Dodaj do ulubionych

Jaki CRT 29 cali ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 15:21
Jkai kupic telewizor tradycyjny 29 calowy w cenie do 2 tys.???
Obserwuj wątek
    • Gość: normalny Re: Jaki CRT 29 cali ??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.06, 17:31
      w tej cenie to masz bardzo duzy wybór, proponuje Philipsa z HD :
      www.hoopla.pl/product_info.php/cPath/68_77/products_id/12491
    • Gość: nitr Re: Jaki CRT 29 cali ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:36
      a inne typy ?
      • Gość: normalny Re: Jaki CRT 29 cali ??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.06, 18:51
        polecam tez: www.hoopla.pl/product_info.php/cPath/68_77/products_id/11389
        ale szczerze mówiąc to za około 2 tys. to juz mozesz miec przyzwoitego 32
        calowego TV np:
        www.hoopla.pl/product_info.php/cPath/68_77/products_id/13550
        • zenone1 Re: Jaki CRT 29 cali ??? 12.09.06, 01:46
          > ale szczerze mówiąc to za około 2 tys. to juz mozesz miec przyzwoitego 32
          > calowego TV np:
          > www.hoopla.pl/product_info.php/cPath/68_77/products_id/13550

Z tego co przeczytałem na tym sprzęcie nie można oglądać programów w wysokiej rozdzielczości. Wg mnie lepiej od razu zainwestować w telewizor z HD. W końcu to zakup na parę lat.
          • Gość: end Re: Jaki CRT 29 cali ??? IP: *.idzik.pl 12.09.06, 16:41
            przepraszam ale myśląc o oglądaniu telewizji wysokiej rozdzielczości (ciekawe z
            jakiego źródła i w którym dziesięcioleciu w naszym pięknym kraju)nie dodałeś
            chyba przez pomyłkę jednego zera do ceny zakupu ? za 2000 zł chcesz kupić 29
            calowy odbiornik do HDTV ???? widziałem w Kolonii odbiorniki TV do odbioru
            telewizji wysokiej rozdzielczości trochę większe bo 32 calowe ale najtańszy
            kosztował o ile pamiętam ponad 6000 euro.............
            Chyba nie myślisz o tych odbiornikach w naszych sklepach z pieczątką HD albo
            jakąś podobną przystawioną do każdego (jak leci) stojącego telewizora, to nie
            dość , że jest mylne ale zwykle oszukańcze marketingowo działanie dystrybutora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka