej uczyć się niemieckiego w Niemczech. 12.07.11, 12:04 Łoj Pierwszy,dziekuje Ci bardzo -dbasz o mnie:):):) Wiesz masz racje ,ze zagramanica najlepiej i moze nawet skorzystam z rady,ale w pszyszlym roku(wakacje).Wtedy, jak juz wybiore miasto ,to poprosze Cie o pomoc ,cobysmy jakie pole namiotowe znalezli:))::)Przecie jako Poznanianka ,nie dam Niemcom zarobic:):):) Odpowiedz Link Zgłoś