Dodaj do ulubionych

Bravia Internet Video

IP: *.interdom.net.pl 15.02.11, 11:05
Obecnie nowe odbiorniki wyposażone zostały w technologię Bravia Internet Video. Dobrze, bo takim to sposobem będzie można przeglądać takie serwisy jak YouTube, Facebook czy Twitter. Zastanawiam się tylko dzięki jakiej przeglądarce będzie to możliwe, ktoś wie? Internet na wielkim ekranie to ewolucja, tym bardziej, że bez odchodzenia od telewizora będzie można odwiedzać strony www i szperać w Internecie.
Obserwuj wątek
    • batey Re: Bravia Internet Video 15.02.11, 12:41
      Mam Bravie i trudno mi tu powiedzieć jakiej przeglądarki używa, gdyż jest tam coś, co trudno okeślić przeglądarką. W menu po wybraniu opcji "internet", jest kilka ( może kilkanaście) kanałów, w tym Youtube, TVN, Polsat, ipla, Eurosport itd., które się wybiera i koniec. Nie mam możliwości wpisania dowolnego adresu.
      • Gość: Mati Re: Bravia Internet Video IP: *.interdom.net.pl 16.02.11, 08:58
        To mało...? W sumie wyjdzie tego ponad 15 000 materiałów na życzenie co daje ok. 7,5 tysiąca godzin oglądania. Takie info ma na stronie ipla.
        • Gość: jola Re: Bravia Internet Video IP: *.147.226.220.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.02.11, 10:43
          Prawie jak telewizja na żądanie. Mi osobiście pomysł bardzo się podoba, tym bardziej, że będzie można oglądać powtórki programów, które leciały w TV.
          • Gość: niro Re: Bravia Internet Video IP: *.play-internet.pl 05.04.11, 20:41
            Podobno są modele TV innych producentów anizeli Sony , w których mozna wpisac dowolny adres www. i połaczyć sie . Nie wiem jednak czy sa dostepne na polskim rynku. Moze kto ma i napisze ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka