Dodaj do ulubionych

Wieża MP3 - pytanie

21.10.04, 11:24
Witam.
Właśnie kupiłem wieżę z możliwością obioru plików MP-3 (jutro odbiór). WIeża obsługuje format MP3-CD. Czy wystarczy jak w NERO nagram pliki MP3 na płytę czy muszę nagrać płytę w jakimś specjalnym formacie? Czy jeżeli wystarczy wrzucić MP3 na płytę to mogę je segregować w podkatalogi czy wszystko ma być w katalogu głównym?
Obserwuj wątek
    • ing.elec Re: Wieża MP3 - pytanie 21.10.04, 12:35
      wielki_czarownik napisał:

> Witam.
      > Właśnie kupiłem wieżę z możliwością obioru plików MP-3 (jutro odbiór). WIeża
      > obsługuje format MP3-CD.

To ciekawe, bo kupilem wlasnie samochod z silnikiem spalinowym. Do odbioru
      jutro. I tez nie wiem, czy mam tankowac benzyne, diesel, czy gaz.
      ;-)

Jesli nie wyjasniles powyzszych pytan przed albo podczas zakupow, to pozostaje
      jedynie odczekac na dostawe i przewertowac odpowiednie akapity instrukcji
      obslugi.

Dotychczasowym standardem bylo czytanie plikow MP3 znajdujacych sie w root
      normalnie nagranego i zfinalizowanego (zamknietego) CD-ROMa. Moja krysztalowa
      kula znajduje sie w serwisie i dlatego odpowiedz, na ile Twoj sprzet bedzie od
      tego odbiegal, bedzie obarczona sporym bledem.

Pozdr.

I.
      • Gość: dfg Re: Wieża MP3 - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 22:57
        Inżynierze! Bez nerwów ;-)
        Nie każdy musi czytać instrukcję obsługi (serwisową!) zanim coś kupi.
        Ad rem: w Nero nagraj płytę ISO, czyli normalną z danymi. Zazwyczaj sprzęt
        otwiera katalogi i ustawia je wszystkie w kolejności , utwór po utworze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka