Dodaj do ulubionych

jaki cd polecacie ?

IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 12:51
Szukam jakiegoś segmentu żeby do mojego amplitunera Technicsa dołączyć.
Chcę aby był bez zmieniacza płyt i miał w miarę solidne części (żeby laser nie padł). Wiem że nowych Technicsów się w Polsce nie kupi , jakie więc polecacie modele innych firm ? Z góry dzięki za każdą odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • Gość: renn Re: jaki cd polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:48
      A jaka kwota kolega dysponuje?
      • Gość: gość portalu Re: jaki cd polecacie ? IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 15:01
        900 zł ale Mikołaj oszczędny i chce wydać jak najmniej ;)

PS : widziałem model dvd Yamahy bez odtwarzania utworów w zaprogramowanej kolejności , ba - nie było nawet odtwarzania losowego.
        Oczywiście takie rzeczy odpadają , chodzi mi w 99% o cd , dvd najmniej ważne.
        • Gość: gość portalu Re: jaki cd polecacie ? IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 16:46
          myślę o modelu Yamaha CDX396 bo jest chwalony , co o nim sądzicie ?
    • Gość: Adi Re: jaki cd polecacie ? IP: *.tkchopin.pl 09.12.04, 22:33
      afeee nie słuchaj ich nie kupuj żadnej yamahy, przetwornik biorą od philipsa -
      sorry ale to shit! chcesz na prawdę dobry odtwarzacz-kup Denona-20 bitowy
      przetwornik, nie ma płyt których by nie odczytał,sam używam-sprzęt nie do
      zdarcia!
      • Gość: gość portalu Re: jaki cd polecacie ? IP: *.dickensa.waw.pl / *.crowley.pl 09.12.04, 22:55
        tak , ale ja mam tylko 900 zł do wydania :(
    • Gość: renn Re: jaki cd polecacie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 11:50
      A ja ,troche kontrowersyjnie , zaproponowal bym cos z drugiej reki. Moze Rotel
      951 gra pieknie i cena przystepna. Wiem, do tego techniksa troche za ambitnie
      ale cos mi mowi ,ze to zagra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka