Dodaj do ulubionych

mp3 do 450 zł

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:50
czesc

jaki odtwarzacz w tej cenie polecacie?
priorytetem jest dla mnie jakośc dźwięku. pamięć minimum 512. nie creative:).

czy uda sie kupić cos iriver lub sony spełniającego ww warunki?

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: empetrójkowiec A może sansa za 285 pln - 500 mega + karty SD IP: 194.158.194.* 20.02.06, 08:35
      www.medialider.pl/odtwarzacze-mp3/sandisk-sansa-e130-512mb.html
      Ze stronki cytuję
      Odtwarzacz MP3 Sansa e130 to nowoczesne przenośne urządzenie do odtwarzania
      wysokiej jakości cyfrowej muzyki. Świetne brzmienie, wysokiej jakości
      słuchawki, niewielkie wymiary, stylowy wygląd oraz prosta nawigacja przy
      niewielkiej cenie to podstawowe zalety urządzenia. Wewnętrzną pamięć
      odtwarzacza (512MB) można zwiększyć za pomocą kart SD o pojemności do 2 GB by
      zapamiętać jeszcze więcej plików muzycznych w formacie MP3, WMA (także
      zabezpieczonych) lub Audible. Certyfikat Microsoft PlaysForSure gwarantuje, że
      odtwarzacz Sansa e140 będzie odtwarzał muzykę zakupioną w sklepach muzycznych
      online z certyfikacją PlaysForSure, np. w Real Rapsody.

Z własnego doświadczenia
      Trochę dziwnie ustawia listę plików do odtwarzania (jak dla mnie ciut
      chaotycznie) - na minus brak dyktafonu - ale to mi nie przeszkadza.
      • Gość: adam Re: A może sansa za 285 pln - 500 mega + karty SD IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.06, 15:43
        ja tez polecam ten model sansy... tyle że można go juz kupić sporo taniej:
        www.ceneo.pl/180182
        • Gość: tomek Re: A może sansa za 285 pln - 500 mega + karty SD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:09
          dziękuję za odpowiedzi, ale obawiam się, ze będę musial kupic cos inego. chodzi
          o to, ze odtwarzacz kupiłem juz wczesniej, ale okazał się uszkodzony. sklep
          pozwolił mi wymienic go na jakikolwiek inny będący w jego ofercie, ale
          proponowanego przez Was tam nie ma.
          co sądzicie o ponizszych modelach?

www.ceneo.pl/productInfo.aspx?productID=135765&tab=specification#productLevel
          www.ceneo.pl/productInfo.aspx?productID=135765&tab=specification#productLevel
          • Gość: tomek Re: A może sansa za 285 pln - 500 mega + karty SD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:11
            a drugi to Sony NW-E405 .

jeszcze raz podkreslam ze interesuje mnie przede wszystkim jakość dzięku.
            • Gość: grzesio Re: A może sansa za 285 pln - 500 mega + karty SD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 22:20
              podobno ten iriver ma jakies zabezpieczenia antypirackie?
              wie ktos cos o tym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka