kfesta 26.09.06, 12:27 Moj kolega wstawil sobie automatyczne powiadomienie o tresci "i would be out the office 20-25 september 2006" dziwi mnie to I would. Nie slyszlame o takim zastosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chickenbaby Re: I would be outside the office 26.09.06, 12:30 I will be out of the office (on leave) until ... Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: I would be outside the office 26.09.06, 15:43 > Nie slyszlame o takim zastosowaniu. Ja tez nie, bo takiego zastosowania po prostu nie ma. Jak wspomniano wczesniej powinno byc "I will be ", albo "I am"... Odpowiedz Link Zgłoś
kfesta Re: I would be outside the office 26.09.06, 16:49 No wlasnie tez wydalomi sie to nieprawdopodobne,ale takmi kolega mowil, zema taki gotowiecc w MS Office Odpowiedz Link Zgłoś
rhynox Re: I would be outside the office 26.09.06, 17:22 zaden ze mnie specjalista ale moj szef (irlandczyk) czesto tak mowi np: 'I would be in ... tomorrow so you can reach me on mobile only.' 'She would not be here tomorrow' Odpowiedz Link Zgłoś