Gość: kott IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 12:35 oświećcie mnie proszę: dlaczego wiekszosc osób na tym forum nie poleca telewizorów panoramicznych?Dlaczego nie warto ich kupować?myśle o wymianie sprzetu i rozważam m.in.taką mozliwośc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ing. elec. Re: telewizor panoramiczny IP: *.pppool.de 14.09.03, 12:52 Gość portalu: kott napisał(a): > oświećcie mnie proszę: dlaczego wiekszosc osób na tym forum nie poleca > telewizorów panoramicznych?Dlaczego nie warto ich kupować?myśle o wymianie > sprzetu i rozważam m.in.taką mozliwośc. Nie wiem, kto i co poleca lub nie :-) Ja widze sprawe tak: jesli ogladasz duzo filmow z DVD, telewizor szerokoekranowy jest bardzo dobrym wyborem. Jesli ogladasz zasadniczo telewizje, ktora AFIK w Polsce i tak obcina kadr i nadaje filmy w 4:3, to z szerokoekranowego telewizora nic nie bedziesz mial. Poza wiekszymi kosztami urzadzenia. A wogole to dobry projektor rzadzi :-) Wladca pierscieni II (oryginalna DVD) z przekatna 2 m przy 2 metrach dystansu do ekranu to jest to :-) (oczywiscie z adekwatna jakoscia dzwieku) Pozdr. I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: js Re: telewizor panoramiczny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 22:17 cześć, moim zdaniem sprawa wygląda tak: nikt nie poleca ale wszyscy kupują (ci których stać na dobry TV panoramiczny), dlaczego - bo fajnie wygląda i wszyscy mają nadzieję, że i w telewizji filmów i programów w panoramie będzie więcej. Sam tylko co kupiłem Philipsa 32PW9528 z firmowym stolikiem, a oglądam tylko telewizję. Niedługo będę kupował DVD, później amplituner i kolumny i tu kolejny absurd - oczywiście do kina domowego, a nie zwykłe stereo, które jest i tak już leksusem w telewizji. Pomyślcie o tym. PS. A z telewizora jestem zadowolony, jest czym się pobawić i można sobie popstrykać. pozdrawiam, JAREK Odpowiedz Link Zgłoś