Gość: Mała IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 11:39 Jak rozkodować dvd samsung HT-DB120 żebym mogła oglądać wszystkie filmy.Napiszcie proszę krok po kroku co mam zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfg Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:47 Press Power on DVD The tray is Closed without Disc Press 84269 Press Enter DVD will power off The DVD is now on region free ALBO: 1. Open tray and remove any disks in tray. 2. Close tray. 3. Switch Off Player and Unplug from mains wait 30 seconds (this clears RAM) 4. Reconnect to mains 5. Turn on player with remote. 6. Press ENTER on remote. 7. Press 8, 4, 2, 6, 9. Using keys on remote.if your player is already set to region 2 8. Press ENTER on remote. (The tray will open and player will power off and close tray.) 9. Switch on power from remote. 10. Player is now Region Free. ZA: WWW.VCDHELP.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Pomocy! IP: *.gdynia.mm.pl 28.10.04, 12:44 Nie umiem tego zrobic próbowałam i nic to nie dało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:23 Nie umiesz zrobić, czy zrobiłaś, ale to nic nie dało? Napisz krok po kroku, jak próbowałaś zdjąć blokadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Pomocy! IP: *.gdynia.mm.pl 28.10.04, 14:33 1.włączyłam dvd 2.Wyjęłam płytkę. 3.Napisałam na pilocie 84269.4.Wcisnęłam enter. I nic - dvd się nie wyłączyło Jakby co to mój nr gg 2009361 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Pomocy! IP: *.gdynia.mm.pl 28.10.04, 16:56 DVD się samo wyłączyło ale nadal nie mogę oglądać np.filmów ściągniętych z internetu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Pomocy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:15 AHAAA!!! HA HA No to mnie rozbawiłaś. To ja ci tu pomagam poradzić sobie z filmami z innego regionu a tobie chodzi po prostu o pirackie DiVX-y ! Słuchaj panienko, po pierwsze nieładnie kraść, a po drugie jak już się to robi, to trzeba mieć o tym przynajmniej minimalną wiedzę. Kupuj filmiki dołączone do "Pani domu" (albo innego szajsu) i nie zawracaj mi głowy. Odpowiedz Link Zgłoś