Gość: mala Re: Jaka kara za zdrade IP: *.pl 15.01.04, 22:13 koniec zwiazku...calkowite zerwanie kontaktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Jaka kara za zdrade IP: 217.96.25.* 15.01.04, 22:18 Zależy jaka to była zdrada?! A nie nazwałąbym tego karą... przecież było by to bez sensu gdybyś na przykład odpłąciłabyś mu tym samym! Nigdy mnie to nie spotkało i jest mi trudno powiedzieć. Jeśli była to zdrada że poszedł z kimś do łóżka - pomyślałabym że jeśli zrobił to raz to zrobi i drugi, co do zwykłego pocałunku chyba tak samo. Skoro raz się wybaczy to za drugim razem też można wybaczyć - może tak sobie pomyśleć. To zależy od Ciebie, są sprawy co można wybaczyć a są takie że nie. Nie wiem co Ci poradzić! Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Jaka kara za zdrade 15.01.04, 22:21 Mało treści, bardzo mało. Wszystko zależy od tego co dana soba zrobiła i jak czujemy się my... dla jednych zdradą jest myśl, dla nnych zdradzenie tajemnicy a dla jeszcze innych pocałunek z inną/innym to jedynie "wybryk" a dla jeszcze innych koniec związku. Wszystko zależy, może sprecyzuj? I jeszcze jedna kwestia. Jeśli ktoś zdradza (w poartnerstwie, fizycznie) jest to oznaką, że w związku dzieje się coś złego, czego ktoś może nawet nie widzieć. Warto porozmawiać zanim się "ukarze" jak to nazwałeś/aś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi :) Re: Jaka kara za zdrade IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 13:40 Zdrada to okropna rzecz. Ja nie wybaczyłabym zdrady i nigdy bym o tym nie zapomniała. Jeśli ktoś posuwa sie do takiego kroku to znaczy ze nie wie co to jest miłość i tak naprawde nie potrafi kochać. A zdanie "to nie tak jak myślisz" jest śmieszne. Wiesz co wiąże sie z wybaczeniem zdrady? - pamięć o tym, zastanawianie sie gdzie jest twój chłopak czy dziewczyna, czy nie zrobi tego ponownie. Ciągłe zadawanie sobie pytania czy dobrze zrobiłeś/aś? Nie zapomina sie takiego czynu, on zawsze jest w sercu. Ja nie zaufałabym juz drugi raz, rzuciałabym nie zastanawiając sie ani chwili :) powiedziałabym stanowczo NIE !! I dałabym sobie spokój z chłopakami/dziewczynami na długi okres czasu. Pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Jaka kara za zdrade IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 13:41 Jesli wybaczysz będzie miał/a poczucie ze może to zrobić drugi raz. Bądź twarda/y. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Jaka kara za zdrade IP: *.netlandia.pl 18.01.04, 14:23 sa różne rodzaje zdrady.. dla mnie najgorszą jest pokochac kogoś innego- jak serce zdradzi.. i tego sie nie karze. kara to "srodek wychowawczy mający na celu hamowanie wykroczeń". nie można zmusić kogoś poprzez zastosowanie kary, by znów pokochał.. to jest smutne.. zato jeżeli chodzi o zdradę fizyczna:>.. .. zabij:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Jaka kara za zdrade IP: *.chello.pl 20.01.04, 22:57 mysle ze najsprawiedliwsze byloby:np.facet Cie zdradzil, rozstaliście sie po jakims czasie np po pol roku jest z jakas babka bardzo ja kocha tym razem szczerze i prawdziwie planuja wspolne zycie a tu sie okazuje(najlepiej jak to by zobaczyl na wlasne oczy)ze ona go zdradza wtedy wiedzialby jak to boli!!!!!!!!!!!!! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Tak jak w mafii :)) IP: 212.244.226.* 21.01.04, 08:19 zdrada=śmierć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś