scorell 22.11.06, 20:50 Jakie głośniki najbardziej opłaca sie kupić a których lepiej sie wystrzegać? Chodzi mi o wszystkie firmy ale w ofertach czesto widać głośniki firmy KODA czy to dobra firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wredniak Re: PRISM KODA itp itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 05:16 w zakresie zestawu kina (tzn amlituner+dvd+glosniki 5szt. + sub) w cenie do 3000zł i moze troche ponad tez... to bardzo dobra propozycja... glosniki audiofilskie nie sa ;) ale efekty w czasie ogladania filmow :D na baaaaardzo zadowalajacym poziomie :D szczegolnie jezeli subwoofer to sw1000 (bardzo wychwalany w swoim przedziale cenowym w gazetach audio) lub jakis mocniejszy sub kody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
scorell Re: PRISM KODA itp itd. 23.11.06, 09:35 No właśnie przymierzam sie do kupna jakiegos zestawu takiego do 3000 tyś. i szukam sobie jakiegoś info na ten temat W zasadzie nie potrzebuje jakiegoś super extra bo pokoj 16m i zastanawiam sie czy do takiego pokoju jest sens brac subwoofer????Czy może lepiej wziać bez subwoofera ale z lepszymi głośnikami (tylko jakie to sa te lepsze :) A może mógłbyś mi podac jakiś link porządnego zestawu wg Ciebie? z allegro lub skadkolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredniak Re: PRISM KODA itp itd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:22 16m2 to nie potrzebujesz duzego subwoofera.. to pewne... z kody mozesz sie spokojnie skupic na tym mniejszym.. a czy potrzebny ? jezeli to ma byc kino domowe to tak... glosniki ktore beda w stanie zagrac tak jak sub sa. wg mnie troche poza zasiegiem "zestaw do 3000" zobacz oferte firmy polpak... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal761 Re: PRISM KODA itp itd. 28.11.06, 22:29 koda ma dobre głośniki, bardzo fajnie grają ale z inną elektroniką np Yamahy, ale takie rozbicie zestawu wychodzi niezbyt opłacalnie. Ja kupiłem w zeszłym roku amplituner Pioneera 515 o do tego głosniki Rubicon RP26, całość za jakies 2600 PLN i z tego co odsłuchiwałem to grało najlepiej i to zdecydowanie. Tak jak wspomniałem ten sprzęcik mam rok i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś