Dodaj do ulubionych

Magnat seria Motion z Media Markt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 18:37
Pojawiły się ostatnio w MM zestawy kolumn Magnat za 1700 PLN. W skład
zestawu wchodzą 2 x Motion 990, 2 x Motion 110, 1 x Motion Center 210. Co
sądzicie o tych kolumnach? Proszę o opinie. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Piekar Re: Magnat seria Motion z Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 11:03
      osobiście polecam taki zestaw tylko wiessz to zależy od ciebie jaką gotówką
      dysponujesz bo jak masz zamiar wydac więcej to wtedy polecam inny zestaw.
      ogólnie magnaT JEST dobrą firmą. ja natomiast mam przekonanie do firmy jamo z
      wyzszej półki.
      • Gość: Spiralarchitect Re: Magnat seria Motion z Media Markt IP: 62.89.73.* 27.01.04, 11:21
        Koszmar. Jamo to chyba najgorsza produkujaca kolumny firma w Europie. Magnat z
        tego co pamietam jest niewiele lepszy. chcesz kupic kolumny? Zastanow sie
        przede wszystkim nad filozofia firmy, ktora je produkuje. mialem do czynienia z
        Jamo i to bardzo duzo, z Magnatem troche mniej. Jamo zdecydowanie odradzam, co
        do Magnata nie wiem na ile sie zmienili.
        • Gość: soso Re: Magnat seria Motion z Media Markt IP: 195.41.66.* 27.01.04, 12:01
          Bronie Jamo :-) !!!
          Najwiekszy w Europie producent nie robi byle czego bo by go juz nie bylo :-)
          Mysle, ze w przypadku Jamo wlozone pieniadze zawsze sie zwracaja ale
          oczywiscie, jezeli wklada sie niewiele nie nalezy wiele oczekiwac.

Magnat to niezbyt dobra firma, fakt. Bas, bas i jeszcze raz bas. Kto to
          wytrzyma? Seria Vintage miala opinie drogiej z dudniacym basem i wyostrzona
          gora, nieadekwatne do wysokiej ceny. Slyszalem kiedys stary model jeszcze w
          Polsce i byl to po prostu koszmar. Fakt, moze to i gralo podlaczone do jakiegos
          kiepskiego zestawu ale kto podlacza takie kolumny do hi-endu? Serii Motion nie
          znam ale moze byc kiepsko. To firma, ktora jest tak dlugo na rynku i nigdzie
          poza Niemcami sie nie przebila a zawsze poza granicami miala bardzo kiepskie
          notowania. W Angli wrecz zostala zjedzona przez tamtejsza prase fachowa. Takze
          w Polsce, co latwo sprawdzic w wielu numerach magazynow o sprzecie.

pzdrw

soso
          • Gość: irekk Re: Magnat seria Motion z Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 21:27
            ja tam nie narzekam, kupiłem wprawdzie magnat motion add0n, tzn. 2 satelity +
            center, moc 55/110w, cena 349pln, dość przyzwoite, głównie słucham koncertów na
            dvd, raczej muzyka klasyczna, ale też pop i prezentują się całkiem dobrze (nie
            bardzo miałem kasę na przepał, więc zbieranina- do stereo pioneer +kolumny jamo
            studio 180 dokupiłem w/w + procesor dźwięku onkyo ed 205), jestem badrzo
            zadowolony, polecam
            p.s. może to nie na temat, ale pewnie są podobne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka