Dodaj do ulubionych

Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie seksu

• g.r.a.f.z.e.r.o Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 14:31
      > Myśle, ze powinniśmy pójśc razem do knajpy i stwiać nie sobie (żadna
      > zabawa jak wiemy o co chodzi) ale innym. Przy czym myśle, ze biorąć
      > pod uwagę moją wielką atrakcyjnosc, blond włosy i długie nogi oraz
      > powszechnie panujący sterotyp kulturowy (nakazujacy mężczyźnie
      > płacić za kobiete), myśle, że to ja wygram i zgarne więcej drinków.
      > W wersji proponowanej przez Ciebie, gdy reguły gry są znane, trąci
      > mi to łatwizną:>:>:>
      >

Czyli zasady są takie - ty starasz się aby tobie stawiali, a ja staram się
      postawić innym? Eeee, to będzie banał - podejrzewam że portfel mam mocniejszy
      niż ty głowę(o ile będzie to niedrogi lokal :D ).

> Osoba, która zdobędzie tytuł uwodziciela postawi przegranu drinka na
      > kolejnym spotkaniu. Piszesz sie?

Ten fragment podoba mi się najbardziej. Od razu przeszedłbym do niego, z
      pominięciem tych "zawodów". I wiesz co, nawet mogę się od razu poddać walkowerem :)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 15:24
      > Nie nie nie Wszystko Ci się pomyliło. Przeciez uwodzicielowi się
      > stawia, a my wlczymy o ten sam tytuł, więc to Ty będziesz obiektem,
      > któremu sie stawia, nie zaś stawiającym. Dobrze główkuje?

Kurcze, myślałem że się nie połapiesz :)
      Przecież przy takim układzie mam przeciwko sobie całe dziedzictwo
      paternalistycznej kultury zachodniej(o czym już wspominałaś).
      Nawet jeśli pójdzie mi bardzo dobrze i dzięki błyskotliwości i poczuciu humoru
      uda mi się załapać kilka drinków, to od tego momentu będę w defensywie - bo po
      przekroczeniu pewnej ilość drinków dowcip nie jest już tak ostry, a oczy zrobią
      się z lekka mętne.
      A ty? U Ciebie długie nogi i blond włosy nie przestaną działać, a jak faceci
      zobaczą że drinki dodają Ci odwagi to będą się tratować w kolejce do baru...
      Jedyna szansa dla mnie to fakt iż(jak piszesz) z Tobą warto przegrać.

> Nie wiem teraz czy kusi Cię drink czy moja miła osoba.:)
      > Nie ważne - nie mozemy pominać zawodów, bo one mają charekter
      > heurystyczny i wyniki naszego "badania" mogą posłużyć naszemu
      > przyjacielow Kombinerką do znalezienia kobiety jego życia i utraty
      > dziewictwa.

Ale to nie musi być ta sama kobieta? I nie musimy kombinerek zabierać ze sobą? :)

> Pozatym nie mozesz sie poddać, bo wyjdziesz na łatwego, a ja tępie
      > łatwizne w każdym wydaniu.
      > Jeśli zaś boisz sie porażki, to Cie uspokoje, ze porażka ze mna to
      > tak czy siak przyjemnosc:>

>
      Pod warunkiem że przegram niewielką różnicą punktów. Bo co to za przyjemność jak
      jedyne co mi trzeźwemu zostanie to zanieść Cię do taksówki? :D
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 15:58
      > Mój Drogi! Nie doceniasz mojego intelektu, a także tytułu
      > iluminacji racji
      , który sobie przyznałam:>

Jeszcze za moło cię znam aby oceniać czy doceniać, a spróbować nie zaszkodziło :)

> Na to właśnie licze i w tym upatruje swojej znacznej przewagi (o
      > blond włosach i długich nogach nie wpominając)!:)

A ja upatruję w tych nogach i blond włosach choć części nagrody pocieszenia.

> Przecież napisłam, ze nagroda zostanie wręczona na odrebnym
      > spotkaniu podczas którego przeanalizujemy teorie, metodologie i
      > praktyke zwycięscy uwodziciela!

Aaaa, ok, teraz już wszystko rozumiem(najwyraźniej przeceniłem początkowo swój
      intelekt :D). Czyli najpierw pierwsze spotkanie spotkanie sportowe, zakończone
      udanym bądź nie uwiedzeniem, a ceremonia rozdania nagród. W międzyczasie będzie
      można poćwiczyć spławianie tych wszystkich uwiedzionych(ale niekoniecznie
      zawiedzionych).
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 17:21
      > Moim zdaniem uwodziciel stawia, utrzymankowi się stawia.
      www.youtube.com/watch?v=bFPwHR_JCqA
      Mój ostatnio ulubiony geniusz w sprawie relacji damsko męski jasno i wyraźnie
      tłumaczy dlaczego nie kupuje się dziewczynom drinków :D
    • skarpetka_szara Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:26
      Mysle ze zbyt wielki nacisk kladzie sie na "umiejetnosc hybryda", a
      zbyt maly nacisk na to ze znajduje akurat laski ktore lubia miec
      przygody kiblowe, czesto w zwiazku z wlasna desperacjia, poczuciem
      niskiej wartosci, prymitywnym mysleniu ze to jest "cool" i bedzie
      miala o czym poopowiadac kolezankom itd...
    • rzeka.chaosu Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:29
      Bleee, ciekawe jaki typ kobiet leci na taki "bajer"? ;)
      • kombinerki_pinocheta Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:33
        Zapewne pytasz o wyglad ?
        • rzeka.chaosu Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:36
          O wartości, charakter, priorytety, gust [sic!].
          • kombinerki_pinocheta Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:40
            Co maja do tego priorytety, wartosci i gust?
            • rzeka.chaosu Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:42
              Zgadnij...
              • kombinerki_pinocheta Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:46
                Zgaduje. Nic.
                • rzeka.chaosu Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:52
                  Hmmm może źle sformułowałam pytanie: jakie kobiety dają się poderwać przez to to
                  to? Po co miałyby dać się poderwać? Niektóre chyba tylko po to, żeby sobie jaja
                  porobić, a potem zgnieść obcasem ;)

A teraz postaw się w roli kobiety i zgadnij jeszcze raz co mają do tego
                  przekonania, wartości i gust ;D
                  • kombinerki_pinocheta Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 19:06
                    >jakie kobiety dają się poderwać przez to t
                    > o
                    > to? Po co miałyby dać się poderwać?

Wczesniej napisalem, ze zastanawiam mnie co nimi kieruje. Nie wiem, moze po prostu lubia sie bzykac w biegu.

> A teraz postaw się w roli kobiety i zgadnij jeszcze raz co mają do tego
                    > przekonania, wartości i gust ;D

Wykluczone, dobrzy mi z owlosionym torsem.

Wartosci, przekonania, gust. A ma to jakiekolwiek znaczenie? Co z tego czy na pierwszym miejscu stawia kariere, rodzine czy swojego kota? Czy wiara w pseudoideologie Che Guevary powstrzyma ja przed wsadzeniem sobie przez obcego faceta? Czy przeklada styl barokowy nad gotycki?
                    Taka Arundati wnioskujac z opisow na blogu niezle sobie w zyciu radzila, znala jezyki, podrozowala, prowadzila wlasny niezle prosperujacy biznes, interesowala sie sztuka, duzo czytala, a mimo to rznela sie na potege z przypadkowymi kolesiami(tzn takimi, ktorzy jej sie podobali).
                    • rzeka.chaosu Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 22:21
                      A ten twój tors to jak bardzo owłosiony? Bo jak nie za bardzo to możesz sobie
                      wyobrazić jednak chyba, co?

Kobiecie wystarczy, że nie gustuje w tego typu facetach i nie daje się poderwać
                      pierwszemu lepszemu i już. Jego magiczne sztuczki na nic :D
        • 2szarozielone Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:50
          No - też o wygląd. W klubie stosunkowo łatwo wskazać laskę nastawioną na szybki
          seks. Podobnie jak faceta nastawionego na szybkie ru...ie. Po wyglądzie, mowie
          ciała, sposobie zachowania... Podejrzewam, że na takich kursach uczą głównie jak
          takie laski wypatrzyć - co robisz dalej, to już zasadniczo wszystko jedno, byle
          co zadziała. Zwłaszcza, że większość facetów jest na to totalnie ślepa.
          • rzeka.chaosu Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 18:54
            Racja - swój swego znajdzie :)
            Ja nie jestem zapoznana z takimi klubami to nie wiem ;D
          • skarpetka_szara Re: Seksualna hybryda zaprogramowana na dawanie s 09.02.10, 19:02
            Przez wyglad zawsze wiedzialam od jakiego faceta spiep....ac gdzie
            pieprz rosnie. A moj wyglad odstraszal wielbicieli zelowanych
            wlosow i obcislych koszulek- aby mnie nie zaczepiali, bo nie maja
            szans. (hmmm... moze w swoich blogach nazywali mnie dziewica, lol
            gdyz nic nie mogli wskorac)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka