jbravo37 09.01.10, 23:33 Piękny, ale niestety smutny film. Ponownie nie mogłem się oderwać choć finał za każdym razem mnie wku... znaczy negatywnie emocjonuje. To jest kolejny dzień z reszty twojego życia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ani Re: American Beauty IP: *.siedlce.vectranet.pl 10.01.10, 19:35 Ostatni dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
jbravo37 Re: American Beauty 10.01.10, 22:56 Taka świadomość pozwoliłaby załatwić kilka spraw, ale nie dałaby szansy na np poprawę muskulatury :) Chciałbym umieć na luzie traktować tematy ostateczne, na razie mam problem z radzeniem sobie z niezwykłym przyspieszeniem czasu, wrażeniem przyspieszonego wraz z wiekiem upływu/przemijania, pie..... znaczy zaskakująco niechcianym zakrzywieniem czasoprzestrzeni. Gdzie są te lata, kiedy rok był epoką. Nikt mnie przed tym nie ostrzegał! Kilka razy próbowałem podzielić się tymi spostrzeżeniami z moimi przyjaciółmi, ale nigdy nie doszedłem od wniosków. A jak u was płynie czas? Domyślam się, kto jest zabójcą czasu, ale nie powiem na razie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: American Beauty IP: *.chello.pl 11.01.10, 00:22 > A jak u was płynie czas? sakramencko Odpowiedz Link Zgłoś
sucharezeda Re: American Beauty 11.01.10, 16:43 Gość portalu: xyz napisał(a): > > A jak u was płynie czas? > > sakramencko szybko Odpowiedz Link Zgłoś
blueberrynight Re: American Beauty 11.01.10, 16:45 sucharezeda napisała: > Gość portalu: xyz napisał(a): > > > > A jak u was płynie czas? > > > > sakramencko > szybko stanowczo zbyt szybko ... Odpowiedz Link Zgłoś
sucharezeda Re: American Beauty 11.01.10, 16:43 Gość portalu: Ani napisał(a): > Ostatni dzień... był wczoraj , dzisiaj jest pierwszy dzień w drodze do lepszego jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś