IP: *.chello.pl 25.03.08, 02:00
zamierzam kupić Philipsa Philips 32'' LCD 32PFL7862D - czy go polecacie?
mam dylemat co kupić : samo dvd czy kino domowe do tego tv - audiofilem nie
jestem i maniakiem oglądania filmów też.czy jakieś modele polecacie?. ww tv ma
ponoć dobrą jakość dzwięku i 100 hz ekran -to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: borys Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 12:53
      teraz kina nie sa drogie a zawsze wrazenia z ogladania sa lepsze. ja polecam
      zestaw LG HT502SH dobrze gra i dobrze odtwarza wszsytki formaty zapisywane na
      DVD. moze wtedy warto zakupic lcd od lg? mozna uzywa wszystko jednym pilotem.
      a ile kasy chcesz wydac?
      • Gość: fredi kar Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 02:47
        sprzęt ok ja mam właśnie lg ten model i powiem że dokładnie ,dobrze gra i niema
        problemów z odczytywaniem wszystkich formatów:)
        • Gość: KOSIEK Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.08, 01:40
          POSIADAM KINO DOMOWE LH-C360SE JESTEM ZADOWOLONY NIE JEST DROGIE A DZAIAłA OK
          • Gość: roki2 Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 01:34
            mam też to kino i co że tańsze ,bardzo dobry sprzęt a wiesz po prostu z tego co
            zauważyłem to LG robi ok sprzęt i na każdą kieszeń
            • Gość: kamil Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 13:19
              że tańsze to co ale to jest ok sprzęt moi znajomi maja i jest git
          • Gość: roki2 Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.08, 01:35
            mam też to kino i co że tańsze ,bardzo dobry sprzęt a wiesz po prostu z tego co zauważyłem to LG robi ok sprzęt i na każdą kieszeń
            • Gość: gosc Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 12:46

no ja właśnie będę chciał kupić i potrzebuje takie kino co wszystkie formaty
              odczytuje
          • Gość: gość Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:57
            potwierdzam powyższą wypowieć tez mam to kino
      • Gość: Juzek Majer Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 16:30
        Witam zakupiłem to kino jakieś 2 tygodnie temu i rzeczywiście bez problemu czyta
        wszystkie formaty.
        • Gość: witek Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 15:02
          no dokładnie nie jest drogie a dobre wszystko chodzi i o to chodzi
          • Gość: karol Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.08, 14:59
            no my tez z dziewczyna zastanawiamy sie na kupnem lg
            • Gość: gość Re: tv + dvd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 06:22
              tak bo w sumie to nie jest drogie ,a dobre ,a wiesz kupować jakiegoś soniaka co
              w sumie niczym się nie rożni oprócz marki to bez sens
    • Gość: hubercik Re: tv + dvd IP: *.chello.pl 10.04.08, 16:47
      tiia. to zaje***** telewizorek!!!!

• Gość: bbb Re: tv + dvd IP: *.chello.pl 10.04.08, 16:48
      gffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka