zona_jarka 22.10.09, 10:52 Czy ktoś może mi polecić TV LCD max 28 cali, są takie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lirek Re: małe LCD IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.09, 16:37 Oczywiście, że maleństwo pamiętaj, telewizory lcd mają ekran w proporcjach 16:9 nie jak poczciwe crt 4:3 więc powierzchnia do oglądania jest mniejsza. Z 26" jest jeszcze s5500 jeśli to ma być telewizorek do kuchni to ok, w innym wypadku rozglądałbym się za 40" wtedy dopiero można poczuć co oferuje HD Odpowiedz Link Zgłoś
amadeus123 Re: małe LCD 31.10.09, 23:45 zona_jarka napisał: > Czy ktoś może mi polecić TV LCD max 28 cali, są takie? sa nawet mniejsze :) 22" LG LH2000 czy LU2000? jest tego troche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: małe LCD IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.11.09, 22:17 Nie produkuje się modeli 28" - ale masz do wyboru www.skapiec.pl/cat/22-telewizory-lcd.html Co do wyboru podaj jakie masz warunki i jakie potrzeby ? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: małe LCD 02.11.09, 06:39 Mała sypialnia 2 m od ekranu, kablówka, dobry kontrast i jasność, nie za drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: locoloco Re: małe LCD IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.11.09, 01:09 dla każdego słowo nie drogi oznacza co innego. Musisz podać klasę cenową inaczej nie ruszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona_jarka Re: małe LCD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 10:51 Do 1500 zł (może mniej?). Dzięki za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do~jarka_zony Re: małe LCD IP: *.warszawa.mm.pl 04.11.09, 18:52 Ja mam 32" w dużym pokoju i usłyszałem od znajomych, że za mały TV mam. Więc wielkość tu też jest pojęciem względnym :D Dziecku do pokoju kupiliśmy monitor LG M2094D-PZ z tunerem TV. Ekran ma 20", pilota i wszystkie gniazda jakie potrzeba. Monitor kosztował 750pln z 3letnią gwarancją, kupiony w sklepie w Warszawie na Grzybowskiej 39, panowie handlują na allegro i na Giełdzie komputerowej, ale inni sprzedawcy te monitory mają w podobnych cenach. Jak chcesz większy to też są z tunerem, ja wybrałem taki ze względu na mały pokój i to że monitor będzie spełniał dwa zadania, pozbędziemy się tym sposobem telewizora jako dodatkowego mebla z pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
2man2man Re: małe LCD 20.11.09, 09:41 oczywiście że są takie :) a nie dość, że są, to jeszcze niedrogo możesz sobie kupić jeden taki (lub większy) na hiperokazja.pl . Nie widzę powodu żeby przepłacać w marketach medialnych i innych planetach rtv :P spójrz www.hiperokazja.pl/sprzet-rtv/telewizory.html Odpowiedz Link Zgłoś
czerwiec1979 Re: małe LCD 20.11.09, 09:57 No pewnie że są :). Całkiem sporo takich modeli znajdziesz w electro.pl. Tyle, że nie wiem, czemu chcesz tak mały... w sumie 32'' to niewiele więcej, a ceny niewiele wyższe... No ale jeśli jest to warunek konieczny, to sprawdź sobie ofertę sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś